2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Simdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalim
Canım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dedi

Canım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dedi
Aylin hanimda memorialden grlmis galiba cnm hakkinda hayrlisi olsun icine hangisi sindiyse ona git tabiki

Merhabalar Aylin hnm çokiyi bi dr dur tedavime onla baslamistim. Oldukçabilgili bir dr. Fakat bahceciye transfer oldu memorialden. Ama Memorial hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Ayse hnm. Umarim hersey gönlünce olur.

Simdilik iyi doktora benziyor ben basladim aylin hanimla cumartesi catlatma ignesi vurulucak bakalim

merhaba;
bende cumartesi günü hem aylin hanımla görüşücem ordanda çıkıp memorial semra kahramanla başlayacam..
inş hayırlı güzel sonuçlar alırız

uzun bir bekleyiş ardından sonun da bugün adet oldum. Tüp bebek tedavimi üniversite hastanesinde yaptıracağım için doktorum pzt gelmemi söyledi. adetimin 4. günü oluyor ama doktorum bir sorun görmedi. İnşaallah tedaviye başlamayı engelleyecek bir sorun olmaz ve pzt günü o beni korkutan iğne ve ilaç senfonisine başlarım. Hep son anda bir sorun çıkacak ve ertelenecek diye korkuyorum çünkü kendimi hazırladım gerçekten. Umarım sizlerle adım adım hep güzel haberler paylaşırım.
İyi günler kızlar, ben de geçtiğimiz pzt günü doktora gittim tüp bebek tedavisine hemen başlayacağımızı düşündüm ama öncelikle bir ay doğum kontrol hapı ve vitamin verdi. Önümüzdeki ay başlayacağız dedi moralim bozuldu neden bekliyoruz diye hemşireye sordu genelde bir ay rahmi dinlendirip kist varsa atılmasını sağlamak için doğum kontrol veriyoruz dedi. Kısaca benim tedavim aralığın

merhaba;
bende cumartesi günü hem aylin hanımla görüşücem ordanda çıkıp memorial semra kahramanla başlayacam..
inş hayırlı güzel sonuçlar alırız
Mrhba canim aylin hanimla neden gorusuyosun sema hanimla baslcam demissiniz bu arada hayrli olsun tedaviniz

Merhaba kizlar, yarin transferim yapilacak. 35 yasin altinda 1 den fazla embiryo transfer edilmiyormus dogru mu? Daha fazla yaptiran oldu mu?

Merhabalar Aylin hnm çokiyi bi dr dur tedavime onla baslamistim. Oldukçabilgili bir dr. Fakat bahceciye transfer oldu memorialden. Ama Memorial hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Ayse hnm. Umarim hersey gönlünce olur.
Canım cevabın için çok teşekkürler .ben memorial da karar kıldım ama ayşe hn ayrılmış.ebru hn var onunla başlıcam inş.ama normalde ümraniyede oturuyorum acaba anadolu yakasında mı biyer tercih etmem lazım ona karar veremiyorum

Back
X