2016 Kasım tüp bebek

İnanmıyorum :KK57: gonal f in eczaneye gelişi 220,biz 260 aldık hep,ztn satışı 360 civarı değil mi,nasıl 650 ye alıyorsun,iyi araştırdınız mı..
Canım geç olsun güç olmasın,ohss olmasında sonrasında varsın 1ay geç olsun,embriyolar büyüsün,kaliteli olsun.. 16 yumurta toplandı sevindik,12sine işlem uygulandı,9u döllendi,5.güne kala kala 2tane embriyo kaldı şoke olduk:KK64:benim doktorumda çok yoğun tedavi uyguluyor,fotokopi reçete dağıtıyorlar merkezde her gelene.eşim de dr,çok agresif tedavi uygulandığını söylüyor en başından beri..ama hamdolsun ki tuttu ilk seferde..inş herkesin ki rast gider:dua:

Arkadaslar merhaba, pozitifi gorenleri rabbim saglikla tamamina erdirsin..
Bu hafta aranizdan sevdaluk11 arkadas sagolsun gonal f yolladi bana ama tedavim uzuyor çarşambaya kadar ilac bulmam lazim bulamaz yoksa eczaneden yuksek fiyat odemem gerekecek
Pozitifi goren arkadaslardan eline Gonal f 450 toz ve su karisim olan ve merionel 75 olan arkadaslar
Ücretini de yazarak bana ozel mesajla ulasabilirlermi
Kargo ile elden nasil
özelden mesj atıyorum

Merhabalr.daha oncede yazmistim.24 kasimda transferim oldu.bugun transferim 9.gunu idrar testi yaptim cok cok silik cikti bole bisey yasayan var mi.ya kullanilan ilaclarda yapar mi boyle yani idrarda olumlu sonuca yol acarmi nette ole yaziyoda

Bugün transferimin 8. günü, kasığımda ara ara seyirme gibi kıpırtı oluyo. Gebe olan arkadaşlar sizde de oldu mu? Yoksa hareket azlığımızdan dolayı, kaslardan mı oluyo ki? Kan testini beklemek ne zormuş. Günler geçmiyo...

Bugün transferimin 8. günü, kasığımda ara ara seyirme gibi kıpırtı oluyo. Gebe olan arkadaşlar sizde de oldu mu? Yoksa hareket azlığımızdan dolayı, kaslardan mı oluyo ki? Kan testini beklemek ne zormuş. Günler geçmiyo...
Kaşık ve adet ağrısı çok oldu bende bi de afedersin göğüs ucu kasiniyor du

Benim göğsümün ucu degil de üst tarafinda hassasiyet, sızlama oluyo ara ara. Tabi gebelik belirtisi de olabilir?

Benim göğsümün ucu degil de üst tarafinda hassasiyet, sızlama oluyo ara ara. Tabi gebelik belirtisi de olabilir?
O bende de oluyordu göğsüme ağrı giriyordu sanki kalbime ağrı giriyor gibi ama göğsüm sismedi hasşaş olmadı daha yeni yeni olmaya başladı bi de omuz ile göğüs arasında yeşil yeşil damarlar belirginlesti

Yarın yapacağım inşallah. Sen ne yaptın

bende hala beklemedeyim bugun ilaçlarım biti diye dr gittim yapsak çıkmazmı falan dedim yok salı gunu gel ,
dedi ,
nerdeyse wc de yasamaya baslaaycam her ıslaklıga korkula wc ye gidiyorum ama ÇOK ŞÜKÜR bir şey yok

bende belirti varmı

Kizlar sali gunu transferim var dua edin ne olur 2 blastokist yerlestirecekler inşallah ikiz olur cok istiyoruz bir suru ilac yazdi prednol estrofem aspirin progesteron folibol bir de bi bant yapistiriyorlarmis transfer gunu o neyle ilgili anlamadim

Back
X