Dr gunleri pek heyecanli oluyor hergun gel dese gormek icin giderim Hayirli haberlerle gelirsin inskızlar saat 14:30 da dr umla randevum var döndüğümde size tekrar yazıcam
Ayy ne güzel maşallah. Inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder allahımGecmis olsun canim insallah bir daha sikinti olmaz ben de bugun gittim gayet iyimis ellerini ayaklarini grduk cok guzel bi duygu
Ne güzel canım sevindim senin adına. Benim 2hafta sonra 10 haftalıkken randevum bakalım tarama testini ne zaman isticek. Ben ilk gittiğimden beri herşeyi cd ye kaydedip dosyama koyuyor. Sende götür usb ni hatıra sonuçtaevet gittik geldikk :) hersey yolunda çok şükür ölçüleri gelişimi kalp atışı eller ayaklar belli oluyo cok guzel bi duygu herdefasında birazdaha heyecan artıyor 2 hafta sonra 2li tarama testimiz var ve dr um usb cıhazı istedi görüntüleri yukıycekmiş bundan sonra
evet güzel bir hatıra olucak bbizler için inş. hangi dr aa gidiyorsunuz doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuzNe güzel canım sevindim senin adına. Benim 2hafta sonra 10 haftalıkken randevum bakalım tarama testini ne zaman isticek. Ben ilk gittiğimden beri herşeyi cd ye kaydedip dosyama koyuyor. Sende götür usb ni hatıra sonuçta
Doktorum özlem gültekin. Kliniği alsancak'ta. Özel sigortam olduğu için doğum için Kent Hastanesi'ni düşünüyorumevet güzel bir hatıra olucak bbizler için inş. hangi dr aa gidiyorsunuz doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz
Baskent hastanesine gidiyorum ben de bostanli da Dogum icin konusmadik halaevet güzel bir hatıra olucak bbizler için inş. hangi dr aa gidiyorsunuz doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz
canım çokk geçmiş olsun hamilelikten önce aynı şeyler bendede olmuştu mantarmış benimki bir antibiyotik ve kremle geçmişti nasıl bi ızdırap oldugunu bılıyorum ama üzgünüm bitkisel bir yolunu ben maalesef bilmiyorum umarım uygun birşeyler bulunur acil şifalar diliyorumKizlarr yardimmmcumartesiden beri vajinal kasintim var ve kafayi yemek uzereyim. Deli gibi kasiniyo ya. Ozellikle geceleri artiyo gunduz o kadar yok. Doktorum hic bisey kullanma dedi. Kasndikca su ile yikiyorum. Bildigini bitkisel biseyler var mi bebise zarar vermicek?
Gecmis olsun canim camasirlarini cok sık degistir ve yikadiktan sonra utule Nemli kalmamasini sagla ozellikleKizlarr yardimmmcumartesiden beri vajinal kasintim var ve kafayi yemek uzereyim. Deli gibi kasiniyo ya. Ozellikle geceleri artiyo gunduz o kadar yok. Doktorum hic bisey kullanma dedi. Kasndikca su ile yikiyorum. Bildigini bitkisel biseyler var mi bebise zarar vermicek?
Off sorma evde kremim var ama suremiyorum. Bi yerde elma sirkesiyle yikandigini duydum tabi icini degil disini yikiyosun ama bilemedim.bir haftadir gecmiyo.ay umarim gecer biran once.sagol canim.canım çokk geçmiş olsun hamilelikten önce aynı şeyler bendede olmuştu mantarmış benimki bir antibiyotik ve kremle geçmişti nasıl bi ızdırap oldugunu bılıyorum ama üzgünüm bitkisel bir yolunu ben maalesef bilmiyorum umarım uygun birşeyler bulunur acil şifalar diliyorum
Canim sirkeli suyla yikandigini bnde okudum ama yinede bilemedim.onunda bi zarari olur mu ki bebege.Utusuz camasir giymiyorum zatn ay bi gecse baska bisi istemiyorum ya.sagol canim.Gecmis olsun canim camasirlarini cok sık degistir ve yikadiktan sonra utule Nemli kalmamasini sagla ozellikle
Diger sayfalarda sirkeli suyla temizliyorlardi ne kadar ise yariyor bilmiyorum ama
Canım çok geçmiş olsun. Amlattığın belirti mantara benziyor ama hamileyken ne yapılacğı ile ir fikrim yok. Doktoruna mutlaka kontrole it bence. Mutlaka vardır bir çözümü.Kizlarr yardimmmcumartesiden beri vajinal kasintim var ve kafayi yemek uzereyim. Deli gibi kasiniyo ya. Ozellikle geceleri artiyo gunduz o kadar yok. Doktorum hic bisey kullanma dedi. Kasndikca su ile yikiyorum. Bildigini bitkisel biseyler var mi bebise zarar vermicek?
Meraba canimm :) sukur hersey yolunda bi sknti yok :) sen nasilsin bebisin nasil ? Yok daha alisverisse baslamadik cinsiyet belli olsun oyle baslicaz :) simdilik tutuyorum kendimi :) senin belli mi cinsiyetkızlar nasılsınız kımseden ses cıkmamıs ne zamandır :) herkes için herşey yolundadır umarım alışveriş yapmaya başladınız mı yada araştırmalar başladımı
Canim ne zamandir takip edemedim bende hayirli ugurlu olsun insallah. Bizimde kizimiz olucak. Bende butun gun bakiniyorum nette nerden baslanir neler alinir gercekten isimiz zor :)Evett belli oldu dün gittik dr umuza oğlumuz olucak nasipse hergün sabahtan akşama kadar düşünüyorum ne alıncak nasıl olucak neler alsam her gördüğümü almak istiyorum delirdim galibabide tabi hastane düşünceliriyle dolu kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?