MErhaba canım ben de bugun ilk görüşme için aylin hn a gidicem senin tecrübelerin needir tavsiye eder misin?????Kizlar adet sokturucu ictim bugun biteli 4.gun hala adet olmadim neden olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MErhaba canım ben de bugun ilk görüşme için aylin hn a gidicem senin tecrübelerin needir tavsiye eder misin?????Kizlar adet sokturucu ictim bugun biteli 4.gun hala adet olmadim neden olabilir
Simdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalimMErhaba canım ben de bugun ilk görüşme için aylin hn a gidicem senin tecrübelerin needir tavsiye eder misin?????
Canım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dediSimdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalim
Aylin hanimda memorialden grlmis galiba cnm hakkinda hayrlisi olsun icine hangisi sindiyse ona git tabikiCanım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dedi
Evet canım inş.Aylin hanimda memorialden grlmis galiba cnm hakkinda hayrlisi olsun icine hangisi sindiyse ona git tabiki
nerde aylin hanm acaba ankara medikal parkta mı cslısıo?Simdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalim
Hayir canim istanbulda fulya bahceci de aylin hanimnerde aylin hanm acaba ankara medikal parkta mı cslısıo?
Canım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dedi
Simdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalim
İyi günler kızlar, ben de geçtiğimiz pzt günü doktora gittim tüp bebek tedavisine hemen başlayacağımızı düşündüm ama öncelikle bir ay doğum kontrol hapı ve vitamin verdi. Önümüzdeki ay başlayacağız dedi moralim bozuldu neden bekliyoruz diye hemşireye sordu genelde bir ay rahmi dinlendirip kist varsa atılmasını sağlamak için doğum kontrol veriyoruz dedi. Kısaca benim tedavim aralığınuzun bir bekleyiş ardından sonun da bugün adet oldum. Tüp bebek tedavimi üniversite hastanesinde yaptıracağım için doktorum pzt gelmemi söyledi. adetimin 4. günü oluyor ama doktorum bir sorun görmedi. İnşaallah tedaviye başlamayı engelleyecek bir sorun olmaz ve pzt günü o beni korkutan iğne ve ilaç senfonisine başlarım. Hep son anda bir sorun çıkacak ve ertelenecek diye korkuyorum çünkü kendimi hazırladım gerçekten. Umarım sizlerle adım adım hep güzel haberler paylaşırım.
Mrhba canim aylin hanimla neden gorusuyosun sema hanimla baslcam demissiniz bu arada hayrli olsun tedavinizmerhaba;
bende cumartesi günü hem aylin hanımla görüşücem ordanda çıkıp memorial semra kahramanla başlayacam..
inş hayırlı güzel sonuçlar alırız
Mrhba canim aylin hanimla neden gorusuyosun sema hanimla baslcam demissiniz bu arada hayrli olsun tedaviniz
Anladim canim ben memnunum aylin hanimdan ins sonucumuzda pozitif oluryanlış olmuş:)
semra ilede görüşücem ona göre karar vericem 1 tanesine..
Bülent traşı eledim çünkü:)
Evet birden fazla transfer edilmiyor bende ikitane istedim malesef 35 yas altinda yasakmisMerhaba kizlar, yarin transferim yapilacak. 35 yasin altinda 1 den fazla embiryo transfer edilmiyormus dogru mu? Daha fazla yaptiran oldu mu?
Canım cevabın için çok teşekkürler .ben memorial da karar kıldım ama ayşe hn ayrılmış.ebru hn var onunla başlıcam inş.ama normalde ümraniyede oturuyorum acaba anadolu yakasında mı biyer tercih etmem lazım ona karar veremiyorumMerhabalar Aylin hnm çokiyi bi dr dur tedavime onla baslamistim. Oldukçabilgili bir dr. Fakat bahceciye transfer oldu memorialden. Ama Memorial hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Ayse hnm. Umarim hersey gönlünce olur.
Canım ben 35 olucam inş 40 gün sonra bana cift embriyo transfer ederler mi?Evet birden fazla transfer edilmiyor bende ikitane istedim malesef 35 yas altinda yasakmis