Evet o hayaleti bende goruyorumEki Görüntüle 1928866 Kızlar transferimin 8. Günü dayanamayıp test yaptım hayalet bir çizgi çıktı yada sadece ben öyle görüyorum bir bakar mısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o hayaleti bende goruyorumEki Görüntüle 1928866 Kızlar transferimin 8. Günü dayanamayıp test yaptım hayalet bir çizgi çıktı yada sadece ben öyle görüyorum bir bakar mısınız
Aayyy var dimiEvet o hayaleti bende goruyorum![]()
Amin_ canım inşallah düzene girer, hamile olduğuma doyasiya sevinemiyorum..sürekli bi korku var. Bu mubarek Cuma hatirina Rabbim senin de gönlünün muradini versin inşallahAmin canim amin insallah bu sefer bebisine kavusursun Allah in izniyle insallah herhangi bir sorun cikmaz duzene girer gelisimi bu mubarek cumanin hurmetine Rabbim gonlune gore versin canim
Canimm tebrik ederim_ hamilesin, bende de 8.gün böyle hayalet gibiydi. Inşallah sağlıkla kucağına da alirsinAayyy var dimiama korkuyorum çatlatma iğnesinden değildir dimi ayın 10unda yaptırmıştım
Aminnn inşallah iğnenin etkisi geçmiştir di miCanimm tebrik ederim_ hamilesin, bende de 8.gün böyle hayalet gibiydi. Inşallah sağlıkla kucağına da alirsin
Yok canim degildir rahat ol geliyor senin yaramazAayyy var dimiama korkuyorum çatlatma iğnesinden değildir dimi ayın 10unda yaptırmıştım
Kaliteli sayılmayan iki embriyom vardı inş biri tutmuştur gelsin yaramazlarYok canim degildir rahat ol geliyor senin yaramaz
Test gunun ne zmnKaliteli sayılmayan iki embriyom vardı inş biri tutmuştur gelsin yaramazlar![]()
27 aralıkTest gunun ne zmn
Neden o kadar gec benim 9 gundu27 aralık
Hadi gozun aydin canim hayirli olsun insallah yuce Mevla kucagina almayi da nasip etsinEki Görüntüle 1928866 Kızlar transferimin 8. Günü dayanamayıp test yaptım hayalet bir çizgi çıktı yada sadece ben öyle görüyorum bir bakar mısınız
Benim de bugun 6. Gün transferden sonra inşallah tutar iki gün boyunca adet sancısı gibi sancı çektim acaba test yapsam çıkarmıCanimm tebrik ederim_ hamilesin, bende de 8.gün böyle hayalet gibiydi. Inşallah sağlıkla kucağına da alirsin
Senin ki 5. Gün embriyosuydu galiba benim 3. Gündü ondandır belkideNeden o kadar gec benim 9 gundu
Amin canım hepimizin duaları kabul olur özlemimize kavuşuruz hayırlısıyla bu cuma günü hürmetineHadi gozun aydin canim hayirli olsun insallah yuce Mevla kucagina almayi da nasip etsin
Bi dene istersen yarın sabah ilk idrarla yap bakalım belki meleğin kendini gösterirBenim de 3. Gün embriyosu çıkarmı
İstersen 3 4 gün bekle canım ben yaptım şimdi çatlatma iğnesinin etkisiyle mi böyle çıktı diye kara kara düşünüyorumBenim de bugun 6. Gün transferden sonra inşallah tutar iki gün boyunca adet sancısı gibi sancı çektim acaba test yapsam çıkarmı
Merak etme canım_ iğnenin etkisi 10 gün suruyo, 11.gün çıkmıyo testte. Bence %100 hamilesin. Ben de senin gibi düşünuyordum, ama gerçek olduİstersen 3 4 gün bekle canım ben yaptım şimdi çatlatma iğnesinin etkisiyle mi böyle çıktı diye kara kara düşünüyorum![]()
Ayyy içime su serptinMerak etme canım_ iğnenin etkisi 10 gün suruyo, 11.gün çıkmıyo testte. Bence %100 hamilesin. Ben de senin gibi düşünuyordum, ama gerçek oldu
Pozitif canim benimde 8. Gunu boleydiEki Görüntüle 1928866 Kızlar transferimin 8. Günü dayanamayıp test yaptım hayalet bir çizgi çıktı yada sadece ben öyle görüyorum bir bakar mısınız