Korkma inan 9. Gunde çıkar canım benim tekmi ydi seninKorkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma inan 9. Gunde çıkar canım benim tekmi ydi seninKorkuyorum![]()
Canım 9.gün bebeğin yerleşmesi bitmiş oluyor bhc salgilaniyor hattaTatlım topak topak gelmesi çok normal vücut gerekli olanı alıp kalanı atıyo forumda cok gördüm hafif kahverengi gelmesini ama içinin rahat etmesi için doktoruna bir sor istersen ..bebek yerleşiyorsa kasık agrısı olması doğal canım İnşş bebişler yerleşiyordur
Hafif pembemsi gelebilir jel. Ama kirmizi kan ile geliyorsa bi danis.Kızlar ya bişey soracam bugün lavaboya gittiğimde jelin topak topak geri geldi ama öyle böyle değil birazında kahverengiilk vardı kasigim da da ağrı var yarın dayanamayıp kan testi yaptırmak istiyorum 3.gün embriyosu 9.gün olacak
Çift embriyo canım benim mKorkma inan 9. Gunde çıkar canım benim tekmi ydi senin
Köyü kahve çok şimdi yokHafif pembemsi gelebilir jel. Ama kirmizi kan ile geliyorsa bi danis.
Korkunun ecele faydası yok yarın bende yaptiracam 9.gün oluyor benim deÇift embriyo canım benim mçıkarda negatif çıkar diye korkum
![]()
İnsallah brnimde yükselir salı günü tekrar tahlil vericem.Allah sağlıkla kucağınıza aldirsinTatlım 3 kere tahlil yaptırdım cok şükür yükseldi değerim garip garip şeyler hissediyorum![]()
Valla bilmiyorum canım ne yapacagımı merkezde 30 diye söylediler testi ne öyle kendi halimdeyim sol kasıgım iğne batıyor başkada bişey yokKorkunun ecele faydası yok yarın bende yaptiracam 9.gün oluyor benim de
Kasık agrısı cok normal ben adet oldum sanıyodum hep.. herkesin vücudu farklı doktorum kimisinde geç yerleşir demişti o yüzden 12. Günden önce test yapmayın diyorlarCanım 9.gün bebeğin yerleşmesi bitmiş oluyor bhc salgilaniyor hatta
Ben geçen defa da bu defa daha 9. Günüm de yaptım test le de yaptım çift çıktı yani bebeğin yerleşmiş hcg artık kanda dolaşıyor canım yapabilirsin..tabi zorlamayayim sen daha iyi bilirsinÇift embriyo canım benim mçıkarda negatif çıkar diye korkum
![]()
Bana da 1 diye söylediler ama yarın cesaretimi toplarsam gidip yaptiracam testi kurtulacamValla bilmiyorum canım ne yapacagımı merkezde 30 diye söylediler testi ne öyle kendi halimdeyim sol kasıgım iğne batıyor başkada bişey yok
Amin canım benim öyle zor bi süreç ki olumlu sonuclada bitmiyo testlerin yükselmesini beklemekte ayrı stres...Allah yardımcımız olsun..bhcg kaç çıktı seninİnsallah brnimde yükselir salı günü tekrar tahlil vericem.Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin
Tamam yarına kadar cesaretleneyimdeBen geçen defa da bu defa daha 9. Günüm de yaptım test le de yaptım çift çıktı yani bebeğin yerleşmiş hcg artık kanda dolaşıyor canım yapabilirsin..tabi zorlamayayim sen daha iyi bilirsin
Amin canımmBen de vercem yarın artışa bakmak için hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun
Beta 246 Progestan26 çıktı benim 12. Günde fakat hafif benim kanamam oldu hala da kahverengi geliyor.igne kullanıyorum.o yüzden yükselmesi diye korkuyorumAmin canım benim öyle zor bi süreç ki olumlu sonuclada bitmiyo testlerin yükselmesini beklemekte ayrı stres...Allah yardımcımız olsun..bhcg kaç çıktı senin
Ben de vercem yarın artışa bakmak için hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun[/QUOT. İlk bhcgniz kaç çıktı..hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
yerleşme kanamasıdır o muhtemelen bol bol dinlen bu ara tuvalete kalk sadece lütfen cok dikkatli olBeta 246 Progestan26 çıktı benim 12. Günde fakat hafif benim kanamam oldu hala da kahverengi geliyor.igne kullanıyorum.o yüzden yükselmesi diye korkuyorum
Amin canım benim eğer nasibi varsa gelicek bebişler cok emekler harcıyoruz hepimiz bizleri sadece bizler anlarız ...İnşallah yükselir Allah yardımcımız olsun.Rabbim bizlere de tattirsin bu güzel ve özel duyguyu insallah