2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Hakkında hayırlısı olsn cnm zor bir gun senin için ama yeniden baslamak umut etmek lazım inş en yakın zmnda kavusursn bebegıne. Kacıncı denemendi hangi merkezde yaptrdn
Teşekkür ederim arkadaşım.amin inşallah hepimiz en yakın zamanda meleklerimize kavusuruz umarim..medicana Konya da tedavi gordum.ikinciydi bu denemem.ilki transfer bile olmadı ikincisinde bir transfer oldu tutmadı malesef. Ne kadar çok hayirlisini dilesemde yinede bi yanim eksik gibi hissediyorum.sen nerde gordun tedavinin kaçıncı tefavindi

Teşekkür ederim arkadaşım.amin inşallah hepimiz en yakın zamanda meleklerimize kavusuruz umarim..medicana Konya da tedavi gordum.ikinciydi bu denemem.ilki transfer bile olmadı ikincisinde bir transfer oldu tutmadı malesef. Ne kadar çok hayirlisini dilesemde yinede bi yanim eksik gibi hissediyorum.sen nerde gordun tedavinin kaçıncı tefavindi
Üzülmemek elde degıl tabı binbir umutla baslıyrz bir sürü zahmete katlanıyrz ıns gücümüz tukenmeden bizde kavusacagz. Bn bahcecı fulyada tedavıye basladm yrn opu var ılk denemem cnm ister istemez olumluya da olumsuza da hazırlanmaya calısyrm ama gonlumuz tabıkı pozitften yana peşini bırakma tedavının bıkaç ay ara verip dene sorun ne onuda arastrırlar herhlde

Duphalac dıye bır şurup vermıslerdı bana , kabız olursan günde bır ölçek ıcebılırsın demıslerdı , sakıncası olmazmış ama ben yine de ıcmemıstım dışarıdan müdahale olmasın diye , kabak cekırdegı ve ananas çok yemıstım tuttuğunda , yardımcı oluyormus tutunmasına , çok sıcak gelıyordu banada ,ılk denemen mı?
Evet canım benim ilk denemem ama ciddi ciddi eşime kombiyide kapattırıyorum çok fena bu ateş basması ya

Benımde çok agrım olmustu sezaryen ağrısı dedım herhalde böyle bırsey :) ılk denemen mı? Topladıktan sonra karnın sısmedı degıl mı? Ohss olayından korkutuyor herkes :KK43:
Zaten dr umda ohsss olmıyım diye transferi 2 ay sonra olucak demişti eylülde yapıcaktı ama eylülde safra kesesi ameliyatı olunca 31 ekimde hastalandım ondan bu ay yapıldı transfer.. karnım filanda şişmedi

Zaten dr umda ohsss olmıyım diye transferi 2 ay sonra olucak demişti eylülde yapıcaktı ama eylülde safra kesesi ameliyatı olunca 31 ekimde hastalandım ondan bu ay yapıldı transfer.. karnım filanda şişmedi
Benımde geç transfer edecekmıs , h sonu opu var heyecanlıyım , rahat oldun mu opuyu sıkıntı olmadı degıl mı ?

Benımde geç transfer edecekmıs , h sonu opu var heyecanlıyım , rahat oldun mu opuyu sıkıntı olmadı degıl mı ?
Yok canım korkutma kendini sakın ben pko var diye benim çok ağrım oldu aynı dr kuzenimde tüp bebek yaptırdı ondan hiç ağrı olmamıştı zaten aneztezi vericek bayıltarak alıyorlar sen uyandığında herşey bitmiş olucak :KK19:

Bizde de normal yolla olabilir ama yaştan ötürü beklemek istemedik 34 yaşındayım 14 aylık evliyim ben 9 yıl önce çik. Kisti ameliyatı olmuştum o yüzden dr bekleme bebek yap diyolar.yaşımdan ötürü..tüplerim açık çok şükür..Allah yardımcımız olsun canım benim de en korktuğum anestezi almak çünkü ameliyat oldugumda narkoz beni çarpmıştı istifra etmiştim bayılmıştım vs. O yüzden anesteziden korkuyorum
Merak etme bu ağır anestezi değil , daha hafif selezyon verıyorlarmıs, amelıyat narkosu gıbı degıl ,bende beklemek çok zor geldıgı için artık başladım , her asaması zor ama sonunda yüzümüz gülecek ınsallah , sen ıstanbuldasıb degıl mı? Ignelerı kendın mı yapıyorsun ?

Yok canım korkutma kendini sakın ben pko var diye benim çok ağrım oldu aynı dr kuzenimde tüp bebek yaptırdı ondan hiç ağrı olmamıştı zaten aneztezi vericek bayıltarak alıyorlar sen uyandığında herşey bitmiş olucak :KK19:
Pko çok yumurta olması durumu mu canım?

Bende 75 le basladim 4 gun sonra 112 kullandim dahada yukselmedi
Ben 250 başladım dün 225 e düştü bakalım bugun Çatlatma vurulabılırım artık, kasıklarda agrı hıssedıyordunuz degıl mı? Bırde benım gosgusler regl olacakmış gıbı agrıyor :( dengesı bozuldu noluyor dıyor muhtemelen :)

Ben 250 başladım dün 225 e düştü bakalım bugun Çatlatma vurulabılırım artık, kasıklarda agrı hıssedıyordunuz degıl mı? Bırde benım gosgusler regl olacakmış gıbı agrıyor :KK43: dengesı bozuldu noluyor dıyor muhtemelen :)
Agri cok oluyor oturup kalktikca sanki karnima biseyler batiyor gibiydi yumurta toplandiktan sonra geciyo o agrilar canim

Evet yumurtalıklarda kist o polikistikover denilen normal yumurta toplamı 10- 15 dedi bana dr um benden 31 tane toplanmıştı ve bu sevepten çok ağrım olmuştu

Çok yumurta olunca kesın pko lu mu oluyorsun , yoksa kıst gıbı bırsey mı olması gerekıyor pko ıcın? Off hep deli sorular :)) sen dınlenıyor mısın evde canım nasıl gecıyor dınlenmek

Merak etme bu ağır anestezi değil , daha hafif selezyon verıyorlarmıs, amelıyat narkosu gıbı degıl ,bende beklemek çok zor geldıgı için artık başladım , her asaması zor ama sonunda yüzümüz gülecek ınsallah , sen ıstanbuldasıb degıl mı? Ignelerı kendın mı yapıyorsun ?
Çok sevindim canım beni tek endişelendiren buydu tabi bir de sonuç bar ama o da bizim elimizde değil Rabbim inşallah ellerimizi boş bırakmaz canım.ist dayım evet kendim yapıyorum 2 gündür canım çok basitmiş:))))

arkadaslar meraba , benim 2 başarısız denemem var . 3. denemem yanı 2 gun once transferim gerçekleşti bekleme sürecindeyim cok heyecanlıyım hem umutlu hem umutsuzum dualaşalim sormak istedikleriniz varsa ilk defa deneyenler bana sorabilir :)

Back
X