- 25 Ekim 2016
- 115
- 39
- 18
- 30
Korkma canim bn kackere dktoru aradim cok agrilarim var diye muayne oldugum gun bile bi sorun varmi agrilarim cok fazla dedim hepsindede normal rahim genisliyo dediMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah... ağrılardan korkuyordum saol canım
Ozaman ağrısı ağrısın okadar acıyı çektik buna razıyım ben :)Korkma canim bn kackere dktoru aradim cok agrilarim var diye muayne oldugum gun bile bi sorun varmi agrilarim cok fazla dedim hepsindede normal rahim genisliyo dedi
Bende ole diyorum saglikli olsunda ben bu agrilara raziyim :)Ozaman ağrısı ağrısın okadar acıyı çektik buna razıyım ben :)
Sen nerde yaptırıyorsun inşallah hayırlı olur hepimizeben daha yolun basindayim arkadaslar adetimi bekliyoruz. 1 haftadir estrofem kullaniyorum allah hepimize nasip etsin anne olmayi..
amin insallahSen nerde yaptırıyorsun inşallah hayırlı olur hepimize
evet yeniSen daha Yen'imi başladın
3.gun embriuosuKızlar benim opu Çarşamba transfer ctesi oldu 8 hücreli iken. Ben 3. Gün transferi mi oluyorum 4. Gün mü?
4. Gün canım ben akşam sordum mesela perşembe günüm opu cumartesi transver 3 oluyormuşKızlar benim opu Çarşamba transfer ctesi oldu 8 hücreli iken. Ben 3. Gün transferi mi oluyorum 4. Gün mü?
Ama opu gunu sayilmiyo canim ben pazartesi opu oldum cumartesi 5 gun embriyosu idi4. Gün canım ben akşam sordum mesela perşembe günüm opu cumartesi transver 3 oluyormuş
Canim hamilemisinArkadaşlar lütfen cvp yazın benim ağrılarım artık ortada toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor adet olacakmış gibi bir ağrı çok kötüyüm acaba neden
Bilmiyorum ama sanki aktı akacak öyle ağrım var şuan da transferin 7.günü ama kaşık ağrımdan sonra baş ağrısı sürüyor ve orta da toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor.ya ben hiç hamileliği bilmiyorumCanim hamilemisin
Korkma gayet normal rahim buyuyor kanaman olmadigi surece korkma her kanamada korkulcak bsy olmuyorArkadaşlar lütfen cvp yazın benim ağrılarım artık ortada toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor adet olacakmış gibi bir ağrı çok kötüyüm acaba neden
Anladim daha 7 gunundesin her bunye farkli kiminin cok agrisi olurken kiminin hic belirti agri olmuyo mesela benim agri falan yoktu gene yok adet agrisi gibi cekip pozitif goren cok var kendini panige sokma tutunmaya calisan bebisine zarar verme hic test yaptinmiBilmiyorum ama sanki aktı akacak öyle ağrım var şuan da transferin 7.günü ama kaşık ağrımdan sonra baş ağrısı sürüyor ve orta da toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor.ya ben hiç hamileliği bilmiyorum
yAnladim daha 7 gunundesin her bunye farkli kiminin cok agrisi olurken kiminin hic belirti agri olmuyo mesela benim agri falan yoktu gene yok adet agrisi gibi cekip pozitif goren cok var kendini panige sokma tutunmaya calisan bebisine zarar verme hic test yaptinmi
yok yaptırmadım yaptırmaya korkuyorum inşallah bebişlerim tutunur benim ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?