2016 İzmir Mayis Anneleri

Uzun zamandir yazamadim takip te edemedim umarim herkesin bebisi iyidir cinsiyetler beli mi? Benim doktrum kiz dedi fakat emin olmak icin diger kontrolu de bekliyorum.alisvers yapmamak icin tutuyorum kendimi
Canim merabaa vala bende takip edemedim ne zamandir. Hadi bakalim hayirlisi olsun. Bizmde kiz :) bizde sadece biberon seti ve kamerasini aldik :) herkes kilik kitafet alir biz baska telden caliyoruz :) insanin kocasi teknoloji delisi olunca boyle oluyo heralde:)

Canım kılık kıyafet neler alıcaz Mayıs bebeğine acaba? Fikir alışverişinde bulunalım aldıklarımızla ilgili. Sanırım ilk ay yeni doğanları uzun kollu,0-3 ayları kısa kollu mu? Kafa karıştırıcı. Tecrübesizlik işte

Valla canim bnde oyle dusunuyorum bol bol alttan citcitli o badylerden almak lazm. Ilk haftalarda cok altina yapiyolarmis bellerine kadar falan o yuzden o badyler cok sik degstriliyomus. Onlardan bolca almak lazm uzun kollu sonrasinda yarim kol kolsuz falan. Peki kislik falanda almak lazm mi ki simdiden 6-9 ay liklardan.yoksa ozaman mi alinmali bilemedim. Daha hic biseyimiz yok bizim valla.4.5 ay kaldi sunun surasinda alincak bi dunya sey var.bez falanda alip azcik stoklamak lazm.bebe yaglari sampuanlari. Genlde e bebekte falan kampanyalar oluyo biz onlari degerlendirmeyi dusunuyoruz.siz neler aldiniz?

Son düzenleme:
Bende kıyafet olarak gezerken beğendiğim 2adet hastane çıkışı aldım onun dışında sonra bulamam diye beğendiğim süslü kıyafet patik falan aldım. Joker'in internet sitesinden banyo küveti ve alından ateşölçer aldım. Bunjn dışında yurt dışına çıktık eşimle,orada daha uygun oluyor diye bebek arabası ve oto koltuğunu da oradan alıp elimizde sürerek getirdik. Çok komiktik gerçekten elde bebek arabası içinde bebek yok bagaja verdik inince aldık yani. Benimde bukadarlık.

Son düzenleme:
Oo valla sız yıne almışsınız. Allah kullanmayı nasıp etsin İnşallah. ya araba ne aldınız bizde araştırıyoruz hala bı karara varamadık arabalar gerçekten pahalı. Tabi yurtdışı daha uygun. Valla biraz zorlanmışsınız ama tabıkı değer

Canım ben baya araştırdım bugaboo bee3 istiyordum,fakat alsancaktaki mağazasından fiyat aldım 3bin küsürlere geliyordu bugaboo bee3+portbebe(yenidogan aparatı ilk6ay icin). Ben ispanyadan aldım bugaboo bee3+portbebe+hediyesi ana kucağı yani araba koltuğu 2500 tl ye geldi tam olarak. Hepsini aradan çıkarmış oldum.
Dediğin gibi allah kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize.
Hepimiz tavsiyeler ve araştırmalar yaparak alışveriş yapıyoruz. Haklısın aldığımız ürünlerin markalarını da yazarsak fikir olur herkese.
Ateşölçer: braun temazsız ve alından ateşölçer aldım. Bebekler büyüdüklerinde kulaktan vs izin vermeyebiliyorlarmış.

Hepsi 2500 e cok iyiymis canim yaa.braun a bizde baktik onu dusunuyorz bzde. Bende graco nun symbio suna bakiyodum cok agir degilmis bide cift yone donebiliyomus. Esim deli gibi stokke bakiniyo ama biraz pahali tabi bide herseyini tek tek aliyosun.bakalim bugaboo yuda bi arastiralim. Gormekte lazm tabi. Valla bizde philips avent yeni dogan seti aldik biberon olarak. Birde telsiz yerine i baby monitor aldik. Apple da uygulamasi var onu indiriyisun.hem goruntulu hemde sesli ve goruntu kalitesi cok iyi ustelik tel ekranina dokunarak monitorun yonunu degstirebiliyosun. Hemde telden istedigimiz zaman acip izliyebilicez.tavsiye ederim..6-9 aylik kiyaftler icin ne diyosun almak lazm mi acaba?yoksa dogduktan sonra mi alinmali?

Evet hem ana kucagi hemde bebek arabasini iyi hallettim o fiyata,hamile olmadan önce ayarladığım bi tatildi bu işede yaradı. Bence fiyat aralığınız stokke aralığındaysa nacizane tavsiyem bugaboo bee3 bakın. Stokke asansöre yada arabalara sığma konusunda herkes şikayetçi. Evet çok şık bugaboo camelonda öyle fakat ikiside bugaboo bee3e göre çok hantal daha fazla yer kaplıyor ve daha zor kapanıyor aklında olsun. Bugaboo bee3 çevremde kim alsa çok mutlu. Philips avent a bende bakayım öyleyse. Eşim telsiz veya kameraya ihtiyaç yok zaten ev küçük dedi bende ihtiyaç olursa ileride bakarız diye düşündüm şimdilik. Kıyafet meselesine gelince yenidoğan bodyleri uzun kollu al. 0-3ay yazanları kısada alabiliriz. 6-9 aya tabikide gerek yok fakat kışlıklar indirime girdiğinde çok beğendiğin şeyler olursa al. Ben şimdiden dayanamayıp zaradan mont ve carterstan bot gibi patik aldım. Tutamadım kendimi beğenince ama özellikle 6-9ay alışverisi yapma. Zaten hem hediye de gelicek hemde bebekler yaz bebeği yazın onlarlada rahat çıkarız alışverişe bencee

Valla stokke ve bugaboo fiyatlari ayni gbi zatn. Yani arastiriyorz ama o fiyatlarda biraz kasar mi diyorum.bakalm daha uygun bisi bulursak tabiki tercihim olur. Bizim koridor cok uzun ve yatak odasi ve bebek odasi arasi baya bi fazla biz o yzdn monitor dusunduk.aynen canim bnde zara ve gap te kucuk montcuklar begendim ama iste 6-9 ay. O yuzden almiyorum ama dayanamayip alabilirmde. Ya biterse kalmazsa diye korkuyorum :) ama suan icin onceligim hastane cikisi badyler atletler yazlik seyler. Aldikca yazalim. Bide dikilide oturuyorum ben burda hic bisi yok mecburen izmire annmlere gittigmzde falan alma sansimz oluyo. Nettende zevki cikmiyo yaa bebek magazalari daha farkli :)

Evet haklısın görerek almak farklı ama ben braun ateşölçer ve stokke bebek küveti jokerden sipariş verdim.evdede zaman geçirmiş oluyorum,internetten araştırarak aldığım ufak şeyleri alırım netten. Kıyafette haklısın görerek almak gerek. Bu arada mont alırsan aklında olsun 9-12 aldım zaradan. Hem kalıbı küçük gibiydi hem kilolarını bilmiyoruz bebeklerin hemde içine kazak vs kalın giyiniyorlar diye. Onun dışında bodyleri aya göre alırım tabi. Cartersta çok tatlı patik ve ayakkabılar var bak sende mutlaka Alsancak'ta. Daha çoook alınacak var sanırım yandık. Baya yazarız daha buradan :) kolay gelsin sana da

Allah yardimcimiz olsun canim evet alincak cook ama cook sey var :) daha yolun basindayiz:) tamam canm bakicam aldikca yazarz yine.bol alisverisli gunler bize:)

Kızlar Zara'da indirim başlamış bugün. Bebişler için bahar ve kış alışverişine başlamak için iyi bir fırsat. Ben 3-6 ve 6-9 aylık birşeyler buldum. Bilginize

herkese selammm
ben geç kalmışım topiğe kızlar. pek ses çıkmamış ama inşallah her şey yolundadır

Merhaba arkadaşlar, ben de 1 sene önce anne olmuş fahri izmirli anneyim :) Herkese öncelikle kolay bir doğum diliyorum, sağlıklıca alırsınız kucağınıza bebeğinizi umuyorum..
Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA yani kanserojen olan BHA içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum. Bunun yanında uygun fiyatlı carter's, burts bee, columbia kıyafteleri de..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..ben de izmir'de olduğum için size kolayca ulaştırabilirim :) bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğin herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…