Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde bi sorum olacak sizlere yumurtlama zamanında ağrınız oldumu ben ikinci kez anne olacağım ama hiç bu kadar araştırma yapmadım daha önce kendimi de o kadar incelemedim olduysada bilmiyorum ama şu an iki gündür adet olacak gibi bi ağrım var soldan geliyor acaba yumurtlama olduğu için mi sizde oldu mu ya da hamile olduğunuzu öğrenmeden bişey hissettinizmi
Bulantı var bende malesef bide adet sancısı gibi karnım ağrıyo belim ağrıyo bazen batmalar oluyo. Bazen korkuyorum iç çamaşırıma bakıyorum lekelenme var mı diye. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz.
Benim gogus agrim var bel ve kasik agrim vaar bir de surekli sanki icerde bi seyler midemi kaziyor :) bulantim yok cok sukur.
Biz ailelere cinsiyeti ogrenince etrafada karnim belli olunca soylemeyi dusunuyoruz. Cunku aksi giden bir sey oldumu her kafadan bi ses cikiyor o da o durumda fazlasiyla sinir bozuyor
Bulantı var bende malesef bide adet sancısı gibi karnım ağrıyo belim ağrıyo bazen batmalar oluyo. Bazen korkuyorum iç çamaşırıma bakıyorum lekelenme var mı diye. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz.
Benim gogus agrim var bel ve kasik agrim vaar bir de surekli sanki icerde bi seyler midemi kaziyor :) bulantim yok cok sukur.
Biz ailelere cinsiyeti ogrenince etrafada karnim belli olunca soylemeyi dusunuyoruz. Cunku aksi giden bir sey oldumu her kafadan bi ses cikiyor o da o durumda fazlasiyla sinir bozuyor
Aynen canım ben iki kere yaşadım bu durumu. Asilamayla hamile kaldım kimsenin haberi yoktu asilamadan doktora gittigimden esimde uzun zamandır bu mutluluk için bekliyordu paylaşmak istedi
oo olmazmi karnimin içi açır gıbı azaz ağrı var çabuk yoruluyom ilkkalktigimda baya bihasta gibi oluyorum midem bulanıyor sabahları gece hararet basıyor bacaklarimda ağrıyor gece nekadar derdim varmisyaasayinca bicoksey ciktiya
yok bayburttayım ama bende erzurumda takip ettirmek istiyorum. zeynep hanımı duydum birde fatma aydın varmış galiba aynı hastanede o doktor hakkında bilginiz var mı?