2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Yok son adet tarihime bakarak canım.ama psikolojim fena bi ağlıyorum bi iyi oluyorum hala tam kabullenemedim sanırım tüp bebek durumunu:KK43:((
Kıyamam... hep olumlu düşünmeye çalış...soyle düşün üzülsende mutlu da olsan bu sürece gırdık artık ve dönüşü yok oyuzden stressste olsak rahat da olsak bu süreç ılerlmeye devam edecek, oyuzden hep olumlu olalım kı en azından böyle ılerlesin...iğne oluyorsun değil mi daha ? Ilk denemen mi? Ben 33 yaşındayım sen canım ? Uzun bir dönem ama hep positive

Kıyamam... hep olumlu düşünmeye çalış...soyle düşün üzülsende mutlu da olsan bu sürece gırdık artık ve dönüşü yok oyuzden stressste olsak rahat da olsak bu süreç ılerlmeye devam edecek, oyuzden hep olumlu olalım kı en azından böyle ılerlesin...iğne oluyorsun değil mi daha ? Ilk denemen mi? Ben 33 yaşındayım sen canım ? Uzun bir dönem ama hep positive

Canımmm sagol aslın 1 aylık bir sureç çok ta uzun gelmiyor bana sonrasında gebe olursak zaten gerisi Rabbimin bilecegi iş olacak zaten ama ne bilim hiç tedavi görmedim direkt tüp bebege başladım endometriozis hastası oldugum için gerçi bunu da yine ben tercih ettim çünkü zaten yumurtlamam vardı eşimin spermleri iyiydi boşuna hormon almak istemedim .çünkü bu gibi durumlarda aşılama veya çatlatmada şans az oluyo direkt tüp denemek istedim ama ne bilim burda okuduklarım herkes zorlu süreç diyor ama dr lara soruyorum agrı sızı olmadan atlatıln bir süreç.o yüzden aslında zor değil ama sanırım sonuç olayı insanları yoruyor .ben 34 yaşındayım canım ilk tedavim memorial a gidiyorum sen nerde tedavi görüyosun dün işk iğnemi oldum gonal f 225 sen ne zaman başladın ve sorunun neydi canım bir de hangi doz ilaç kullandın canım

Canım ben de yeniyim ilk iğnemi vurundum bugun .semra hn bugun beni muayene etti tedaviyi belirledi ilaçlarımı yazdı bundan sonrasını herhangi bir dr takip edecekmiş .ama heroglen hastalar ekip tarafından degerlendiriliyormuş.o yüzden korkma için rahat olsun .ilaçlara genelde semra hn karar veriyo onyüzdrn çok rahatlatıcı..senin ilk denemen mi sorun ne ben çok pozitif bakıyprum herkes zor diyor ama bence kolay gidecek herşey :)))

yok benim 3 denemem oldu..
bununla 4 e başlıcam doktor araştırıyorum işte bahçeciye ve Bülent traşla görüştüm..
30unda semra hnmla görüşücem işte memnunmusun diye merak ettım..
ondan sonra karar vericem..
pko liyim son denemem 8 haftalıktı kalp atışı alamadık kürtaj oldum..
bağışıklık sistemi ve clymedia sorunum var sadece..
2 tanede 5gün iyi kalitede embriyom var dondurulmuş
bakalım inş bu sefer son olur..
senin ilk sanırım ne kadar tüp bebek ücretleri..

Canımmm sagol aslın 1 aylık bir sureç çok ta uzun gelmiyor bana sonrasında gebe olursak zaten gerisi Rabbimin bilecegi iş olacak zaten ama ne bilim hiç tedavi görmedim direkt tüp bebege başladım endometriozis hastası oldugum için gerçi bunu da yine ben tercih ettim çünkü zaten yumurtlamam vardı eşimin spermleri iyiydi boşuna hormon almak istemedim .çünkü bu gibi durumlarda aşılama veya çatlatmada şans az oluyo direkt tüp denemek istedim ama ne bilim burda okuduklarım herkes zorlu süreç diyor ama dr lara soruyorum agrı sızı olmadan atlatıln bir süreç.o yüzden aslında zor değil ama sanırım sonuç olayı insanları yoruyor .ben 34 yaşındayım canım ilk tedavim memorial a gidiyorum sen nerde tedavi görüyosun dün işk iğnemi oldum gonal f 225 sen ne zaman başladın ve sorunun neydi canım bir de hangi doz ilaç kullandın canım
Kendini rahat birak canim surec aslinda zor dgl agri sizi yok sadece bekleme surecleri insani zorluyo yoksa goz acip kapayincaya kdr geciyo birde birkac deneme yapanlar icin zor oluyo hem maddi hem manevi sen sonucuna odaklan pozitif sisli memorialdemisin sende

Nesliii seninde 2 ay sonra mı transfer oldu? Benımde aynı durum olacağını soyledı doktor ,bende ıgneler devam ediyorum bu hafta toplama olacak, heyecan dorukta... korkmadın dımı toplamadan :KK43:
Öyle canım 2 ay sonra oldu.. ben yumurta toplamayı dr anestezi ile yaptı baygındım :D sadece pko olduğu için çok ağrım vardı hepsi bu

Bana transfer sonrası çok üşüme gelmıstı, toplama sonrası ates basmıştı surat kıpkırmızı gezıyordum, kabız olmamaya aman dıkkat et , bol liflı tüketmelisin canımm
Ya ben zaten çok su içen biriyim canım inşallah kabız olmam dr umda aynı şeyi söylemişti ama şu ateş basma olayı cidden rahatsız edici ya kış ayında atletle dolaşıyorum :D

yok benim 3 denemem oldu..
bununla 4 e başlıcam doktor araştırıyorum işte bahçeciye ve Bülent traşla görüştüm..
30unda semra hnmla görüşücem işte memnunmusun diye merak ettım..
ondan sonra karar vericem..
pko liyim son denemem 8 haftalıktı kalp atışı alamadık kürtaj oldum..
bağışıklık sistemi ve clymedia sorunum var sadece..
2 tanede 5gün iyi kalitede embriyom var dondurulmuş
bakalım inş bu sefer son olur..
senin ilk sanırım ne kadar tüp bebek ücretleri..
Canım şimdilik memnunum hatta dün gittiğimde bir ünlü gördüm tedavi için gelen :) ismini bermiyim hatta bir arkadaşımı gördüm ama o beni görmedi çok ta iyi oldu çok şükür çünkü sakliyoruz insanlardan ..bu yüzden ben de insanlarınkini deşifre etmicem inş.ben de kalıcak .semra hn ı neden seçtim çünkü söylediği şey inandığı ve çoğunlukla doğru olan şeymiş.tüp bebek olayını ticari hale getirmiyormuş daha önce arkadaşım 3.denemesinde dondurulmuş embriyoyşa ikizlere hamile kaldı ve şimdi onları seviyor o tavsiye etti ben de bahçeci ve memorial la görüştüm memorial a içim ısındı orda tedaviye başlama kararı aldım canım.yoğun bir merkez ama inş bir sorun olmadan bebeğimi kıcagıma alacagıma inanıyorum.hepimiz alırız inşallah:)

Kendini rahat birak canim surec aslinda zor dgl agri sizi yok sadece bekleme surecleri insani zorluyo yoksa goz acip kapayincaya kdr geciyo birde birkac deneme yapanlar icin zor oluyo hem maddi hem manevi sen sonucuna odaklan pozitif sisli memorialdemisin sende
Evet canımmmm şişli memorial dayım ben de inanıyorum pozitif olacagına hepizinki öyle sonuçlanır inş.

Canım ben ızmırdeyım burada gıdıyorum Dr a , 175 puregon ve 75 menopur kullanıyorum ama goguslerım acıyor artık Bugünde kontrol var sanırım h sonu toplanacak , anestezı ısını sevmıyorum ama hafıf bır selezyon vermiyorlarmış , benım sorun tek tüp kapalı ama çok denedık olmayınca beklemek ıstemedık , normal olma durumu var ama zaman geçiyor ıste , çalışırken çok zor bır süreç , işten sureklı ızın al tekrar gerı gel, ama yapacak bırsey yok :( 6 gündür kullanıyorum ıgnelerrı... hepımız ıcın hayırlısı olsun umarım...sende sorun neydı?

Ya ben zaten çok su içen biriyim canım inşallah kabız olmam dr umda aynı şeyi söylemişti ama şu ateş basma olayı cidden rahatsız edici ya kış ayında atletle dolaşıyorum :KK70:
Duphalac dıye bır şurup vermıslerdı bana , kabız olursan günde bır ölçek ıcebılırsın demıslerdı , sakıncası olmazmış ama ben yine de ıcmemıstım dışarıdan müdahale olmasın diye , kabak cekırdegı ve ananas çok yemıstım tuttuğunda , yardımcı oluyormus tutunmasına , çok sıcak gelıyordu banada ,ılk denemen mı?

Öyle canım 2 ay sonra oldu.. ben yumurta toplamayı dr anestezi ile yaptı baygındım :KK70: sadece pko olduğu için çok ağrım vardı hepsi bu
Benımde çok agrım olmustu sezaryen ağrısı dedım herhalde böyle bırsey :) ılk denemen mı? Topladıktan sonra karnın sısmedı degıl mı? Ohss olayından korkutuyor herkes :(

Canım ben ızmırdeyım burada gıdıyorum Dr a , 175 puregon ve 75 menopur kullanıyorum ama goguslerım acıyor artık Bugünde kontrol var sanırım h sonu toplanacak , anestezı ısını sevmıyorum ama hafıf bır selezyon vermiyorlarmış , benım sorun tek tüp kapalı ama çok denedık olmayınca beklemek ıstemedık , normal olma durumu var ama zaman geçiyor ıste , çalışırken çok zor bır süreç , işten sureklı ızın al tekrar gerı gel, ama yapacak bırsey yok :KK43: 6 gündür kullanıyorum ıgnelerrı... hepımız ıcın hayırlısı olsun umarım...sende sorun neydı?
Bizde de normal yolla olabilir ama yaştan ötürü beklemek istemedik 34 yaşındayım 14 aylık evliyim ben 9 yıl önce çik. Kisti ameliyatı olmuştum o yüzden dr bekleme bebek yap diyolar.yaşımdan ötürü..tüplerim açık çok şükür..Allah yardımcımız olsun canım benim de en korktuğum anestezi almak çünkü ameliyat oldugumda narkoz beni çarpmıştı istifra etmiştim bayılmıştım vs. O yüzden anesteziden korkuyorum

Geçen seni ekim ayında negatif le sonuçlanan bi transfer olmuştu şimdi dondurulmuş embriyo transferi olacak

Merhaba arkadaşlar bende negatif sonucumu yeni aldım malesef .. doktorum 2 3 ay içinde tekrar başlayalım diyor ama ben emin değilim bu konuda

Merhaba arkadaşlar bende negatif sonucumu yeni aldım malesef .. doktorum 2 3 ay içinde tekrar başlayalım diyor ama ben emin değilim bu konuda
Hakkında hayırlısı olsn cnm zor bir gun senin için ama yeniden baslamak umut etmek lazım inş en yakın zmnda kavusursn bebegıne. Kacıncı denemendi hangi merkezde yaptrdn

Back
X