2016 İzmir Mayis Anneleri

Merabalar izmirli mayıs anne adayları Bende aranıza katıldım. Birkaç gün önce ultrasonda bebişimizin kesesini görük ama kendisini pek göremedik. 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Çok heycanlıyım. Mide bulantım pek olmuyor ama biraz bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Doktoruma sordum. Normalmiş. Genişleme ağrıları onlar dedi. İçim rahatladı biraz.
Peki şimdi grupta aktif kaç kişiyiz. İlk bebeklerinizmi. Yoksa başka çocuğu olanlar varmı aramızda :) Benim ikinci mesela. Ama çok heyecan yaptım nedense. Bir ilk sayfaya tablo yapalımmı bizde

Yine salı günü çağırdı. Bugün çıkmadım bile evden,dün biraz üzüldüm. Dinlenip stres yapmamaya çalışıcam artık teşekkürler
Lütfen üzülme arkadaşım. Hep pozitif ve güzel düşün. Şuan tek ilacın bu. Ve uzun uzun dinlen. Güzel haberlerle gel inşallah

Lütfen üzülme arkadaşım. Hep pozitif ve güzel düşün. Şuan tek ilacın bu. Ve uzun uzun dinlen. Güzel haberlerle gel inşallah
Insallah cok tesekkurler. Bugun daha iyiyim dinleniyorum. Ilk gebeligim benim. Umarim kanama alanı da yok olur gider

Insallah cok tesekkurler. Bugun daha iyiyim dinleniyorum. Ilk gebeligim benim. Umarim kanama alanı da yok olur gider
İyi olmana sevindim canım. Demekki dinlenmek gerçekten iyi geliyor. Herşey yolunda gider inşallah böylece

Hosgeldin aramiza hepimizin ilk bebegi Ilk tecrubelerimizi burada paykasmak guzel olacak:) Simdilik bizbizeyiz.

Hosgeldin aramiza hepimizin ilk bebegi Ilk tecrubelerimizi burada paykasmak guzel olacak:) Simdilik bizbizeyiz.
Hoşbulduk Hemşehriminşallah hayırlısıyla bebişlerimi kucağımıza alır birgün onlarla beraber toplaşıp izmir turu yaparız

Merhaba izmirli anneler bende izmirdeyim. Bende çok heycanlıyım merakla bekliyorum keseyi görmeyi inş herşey yolundadır dua edin

Kızlar bugün doktora gittim ve çok mutluyum. Kanama alanlarım gitmiş çok az kalmış,bende gördüm daha önce büyük bir alandı şimdi neredeyse yok minicik.Sıkıntı yaratıcak bir durum yok ilaç işe yaramış dedi doktorum. Bebeğimin ölçüsüde netleşti bugün 6+6 yani doğum tarihin 1haziran olarak degisti artik daha rahat hesaplamam icin sat tarihimide deistirdi. Buradaki takvimide yeniliyorum. Bebişin kalp atışını gorduk fakat sesi tam algilayamadik haftaya salı daha net duyarız inşallah.

Gozun aydin canim darisi bize ins haftaya randevum var:) bize de kesin tarih verir buyuk ihtimal Her hafta gidesim var dra gece uyku kaciriyor sorun var mi diye

Gozun aydin canim darisi bize ins haftaya randevum var:) bize de kesin tarih verir buyuk ihtimal Her hafta gidesim var dra gece uyku kaciriyor sorun var mi diye
Inşallah iyi haberler alırsın sende, sorun varmı diye düşünme olumlu düşün hep. Verilen tarihten daha erken olur zaten dedi doktorum. Dogum tarihi pek belli olmuyor ama olcusune gore 1hafta kucuk oldugu netlesti benimkinin. Her hafta gitmiyormusun doktoruna? Ilk haftalarda her hafta bakıyorlar diye biliyorum genelde

bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi.Kayıt ettikten sonra bana da bi hafta küçük yazmış 6+5 haftalıkken 5 haftalık demiş

bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi.Kayıt ettikten sonra bana da bi hafta küçük yazmış 6+5 haftalıkken 5 haftalık demiş
Anladım canım biraz araştır istersen. Ilk haftalarda daha sık çağırıyorlar diye biliyorum. Bide doktorların yada hastanelerin muayneden sonra kontrol sureleri var. 1 hafta sonra gittiginde ucret odeyecegini sanmiyorum.

Kizlar merhaba bende mayis annesiyim Bende 7+5 teyim. Gunler cabucak gecsinde bizlerde bebislerimiZi kucagimza alalm hayirlisiyla. Bizimde ilk bebisimiz 1 yildir bu ani bekliyoduk Allahima sukurler olsun

Kizlar merhaba bende mayis annesiyim Bende 7+5 teyim. Gunler cabucak gecsinde bizlerde bebislerimiZi kucagimza alalm hayirlisiyla. Bizimde ilk bebisimiz 1 yildir bu ani bekliyoduk Allahima sukurler olsun
merhaba aranıza yeni katıldım nasipse bende mayıs ayı annesi olucam sık sık fikir paylaşımlarında olursak hepimiz için çok iyi olur herhalde :)

Dun gittim doktoruma,kanama alanlarım vardı hepsi geçmiş, ilacı azalttı hafta sonu temelli kesebilirsin dedi. Bu sefer kalp atışlarını rahatlıkla duyduk. 2kere hareket bile etti bebiş. Bugün 8+1 rahatladım vallahi. Düşük riski beni endişelendirmişti. Çok şükür geçti. Bu haftadan sonra bende 2haftada bir gidicekmişim. 2hafta beklemek zor olucak randevuyu.

Gecmis olsun canim insallah bir daha sikinti olmaz ben de bugun gittim gayet iyimis ellerini ayaklarini grduk cok guzel bi duygu

kızlar saat 14:30 da dr umla randevum var döndüğümde size tekrar yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…