- 25 Ekim 2016
- 115
- 39
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet birden fazla transfer edilmiyor bende ikitane istedim malesef 35 yas altinda yasakmis
Canım cevabın için çok teşekkürler .ben memorial da karar kıldım ama ayşe hn ayrılmış.ebru hn var onunla başlıcam inş.ama normalde ümraniyede oturuyorum acaba anadolu yakasında mı biyer tercih etmem lazım ona karar veremiyorum
Benim ilk denemem olucak 2 denemeden snra tutmazsa iki koyuyolrmis
İns canim Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinHayirli olsun inşallah ilkinde anne olursun
Merhaba canım bende gecen ay kıst yüzünden beklemıstım bu ay daha yenı başladık , her ıste bır hayırdır vardır böyle düşünüyorum artık , bende ıgnelere başladım hadı hayırlısı bakalımİyi günler kızlar, ben de geçtiğimiz pzt günü doktora gittim tüp bebek tedavisine hemen başlayacağımızı düşündüm ama öncelikle bir ay doğum kontrol hapı ve vitamin verdi. Önümüzdeki ay başlayacağız dedi moralim bozuldu neden bekliyoruz diye hemşireye sordu genelde bir ay rahmi dinlendirip kist varsa atılmasını sağlamak için doğum kontrol veriyoruz dedi. Kısaca benim tedavim aralığın
Neslliiii transfer oldu mu??Ben bunu emriyoloğum ile de görüştüm bana bi sorun olmaz ki dedi zatwn ilk defa size yapılmıyo demişti
Translokasyon nedır canımm? Sen surecın hangı aşamasındasın?Peki o neymıs Canımm? Ne testı yapılacak? Tüp bebek yapsan bıle bır zararı var mı bebeğe?
O kadar derin bır denız ki hergun bırsey öğrenıyoruzsen ıstanbulda Mısın?
Hayırlı olsun canim_ bana da pazartesi inşallah transfer olacak_ inşallah pazartesine kadar embriyolarim yüksek kalitede kalmaya devam ederler...çok heyecanliyim..5.gün embriyosu transfer olacak Allah'in izni ile. Içimde bi korku var...ya 5.güne yetismezlerse..KIzlar dr aradı p.tesi transferi yapıyoruz dedi tahlil sonucu normal dedi çok heycan yaptım![]()
İnşallah hayirlisi olur canim hic öyle düşünme bende anadolu yakasında oturuyorum fakat gidip geliyorum. Evet biraz yorucu olabiliyor zaman zaman ama uzman bir kadro içindegiyor. Tabi yinede karar senin canim. Haberleselim ssüreçleri. Umarim uğurlu gelir Memorial bize :)
Tamam canım bunu duydugum iyi oldu .. benim cumartesi yani dun regl günümdü ama cumadan beri pembe leke geliyor aradım memorial ı kanama başladıgında 1.gün sayacaksınız ve ona göre randevu oluşturacagız dediler o yuzden kanamanın gelmesini bekliyorum bugun gelir heralde .haberleşelim mutlaka sen hangi aşamadasın
Selam kizlar. Bugun transferim yapildi. Hersey yolunda gorunuyorArtik heyecanli bekleyis basladi. Bu arada embriyo soruma cevap verenlere tesekkurler. Bir tane transfer yapildi. Herkese bol sans ve saglikli bebisler dilerim
![]()
35 olmana az kalmış 2 transfer yapabilirler bence, ama sen belirttinmi isteğini? hangi merkez?Canım ben 35 olucam inş 40 gün sonra bana cift embriyo transfer ederler mi?
Canım dışardaydım giremedim foruma kusura bakma ben aslında ilk yücel bey e almıştım randevu ama hiç erkek dr a muayene olmadıgım için çekiniyodum sonra burdan bi arkadaş gönül hn ı önerdi ben de yücel beyi değiştirip ona randevu aldım.benim de bugun ilk günüm ama yarına randevu alamadım gönül hn a o yüzden salı gidicem yani 3.gün sabah ben hiç tedavi olmadım hiçbişiy bilmiyorum aşılama vs de olmadım o yüzden neler olucak bilmiyorum aslında içim burkuk kendiliğinden gebe kalamadım diye..ama napimki takdir böyleymiş.inşallah zor bir süreç olmaz.mesela hsg falan çok basit bi işlemdi benim için.tüp bebek beni ne kadar zorlar bilemiyorum yaşayıp görücezEkip Dr olarak ayşe hnm çok iiydi ilgili herşeyi düşünenbi dDr du fakat ayrildierkek Dr dan rahatsız olmam diyorsan yücel bey çok iyi bi Dr tavsiye ederim. Kendisi doc. Dr en ince ayrintiyi inceliyor. Tavise ederim. Canim evet aktif kanamanın oolduğu gun ilk gün sayiliyor. Bugün benim ilk günüm yarin rand. Var . benim dondurulmuş embriyo transferim olacak kismetse bu ay. Doğal silkus olacak. Diğer asamalari geçtim çok şükür ben. Yumurtalarim toplandi ohss riski ile 2 aydir brklemedeydim. Simdi çok heycanliyim çok yaklaştı :) aklina takilan ne varsa yardimci olmaya calisirim. Sen yeni basliyodun degilmi
Yok belirtmedim daha ama açıklamışlardı önce tek sonra çift embriyo diye..memorial şişli senin?35 olmana az kalmış 2 transfer yapabilirler bence, ama sen belirttinmi isteğini? hangi merkez?
Canım ben dondurulmus denemedım süreç daha uzun sürüyor ama benım 2 tane vardı dondurulmus aynı yerde dondurmuslar, tek koydurtmak ıstemıstım ikiside çözülecek Dediler , sok olmıstum tabı. Çok yer kaplamasın diye böyle yapıyorlarmışSlm kizlar once rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn ben36 yasindayim ilk denememiz ekim27de yumurtalarim tplandi 5tane 1kalite dedi dr 5de 3.gun embriyosu ama transfer etmedi 10 gun sonra adet olacaksin dogum kontrol hapi kullan 2 adetinde ostrofeme basla bizi ara dedi merak ettigim dondurulmuslarla deneyen varmi adetin kacinci gunu transfer oldu cok merak ediyorum daha 11hapim var adete. Bilginiz varsa yardim lutfenn
Canım dışardaydım giremedim foruma kusura bakma ben aslında ilk yücel bey e almıştım randevu ama hiç erkek dr a muayene olmadıgım için çekiniyodum sonra burdan bi arkadaş gönül hn ı önerdi ben de yücel beyi değiştirip ona randevu aldım.benim de bugun ilk günüm ama yarına randevu alamadım gönül hn a o yüzden salı gidicem yani 3.gün sabah ben hiç tedavi olmadım hiçbişiy bilmiyorum aşılama vs de olmadım o yüzden neler olucak bilmiyorum aslında içim burkuk kendiliğinden gebe kalamadım diye..ama napimki takdir böyleymiş.inşallah zor bir süreç olmaz.mesela hsg falan çok basit bi işlemdi benim için.tüp bebek beni ne kadar zorlar bilemiyorum yaşayıp görücez