Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de iki gün öncesine kadar aynıydım dünyayı yemiş gibi şişkinlik vardı ama dün bulantı başladı özellikle sabahları çok yoğun gün boyu devam ediyo akşam daha az şişkinlik gitti bulantı gelince
Aynen yaa bende sürekli uyusam gikim cikmicak , benimde bugün belim çok ağrıyor, yarın yeniden kan vericem inşaallah güzel cikarda pazartesi kesemizi görürüz
ya kizlar bende kendimi çok şiş hissediyorum sabah ve gece yatarken bulantı oluyo kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum ctesi dr gidecem hayirlisi bakalim
Aynen yaa bende sürekli uyusam gikim cikmicak , benimde bugün belim çok ağrıyor, yarın yeniden kan vericem inşaallah güzel cikarda pazartesi kesemizi görürüz
Evet canim sende sagol yinede :) bu arada araniza yeni katildim nasilsiniz hamileliginz nasil gecior.ben ev hanimiyim bol bol evdeim canim sklio oyuzden skntimi burda gotruyorum :)