2016 Kasım tüp bebek

Ben 13 cu gün yapacam ve cok korkuyorum taxe sıkılmis havuç suyu cok faydali mis bide ananas lütfen için transferin ilk 10 günü ender saracin videosu var

Benim 11.11.2016 transfer sizinde aynı sanırım kan 1 damla kahverengi geldimi bebek tuttu diyorlar bende hiç bir şey yok
Bn pazar günü yapıcam insallah yok cnm bnm transferim 9 unda oldu dün 6.günüydü bgn 7 sen ilk günü sayıyorsun sanırım senin söylediğin tarihe göre daha 5.günün

Bu arada b4litim yok demişsin bnm de yok onlara takılıp kendini üzme bunlar fosta çıkabilir
Valla bacim tam 1 yıl doluyor bu 4 cü transfer son 3 embio kalmıştı 3 de koyuldu ya sabir ya allah Cenabı allahım yüzümüze baksin emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah cumlemizein

Amin cnm hepimizin bnm de 1 asilma 2.tup bebbegün 2.transferi ya nasip
Hiç kolay değil valla işkence resmen 13 gün say tahlil ol bitmiyo pozitif diyelim 3 gün sonra bida 3 gün sonra bida tahlil benimkilwer 97 çıkmıştı sonuncu transfer 16 ci gün 65 düştü ve bitti bide kese gör sonra kalp atışı ömürlerden ömür gidiyor allahım yardimcimiz olsun insallah

bılıyor musunuz kendımızı cok strese sokuyoruz
evet bende streslıyım 11. gun 59 du degerım bugun ıkıncı test gunum akşama yaptıracağım kan testı
normalde o kadar umutla ve heyecanla olumlamalarla başlamıştım
ancak merak ettiğim iki topiği takip ederken aslında ne kadar cok kendımızı stere soktuğumuzu gordum
birimiz bısey hıssetmıyorum dıyor
dığerımız akıntı geldi diyor
dıgerımız aa bende gelmedı dıyor
aslında yardım ederkende bı kafa karışmasına neden oluyoruz
arkadaşlar sunu unutmayın herkes bunyesıne gore belırtılerını yasıyor
bırımızde olan dıgerımızde olmadı dıye uzulmeyelım
mesela ben dünden berı kasıklarımda reglı ağrısı var dıye uzuluyorum ruh halım degıstı
ama bı kac arkadaşımla konuştum
benı bı güzel sılkedıler varsa bebegın uzuosun onu kasıosun kendını dıe aynen öle
6 saat sonra öğrenıcem bakalım değer katlandı mı
işte anneliğin zorluğu sınavı taaa buralarda başlıo bizim için
allah sonumuzu hakkımızda hayırlar versin

Gözün aydın canım.Bu da çok iyi bir şey...Allah hayırlısını versin,güzel haberlerini bekliyoruz

Galiba yanlis anladin cnm .ben mayista yaptirdim tup bebek.ozmnda oyle olmustum cnm ama negatif lldu dondurulmuslarim var daha denemedim ama boyle birsey yasayip negatif goren varmi diye sormak istedim .ama ins seninki hayirlisi olur bebislerini yazdim icimden geldi kucagina alirsin ins

ben suan kendımı nasıl rahatlattığımı soyleyım
hamıle kıyafetı bakıyorum
çocuk odası dekorasyonu bakıorum
sizde bence bıraz bu topikten basa seylerlede ılgılenın
ben bıle nasıl umutluyken neredeyse karamsarlığa dusucem o bunu yasamıs ben yaşamadım onda bu olmuş bende olmadı dıe okudukça

bılıyor musunuz kendımızı cok strese sokuyoruz
evet bende streslıyım 11. gun 59 du degerım bugun ıkıncı test gunum akşama yaptıracağım kan testı
normalde o kadar umutla ve heyecanla olumlamalarla başlamıştım
ancak merak ettiğim iki topiği takip ederken aslında ne kadar cok kendımızı stere soktuğumuzu gordum
birimiz bısey hıssetmıyorum dıyor
dığerımız akıntı geldi diyor
dıgerımız aa bende gelmedı dıyor
aslında yardım ederkende bı kafa karışmasına neden oluyoruz
arkadaşlar sunu unutmayın herkes bunyesıne gore belırtılerını yasıyor
bırımızde olan dıgerımızde olmadı dıye uzulmeyelım
mesela ben dünden berı kasıklarımda reglı ağrısı var dıye uzuluyorum ruh halım degıstı
ama bı kac arkadaşımla konuştum
benı bı güzel sılkedıler varsa bebegın uzuosun onu kasıosun kendını dıe aynen öle
6 saat sonra öğrenıcem bakalım değer katlandı mı
işte anneliğin zorluğu sınavı taaa buralarda başlıo bizim için
allah sonumuzu hakkımızda hayırlar versin

Çok doğru konuyorsun arkadasim 4 transfer 1 yılda 15 yaş kocadim dengem psikolojim bitik

Kızlar cokkkkkk haklısınız ama buradada paylaşmazsam kendimi çok yalnız hissedicem çünkü aileme bile tup bebek yaptırdığımızi söylemiyoruz yada etrafımiza. sonra defalarca aynı sorulara aynı acıyan bakışlara maruz kalmamak için eminim sizde bıktınız sorulardan bakışlardan

zaten yüzüp sonuna gelmısız
negatıf sonucu alacağımız zaman ıllakı hayal kırıklığı olacak kendımızde
ama suan döllenmıs yumurtalar ıcınde
yanı gebe sayılırız kendınıze oyle dıkkat edın
prenses gıbı davranın
onlarla konusun
ben esımden allah razı olsun hamıle muamelesı yaptırıyorum
suyumu ısterım ılacımı getırır yemek yok derım dısarda yer sız suan hamılesınız keyfını çıkarın yanı negatıf olunca ben gotururum suyu ona ayrı :) ama sımdı prenses benım

Back
X