2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Hımmm anladım cnm canım bana gonal f 225 verdiler sana ne vermişlerdi ilk başladığında birde süreç çok mu zor bana biraz bilgi verir misin mesela bu ilaçlar bizde ne gibi kötü etkiler bırakıypr sinir sitemine bi zararı oluyo mu sen de oldumu mesela veya kilo aldın mı kilo yapıyo mu?
Canım ben gonal f 300 ile başladım sonra 225 e düşürdü doktorum ama bana ilaçlar filan hiç stres sinir yapmadı çok fazla takma kafana yoluna bırak herşeyi dua et sadece.. yumurtalar toplandıktan sonra emriyolog aramaya başladı 9 tane emriyo dondurduk biz.. ben polikistik over olduğum için eylülde yapıcaz transferini dedi yumurtalar temmuzda toplanmıştı eylüldede safra ameliyatı oldum ondan dolayı 31 ekimde hastalanınca estrofem kullanmaya başladım sonra 11 kasımdaki kontrolümden sonra ilave edilen ilaçlarla dün transferim yapıldı

Canım ben gonal f 300 ile başladım sonra 225 e düşürdü doktorum ama bana ilaçlar filan hiç stres sinir yapmadı çok fazla takma kafana yoluna bırak herşeyi dua et sadece.. yumurtalar toplandıktan sonra emriyolog aramaya başladı 9 tane emriyo dondurduk biz.. ben polikistik over olduğum için eylülde yapıcaz transferini dedi yumurtalar temmuzda toplanmıştı eylüldede safra ameliyatı oldum ondan dolayı 31 ekimde hastalanınca estrofem kullanmaya başladım sonra 11 kasımdaki kontrolümden sonra ilave edilen ilaçlarla dün transferim yapıldı
Hayırlı haberi rabbimmtez zamanda duyursun cnm

Çok sağol canım evet çocuk nkü ilk görüşmeyi gönül hn la yaptıgımda dediki regl olunca semra hn ve bana randevu al hep beraber nasıl bir tedavi izleyeceğimize seninle karar verelim dedi o yüzden ben de tüm hikayemi zaten gönül hn a anlattıgım için bidaha farklı bir elektirik işine girmeyeyim dedim ama aslında bu konuda beni geriyo yani farklı dr ların tedaviye giriyor olması bence yorucu.mesela ben ataşehir memorial da bilgin hn a gitmiştim o bana ilk seferde tutar senin vs demişti tek o dr benle ilgilenecekti ama orda da tabi ekibin başı ama ama böylesine yoğun değiller tabi o şekil sanki daha iyi gibi geliyo bana ama bakalım nasıl olacak inşallah herşey çok güzel olur.senin benim ve tüm bebek isteyrn arkadaşlarımız için aminnnnnnn

merhaba;

bende 30unda semra hnm randevu aldım memorialda önce emre turguta aldım daha doğrusu verdiler sonra hep beraber semra hanımla görüşücekmişim..
ilginç geldi yöntemleri..
sana sormak istediğim şu;
tüm süreçleri semra hanımla yürütebiliyormusun..
çok mu yoğunlar..
ilgi alaka nasıl?
pahalı mı?

merhaba;

bende 30unda semra hnm randevu aldım memorialda önce emre turguta aldım daha doğrusu verdiler sonra hep beraber semra hanımla görüşücekmişim..
ilginç geldi yöntemleri..
sana sormak istediğim şu;
tüm süreçleri semra hanımla yürütebiliyormusun..
çok mu yoğunlar..
ilgi alaka nasıl?
pahalı mı?

Canım ben de yeniyim ilk iğnemi vurundum bugun .semra hn bugun beni muayene etti tedaviyi belirledi ilaçlarımı yazdı bundan sonrasını herhangi bir dr takip edecekmiş .ama heroglen hastalar ekip tarafından degerlendiriliyormuş.o yüzden korkma için rahat olsun .ilaçlara genelde semra hn karar veriyo onyüzdrn çok rahatlatıcı..senin ilk denemen mi sorun ne ben çok pozitif bakıyprum herkes zor diyor ama bence kolay gidecek herşey :)))

Ohs deniyodu ona sanırım bende pko hastasıydı aynı sorun bendede olabilirdi ama dr yumurtalarımı topladıktan sonra 2 ay sonra transfer yapıcaz dedi sebebini sorduğumda polikistik over hastalarında transfer hemen yapılmaz su toplar daha kötü durumla karşılaşırız dedi o sebepten dolayı 2 ay sabret dedi
Bnde pkoluyum cok dusuk dozda ilac kullandim 5 yumurta toplandi bugun cumartesi transfer yplck bsy ckmzsa

Ben bi 10 tane fln bekliyodum 5 duyunca sasirdim biraz
Ozaman içini rahatlatıcak bişi söyliyim canım kuzenimden 4 tane yumurta toplandı 2 tanesi ileri kaliteli yumurtaydı bunların 2 sinide döllediler 1 tanesi iyi kalite emriyo oldu diğeri orta kalite emriyo oldu ikisinife koydu dr ve şuan 9 haftalık hamile tek ine ama olucak olduktan sonra rabbim herşeyi nasip eder dua et canım

Ohs deniyodu ona sanırım bende pko hastasıydı aynı sorun bendede olabilirdi ama dr yumurtalarımı topladıktan sonra 2 ay sonra transfer yapıcaz dedi sebebini sorduğumda polikistik over hastalarında transfer hemen yapılmaz su toplar daha kötü durumla karşılaşırız dedi o sebepten dolayı 2 ay sabret dedi
Nesliii seninde 2 ay sonra mı transfer oldu? Benımde aynı durum olacağını soyledı doktor ,bende ıgneler devam ediyorum bu hafta toplama olacak, heyecan dorukta... korkmadın dımı toplamadan :(

Bana ara ara ateş basıyo ya :) menopoza girdim sanki aynı annem gibiyim :)
Bana transfer sonrası çok üşüme gelmıstı, toplama sonrası ates basmıştı surat kıpkırmızı gezıyordum, kabız olmamaya aman dıkkat et , bol liflı tüketmelisin canımm

Ozaman içini rahatlatıcak bişi söyliyim canım kuzenimden 4 tane yumurta toplandı 2 tanesi ileri kaliteli yumurtaydı bunların 2 sinide döllediler 1 tanesi iyi kalite emriyo oldu diğeri orta kalite emriyo oldu ikisinife koydu dr ve şuan 9 haftalık hamile tek ine ama olucak olduktan sonra rabbim herşeyi nasip eder dua et canım
Orasi ole tabi canim olucak oldultan sonra kismetse olur gece uyuyamadm bile kac tanesi dollendi acaba kalitelimi diye :-)

Back
X