Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben de tüp Bebek'le hamile kaldım şükürler olsun.. benim de adet Ağrı'sı gibi Ağrı'larım azaldı ama kasıklarım batıyor mu desem sızlıyor mu desem bir şeyler oluyor:)) bir de göğüslerim acıyor o kadar :))
Merhaba arkadaşlar ben de tüp Bebek'le hamile kaldım şükürler olsun.. benim de adet Ağrı'sı gibi Ağrı'larım azaldı ama kasıklarım batıyor mu desem sızlıyor mu desem bir şeyler oluyor:)) bir de göğüslerim acıyor o kadar :))
Offff kızlar ya zaman geçmiyor salı gün hiç olmayacak sanki. Hayırlısı ile keseyi görsem rahatliycam biraz. Bir de geçen yıl 8 martta bebegimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim bu 8 martta yeniden gebeyim ve keseyi göreceğim ınş
Hosbulduk ben regl olmam gereken gün yaptırdım testi heyecandan 123 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar istedi 367 çıktı 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur dedi ama ilk olduğu için endiseliyim
Offff kızlar ya zaman geçmiyor salı gün hiç olmayacak sanki. Hayırlısı ile keseyi görsem rahatliycam biraz. Bir de geçen yıl 8 martta bebegimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim bu 8 martta yeniden gebeyim ve keseyi göreceğim ınş
Merhabalar ben de geçen eylül ayında 6,5 haftalıkken düşük yapmıştım bu ay yeniden hamileyim sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum allah hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar Kasım anneleri çoğalıyor maşallah. Gördüğüme göre kimimiz keseyi görmek kimimiz kalp atışlarını duymak için gün sayıyor. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bebişlerimize sağlıkla Kavuştursun inşallah.
Ben de Allah in izniyle kasim annesiyim. Bende de usume var ozellikle ayaklarim da. Etten ve et kokusundan tiksinme var. Goguslerde acima var. Ve surekli acikiyorum.