2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

KıZlar yardıma ihtiyacım var acıl 2 gündür belimde adet ağrısı gibi ağrı vardı tuvalette gittim tortu tortu acık kahverengi leke geliyor. Doktorun hesaplamasıyla 7. Haftam sizce nedir çok korkuyorum

KıZlar yardıma ihtiyacım var acıl 2 gündür belimde adet ağrısı gibi ağrı vardı tuvalette gittim tortu tortu acık kahverengi leke geliyor. Doktorun hesaplamasıyla 7. Haftam sizce nedir çok korkuyorum
korkma canim kapsulun tortularidir cok itiyorsan tahriş yapmiş olabilir dinlen biraz

Kizlarrrr :) beta hcg sonucum 55 :) transferden sonra 7 gunum.. 5. Gun embriyosu 2 tane.. hamileyimmmm.... Cok mutluyummmm.. Persembe tekrar etcem Insallah.. Ayy cok nutluym yaaa :) oğlum abi olacak insallaaah
Ayyyy canimmm çoook sevindimmmm..inşallah değerlerin katlanır...şu mübarek bayram gunu inşallah hepimizin sevinci katlanır...bizede dua et canım...

Ramazan bayramı mübarek olsun herkesin....bu bayram hepimizin en mutlu bayramı olsun kızlar...Rabbim sağlıklı ve hayırlı tatlimi tatlı meleklerle doldurduk kucaklarimizi. .
Meleklerimiz sımsıkı tutunsun inşallah...

korkma canim kapsulun tortularidir cok itiyorsan tahriş yapmiş olabilir dinlen biraz
Yaa çok korktum ilkten açık kahverengi toz tozdu şimdi bildiğimiz sarı ve çişten sonra klozette sanki toz süpürülüp dokmüş gibi kalıntı oluyor.hemşire iğneye başlattı coraspirini ve fitili kestim bol su iç yat dedi inşAllah bişey olmaz Allahım mübarek bayramı hürmetine bize bağışla turunmaya çalışan yumoşları!!Hayırlı Bayramlar arkadaşlar!!

Yaa çok korktum ilkten açık kahverengi toz tozdu şimdi bildiğimiz sarı ve çişten sonra klozette sanki toz süpürülüp dokmüş gibi kalıntı oluyor.hemşire iğneye başlattı coraspirini ve fitili kestim bol su iç yat dedi inşAllah bişey olmaz Allahım mübarek bayramı hürmetine bize bağışla turunmaya çalışan yumoşları!!Hayırlı Bayramlar arkadaşlar!!
sanirim tahris oldu canim dikkat et kendine ve bebislere bende asiri yorgunum halsizlik hat safada yatiorum gorsmek uzere

Jelde yapmış olabılır sıkıntı yapma dınlen fazla hareket etme

Kizlarrrr :) beta hcg sonucum 55 :) transferden sonra 7 gunum.. 5. Gun embriyosu 2 tane.. hamileyimmmm.... Cok mutluyummmm.. Persembe tekrar etcem Insallah.. Ayy cok nutluym yaaa :) oğlum abi olacak insallaaah
anammmmm gozunnnn aydinnnn :):)) oleyy yasasin :)keselerimizi de gorelim kalp atinlarini da duyalim hep birlikte hepimiz inşallah...

Merhaba yeni katıldım aranıza. Hayırlı bayramlar öncelikle.Ben nisanda başladım tedaviye 7 yumurta olmuştu ama 4 tane toplandı. Bunlardan 3 tanesi dollendi. 9,7 ve 6 hucreli oldular. mayis başında transfer olacaktı ama ben rahatsizlandim . Doktorun da öbür aya kalsın dedi ve dondurdu. Adet oldum gittim ilaç verdi kullandım hazırlıklar tamamlandı. 28 haziranda 2 tane embriyo konuldu. 3.embriyo ise tekrar dondurulamayacagi için bitti.cmt günü sonuç alacağım inş o_O

Hayirli bayramlar arkadaslar. Biz bayram hediyemizi aldik dilerim Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin. 12. Gun degerim 173 cikti. Mucize bu 4 yumurta dan 1 tane dollenmisti. Sansimin dusuk oldugunu dusunuyordum. Cunku 4 hucreliydi
sizin de.gozunuz aydin.masallah,allahim esirgesin inşallah. darisi isteyen herkesin basina inşallah :)

Kizlar epeydir yazamadim uzuntuden biraz toplayim kendimi diye 11.gun test yapmistik 9 du sonuc doktor gebelik var gibi gozukuyo dedi demistim ama 2 gun sonra tekrar bakalm dedi cok dusuk deger oldugu icin zaten benim umudum kalmadi neyse 2 gun sonra gittim sonuc 6 cikti doktor dusuk oluyo dedi tabi yikildim adet olunca 11 sonra gel dedi bakalim heralde ikinciyi deneyecegz
Canım hayırlısı böyleymiş. Inşallah sonraki denemende bebeklerini kucağına alırsın. Ben de 4 deneme yaptım. Ilkinde 2 embriyoda tutunamadı. Merkez değiştirdim. 2.denemede oğlum oldu. 3.deneme yine olmadı. Bu 4.denememdi, şimdi oğluma kardeş geliyor. Ümidini yitirme. Sen istedikten sonra olur.
Dondurulmuşun varmış. Ne güzel. Benimkilerde öyleydi. Igne kullanmıyorsun. Daha basit. Adet olunca Östrojen bant kullandım 14 gün. Kan tahlili yapıldı. O gün yumurta toplanmış kabul ediyorlar, çözüyorlar, ilaçlara jele falan başlıyorsun. 5 gün sonra transfer.
1 ay sonra senin de güzel haberlerini duyarız inşallah.
Dün 2 kere bende de oldu. 1.si kan vermeye gidip dönüşte alışveriş yaptık eşimle. Eve geldiğimde 2 saat geçmişti. 2.si akşam evimize 5-10 dk mesafede avm var. Eşim gidelim dedi. 1.5 saat sonra evdeydim. Belim kopuyordu ve kahverengi tortu vardı çamaşırımda. Uzun süre ayakta geçirmemek gerekiyor sanıyorum. Maalesef oğlumda 5.haftada kanama olmuştu. Kendine dikkat et. Fazla ayakta kalma.
E
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin.
Hayirli bayramlar arkadaslar. Biz bayram hediyemizi aldik dilerim Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin. 12. Gun degerim 173 cikti. Mucize bu 4 yumurta dan 1 tane dollenmisti. Sansimin dusuk oldugunu dusunuyordum. Cunku 4 hucreliydi
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah 'Ol ' dedikten sonra olmayacak bişey yok.
Merhaba yeni katıldım aranıza. Hayırlı bayramlar öncelikle.Ben nisanda başladım tedaviye 7 yumurta olmuştu ama 4 tane toplandı. Bunlardan 3 tanesi dollendi. 9,7 ve 6 hucreli oldular. mayis başında transfer olacaktı ama ben rahatsizlandim . Doktorun da öbür aya kalsın dedi ve dondurdu. Adet oldum gittim ilaç verdi kullandım hazırlıklar tamamlandı. 28 haziranda 2 tane embriyo konuldu. 3.embriyo ise tekrar dondurulamayacagi için bitti.cmt günü sonuç alacağım inş o_O
Hakkında hayırlı güzel haberleri verirsin inşallah.

Back
X