2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Canım ben dondurulmus denemedım süreçzun sürüyor ama benım 2 tane vardı dondurulmus aynı yerde dondurmuslar, tek koydurtmak ıstemıstım ikiside çözülecek Dediler , sok olmıstum tabı. Çok yer kaplamasın diye böyle yapıyorlarmış :KK43: dıkkat etmen ıcın bılgın olsun ıstedim ,merkezıne danış canım..

Saka yapıyor olmalisin sok oldum şuan yer kaplamasin diye ne demek inanamiyorum yazikk:110:

Canimmm seni çok iyi anliyorum benimde ilk tedavim bende sudan cikmis balik gibiydim :) fakat sonra alisiyorsun ooo ben hemen gidicem hop 1 ay sonra hamisim saniyordum:) nerdeyse 1 sene olacak sabirla bu zamana geldik sukur hep pozitif düşün iğneler ilaçlar gidip gelmeler bazen yorucu ve yipratici olabiliyor sende yasicaksin bunlari ama öyle zamanlarda hersey bebeğim için diyip yola devam :) inşallah senin tedavin kolay bi okadar rahat gecer . hepimiz isterdik normal yolla olsun bebis ama kismet boyleymis yinede binada şükür tıp var bize yardimci oluyor. Son olarak nacizane tavsiyem Memorial güçlü ve büyük bir ekip ve hersey Semra hnm bilgisi dahilinde oluyor. Dr seçmek için kendini zorlama çünkü hepsi bakacak sana tek dr ile ilerlemiuorsun. Kendini teslim et profosyenel bir ekip çünkü. Bak yarin baslicakken saliya almissin. Önce Allaha sonra ekibine güven sonuç pozitif olsun insallah
Çok sağol canım evet çocuk nkü ilk görüşmeyi gönül hn la yaptıgımda dediki regl olunca semra hn ve bana randevu al hep beraber nasıl bir tedavi izleyeceğimize seninle karar verelim dedi o yüzden ben de tüm hikayemi zaten gönül hn a anlattıgım için bidaha farklı bir elektirik işine girmeyeyim dedim ama aslında bu konuda beni geriyo yani farklı dr ların tedaviye giriyor olması bence yorucu.mesela ben ataşehir memorial da bilgin hn a gitmiştim o bana ilk seferde tutar senin vs demişti tek o dr benle ilgilenecekti ama orda da tabi ekibin başı ama ama böylesine yoğun değiller tabi o şekil sanki daha iyi gibi geliyo bana ama bakalım nasıl olacak inşallah herşey çok güzel olur.senin benim ve tüm bebek isteyrn arkadaşlarımız için aminnnnnnn

Çok sağol canım evet çocuk nkü ilk görüşmeyi gönül hn la yaptıgımda dediki regl olunca semra hn ve bana randevu al hep beraber nasıl bir tedavi izleyeceğimize seninle karar verelim dedi o yüzden ben de tüm hikayemi zaten gönül hn a anlattıgım için bidaha farklı bir elektirik işine girmeyeyim dedim ama aslında bu konuda beni geriyo yani farklı dr ların tedaviye giriyor olması bence yorucu.mesela ben ataşehir memorial da bilgin hn a gitmiştim o bana ilk seferde tutar senin vs demişti tek o dr benle ilgilenecekti ama orda da tabi ekibin başı ama ama böylesine yoğun değiller tabi o şekil sanki daha iyi gibi geliyo bana ama bakalım nasıl olacak inşallah herşey çok güzel olur.senin benim ve tüm bebek isteyrn arkadaşlarımız için aminnnnnnn

Ben senin aksini düşünüyorum :) her dr farklı bir bakis acisi tedaviye daha yardimci oluyor diye düşünüyorum Allah hepimizin gönlüne gore versin canimmmm

Arkadaşlar bilginize ihtiyacim var_ bu gün transfer günüm , hemşirenin sorumsuzluğu yyüzünden moralim çok bozuk. Şöyle ki yumurta toplama sonrası crinone jel kullanmam gerektiğini bana söylememiş. Transfer zamani masaya yatmışim..her şey hazır tam işlem yapılacakken doktorum sordu ki: crinone kullandin mi? Yok dedim..o zaman transfer iptal dedi. Nasıl olur..nasıl söylemezler bana crinone kullanacagimi. Çok üzüldüm, stres oldum..5 tane blastosisim vardı, 1 tanesini transfer etmesini rica ettim..doktorum söyledi ki, bak crinone kullanmadigin için tutma sansin %15...tabii çok üzgündum, çok sinirliydim hemşireye. Ama Allah'a sığınarak 1 inin transfer olmasıni istedim. 4 unü dondurduk.
Lütfen bilginiz varsa paylaşir misiniz? Crinoneni transferden sonra kullanmAya başlayan var mi?

Canımm merhaba sen sonuç mu beklıyorsun? Dualarımız senınle..yatıyor Mısın bu süreçte ? Ben 12 gün yatmıştım wc harıc, yat diyen var yatma diyen var yıne karışık durumlar
Valla ben şuan baskı altında yatıyorum :) eşim wc hariç kalmama izin vermiyo :) bugun transferin 1. Günü sayıyor doktor

Arkadaşlar bilginize ihtiyacim var_ bu gün transfer günüm , hemşirenin sorumsuzluğu yyüzünden moralim çok bozuk. Şöyle ki yumurta toplama sonrası crinone jel kullanmam gerektiğini bana söylememiş. Transfer zamani masaya yatmışim..her şey hazır tam işlem yapılacakken doktorum sordu ki: crinone kullandin mi? Yok dedim..o zaman transfer iptal dedi. Nasıl olur..nasıl söylemezler bana crinone kullanacagimi. Çok üzüldüm, stres oldum..5 tane blastosisim vardı, 1 tanesini transfer etmesini rica ettim..doktorum söyledi ki, bak crinone kullanmadigin için tutma sansin %15...tabii çok üzgündum, çok sinirliydim hemşireye. Ama Allah'a sığınarak 1 inin transfer olmasıni istedim. 4 unü dondurduk.
Lütfen bilginiz varsa paylaşir misiniz? Crinoneni transferden sonra kullanmAya başlayan var mi?
Çok üzüldüm senin adına ama rabbim büyüktür dua et canım şuan o hemşireyi boğanilirim ciddeen :sinirli:

Kızlar herkese slm dün yazamadım kusura bakmayın :) dün 11:30 da transferim yapıldı dr ilaçlarımı verdi jeli estrofem i coraspirini folik asitini kullanmaya devam dedi ama onun haricinde cleaxne kullanmaya başla dedi ben onu Zaten daha önce aşılama yaptığımda kullanmıştım onu kullanıyorum :) şimdi 12 gün beklemek zor olucak :)

Canım ben de görüşmeye gittim bugun iyi bir dr ama sanırm ben memorial da karar kılıcam ordaki gönül hn dan baya etkilendim.aylin soru sordukça crvap verdi.beni rahatlatmadı gönül beni rahatlatmaya çalıştı ilgisi ve cevaplrıyla hem de içim rahat etsin diye semra hn gönül hn ve ben le birlikte regli oldugumda toplantı yapalım dedi
Zaten mantığın kimi istiyosa onla ol çünkü tüp bebek birazda psikolojik bir süreç dr senin rahatlatması gibi önemli bişi yok canım

İyi günler kızlar, ben de geçtiğimiz pzt günü doktora gittim tüp bebek tedavisine hemen başlayacağımızı düşündüm ama öncelikle bir ay doğum kontrol hapı ve vitamin verdi. Önümüzdeki ay başlayacağız dedi moralim bozuldu neden bekliyoruz diye hemşireye sordu genelde bir ay rahmi dinlendirip kist varsa atılmasını sağlamak için doğum kontrol veriyoruz dedi. Kısaca benim tedavim aralığın
Canım kist Varsa tedavi iptal edilebiliyor o yüzden bence dr tedbirli davranması iyi bişi tabikide üzme kendini geç olsun güç olmasın

Merhaba kizlar, yarin transferim yapilacak. 35 yasin altinda 1 den fazla embiryo transfer edilmiyormus dogru mu? Daha fazla yaptiran oldu mu?
Aslında evet eğer yumurtalarının hepsi iyi kalitede ise evet mesela benim öyle omdu 2 tane koysun istedim drmdan ama dr um 1 tane olsun bizim olsun, ikiz olurda tutmazsa acaba ikiz olduğu için mi tutmadı diye aklımızı bulandırmayalım dedi ama benim arkadaşım ın 1 tane kaliteli 1 tanede orta kaliteli vardı 2 sinide koydu kuzenimin de öyleysi 2 tane koydu yanlızca kuzenimin 2 iki tanesi tutmuş :) arkadaşımın 1 tanesi tuttu :) serkan bey i ben tavsiye etmiştim onlara :)

yaşdan ziyade kaç kere tüp bebek denediğinle alakalı..
ben 31 yaşındayım son 2 denememde çift embriyo transferi oldu..
35 yaş altına ilk denemede 1 tane 2. Deneme 1 tane 3. Denemede 2 tane koyuyorlarmış kanun gereği olan bu 35 yaş üstüne riskli olduğu için direk ilk denemede 2 tane koyuyorlarmış

Zaten mantığın kimi istiyosa onla ol çünkü tüp bebek birazda psikolojik bir süreç dr senin rahatlatması gibi önemli bişi yok canım
Haklısın bugun tedaviye başlıcaz tahlil sonucuna göre cnm benim sol taraftaki yumurtlarım iyiymiş onlar çok gelişir mi diye korkuyorum o zaman başka bir aya kalırmış transfer .ve burda biri karaciğerinin bu yüzden su topladıgını ve befessiz kalarak hastaneye gittiğini suyu çektiklerini falan yazmıştı bundan korkuyorum.:-(

Haklısın bugun tedaviye başlıcaz tahlil sonucuna göre cnm benim sol taraftaki yumurtlarım iyiymiş onlar çok gelişir mi diye korkuyorum o zaman başka bir aya kalırmış transfer .ve burda biri karaciğerinin bu yüzden su topladıgını ve befessiz kalarak hastaneye gittiğini suyu çektiklerini falan yazmıştı bundan korkuyorum.:-(
Ohs deniyodu ona sanırım bende pko hastasıydı aynı sorun bendede olabilirdi ama dr yumurtalarımı topladıktan sonra 2 ay sonra transfer yapıcaz dedi sebebini sorduğumda polikistik over hastalarında transfer hemen yapılmaz su toplar daha kötü durumla karşılaşırız dedi o sebepten dolayı 2 ay sabret dedi

Kızlar herkese slm dün yazamadım kusura bakmayın :) dün 11:30 da transferim yapıldı dr ilaçlarımı verdi jeli estrofem i coraspirini folik asitini kullanmaya devam dedi ama onun haricinde cleaxne kullanmaya başla dedi ben onu Zaten daha önce aşılama yaptığımda kullanmıştım onu kullanıyorum :) şimdi 12 gün beklemek zor olucak :)
Canım hayırlı uğurlu olsun_ inşallah gebe kalirsin. Ben 11:20 de transfer oldum. Ama dediğim gibi crinone önceden kullanamadığım için çok şansim yok..yine de Rabbim büyük_ onun ol demesi ile oluyor her şey.
Canım estrofemi kullanmak şart mi? Bak bana onu da kullandirtmiyo. Bi tek crinone ve folik asit. Kendim sordum: aspirin kullaniyim mi diye? Dedi ki pek faydasi yok aspirinin, ama ben yine de kullaniyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun_ inşallah gebe kalirsin. Ben 11:20 de transfer oldum. Ama dediğim gibi crinone önceden kullanamadığım için çok şansim yok..yine de Rabbim büyük_ onun ol demesi ile oluyor her şey.
Canım estrofemi kullanmak şart mi? Bak bana onu da kullandirtmiyo. Bi tek crinone ve folik asit. Kendim sordum: aspirin kullaniyim mi diye? Dedi ki pek faydasi yok aspirinin, ama ben yine de kullaniyorum
Canım inanki bilmiyorum ben bütün ilaçlarıma devam ediyorum dr öyle söyledi onu haricinde cleaxen diye kan sulandırıcı iğne verdi göbekten yapılıyor cleaxen hamile kaldığını öğreninceye kadar devam et dedi estrofem içinde aynı şeyi söyledi coraspirini gece yatarken al dedi bende o ne dediyse ona uyuyorum harfiyen

Ohs deniyodu ona sanırım bende pko hastasıydı aynı sorun bendede olabilirdi ama dr yumurtalarımı topladıktan sonra 2 ay sonra transfer yapıcaz dedi sebebini sorduğumda polikistik over hastalarında transfer hemen yapılmaz su toplar daha kötü durumla karşılaşırız dedi o sebepten dolayı 2 ay sabret dedi
Hımmm anladım cnm canım bana gonal f 225 verdiler sana ne vermişlerdi ilk başladığında birde süreç çok mu zor bana biraz bilgi verir misin mesela bu ilaçlar bizde ne gibi kötü etkiler bırakıypr sinir sitemine bi zararı oluyo mu sen de oldumu mesela veya kilo aldın mı kilo yapıyo mu?

Back
X