2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Acı yok canım vajinal muayene gibi kendini kasma yeter

Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz? Umarım herşey yolunda gidiyordur.. biliyorsunuz ben enson ultrasonda kesem çok küçük göründüğü için ve dr umdan memnun olmadığım için başka bir dr a gitmeye karar vermiştim bugün eşimle gittik karından baktı 10 mm lik kesem olduğunu söyledi şekli falan normalmiş düşük riskide görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi ancak benim kafama takıldı benimkihaftama göre biraz küçük değil mi şimdiki drum başından beri takip etmediği için şuan herşey yolunda diyor

Asla acı ağrı Yok sakin ol stres yapma ve inşallah bebişini al gel
Transferden sonra kalk git derlerse şakın kalkma ben bir saat yatacam de ve yat kabız olma,idrara sıkışık gideceksin onu patlayacak kadar şakın tutma,ve bol bol ananas ve kivi ye, bir de jel kullandırıyorlar canım kullananlar var ama ben ondan memnun kalmadım iğne istersen iste daha iyi diyorlar

Canım evham yapma onlar milim milim ölçüyor geriden gelen gebelikler olabilir ama o zamanlar kendini tamamlar sat tarihinze göre herşeyi bilir eğer çok kafam karışık ise iyi bir radyolog bul onlar sana doğruyu söyler

çok teşekkür ederim canım bıraz heyecanlıyım , işten izin alıp evde dınlenecegım ,bana blast koyacaklar ozaman sanırım test bekleme günü 12 degıl 10 gün oluyormus degıl mı? kabak cekırdegı de öneriyorlar tutunması ıcın duymuş muydun?

transfer sonrası 1 hafta evde dınlendın mı canım yoksa yatmadın mı hıc? hangısı daha ıyı bılemıyorum senın fıkrın var mı? senın buarada bebegın tutundu mu :)

çok heyecanlıyım ya kalp atışı duymadan sanırım geçmeyecek heyecan , daha önce kalbı durmuştu senın tutundu mu canım?
Tutundu inşallah ama senle aynıyım İnan heyecan stres hiç geçmiyor, daha duymadım kalp atışını ama dediğin gibi duyuncada bitmiyor. Rabbim sağ sakin kucağımıza almayı nasip eder inşallah

transfer sonrası 1 hafta evde dınlendın mı canım yoksa yatmadın mı hıc? hangısı daha ıyı bılemıyorum senın fıkrın var mı? senın buarada bebegın tutundu mu :)
Şakın ağır iş yapma teste kadar yapmadım ben temizlik falan bi yere uzanmadım bişey taşımadım sıcak banyo yasaktı zaten ben tahlile kadar banyo bile yapmadım beslenmene dikkat et gerisi nasip canm dualarım seninle

Evet 10 gün canım sürekli yatmana gerek yok ben üç günden sonra basit işlere başladım kabak çekirdeğini bilmiyorum ama yeme her duyduğunu mesela benim alerjim var kabak çekirdeğine

Hayır negatif Benim sıkıntım yumurtam Yok olan da kaliteli değildi kabak çekirdeği hiç duymadım ama sen sadece kafana takma ben yattım ara ara evimin işini falan yaptım ağır işler hariç, süpürge kullanmadım böyle kimi yatmış kimi yatmamış allah verecek bu arada ilk üç gün banyo yapma banyo yaparken ılık su ile yıkan kafanda acaba olacakmı deme ben dedim olmadı şansın var Ümit kesmeyelim

Yumurta kalite ve sayısını arttırmak için nar tavsiye ettiler. Keçi boynuzu pekmezi, Nar, kur incir, işte fındık fıstık ve çay kahve hiç içmedim yoğurt süt peynir yumurta. Sağlıklı beslenin faydasınıngöreceksiniz inşallah Allah'ın izniyle, ilkinde 8 yumurta dan bir embriyo vardı kaliteli nar dan sonra ikincide 13 yumurtam oldu 8 kaliteli

Arkadaşlar ben 01,01.2017 tarihin de hasta oldum dün bu aralar kaşık ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi sizce hamilelik olurmu, ovulasyon testi yaptım bu ay ve 11.günün de pozitif verdi değerlendirdik, şuan da böyle ara ara ağrı oluyor geçiyor. Ama daha 7 ile 11 günüm var

Asla acı ağrı Yok sakin ol stres yapma ve inşallah bebişini al gel
canım benım pazartesı transfer var çok heyecanlıyım böyle ağlasam rahatlayacak gıbı hıssedoyorum kendımı, ıgneler bıttı derken sımdı bır sürü ılac hergun , çok güçlü durdum ama artık bıryerden patlıyor sanırım, yorgun hıssedoyorum kendımı, sizde böyle oldunuz mu? ıgneler ilaçlar herseyı düzenli aldım saatlerını kacırmadım, ama transferden sonra bırseylerı yanlış yapacak mıyım diye korkuyorum, emeklerım boşuna gidecek mı dıye stress yapıyorum, ya çok sıkışırsam transfer sonrası wc hemen yapabilir mıyım sürgü ıle , ya o an bebeklerımı kaybedersem, ya eve gelırken yok olurlarsa sanırım kafayı yemek üzereyim ((

ananasa kıvıye başlasam mı canım pazartesı gün verdıler, transfer olacağım, çok stresliyim , pazartesi'ye kadar ılaclarım dozu arttı, normalde bır ılac bıle içmeyen ben, artık rahat heryerım ilaç, ıgne oldu...saat 1 de trasnferım ya çok sıkışıp transfer sonrası wc gelırse ne yapacağım? banyo yaptınız mı test gününe kadar?

ne zaman jel kullandın canım? hastanede transfer sonrası mı? keşke elımde olsa 3 saat yatarım oradan kalkmadan

Tutundu inşallah ama senle aynıyım İnan heyecan stres hiç geçmiyor, daha duymadım kalp atışını ama dediğin gibi duyuncada bitmiyor. Rabbim sağ sakin kucağımıza almayı nasip eder inşallah
duydun mu canım kalp atışını:)

neler yedın canım? nasıl yattınız gece hep sırt üstü mü? yoksa sola sağa döndünüz mü? gerınmekte yasak degıl dımı? pekı ya hapşırırsak çok korkuyorum güderler dıye (

Evet 10 gün canım sürekli yatmana gerek yok ben üç günden sonra basit işlere başladım kabak çekirdeğini bilmiyorum ama yeme her duyduğunu mesela benim alerjim var kabak çekirdeğine
sokağa çıktın mı canım hep evde mısın?

duydun mu canım kalp atışını:)

neler yedın canım? nasıl yattınız gece hep sırt üstü mü? yoksa sola sağa döndünüz mü? gerınmekte yasak degıl dımı? pekı ya hapşırırsak çok korkuyorum güderler dıye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…