2016 Kasım tüp bebek

Ay çok sevindim :)umut oldun bana :) Rabbim bizede nasip etsin ama sayilarimiz çok dusuk inş olur:KK43:raporun çıkması uzun sürdü mi bir arkadaş 2 ayda çıktı dedi
Evet hemen hemen tahliller evraklar sonrasında kuruldan geçip imzalanması elime geçmesi sürdü baya

10. gündeyim. Hiç bir belirti yok. 6.gün bir bulantım oldu ama 2 gün sürdü. Yediğim birleyden olabilir ama kasıklarda ağrı sancı işleri 8. güne kadar sürdü. Geri kalanı reglime bir hafta var belşrtilerinin aynı göğüsler şişti. Ah bir de gaz problemi var. Başka bir değişiklik hissetmedim. 12.günü bekleyeceğim. İnşallah tutmuştur. Tutmatsada dünyanın sonu değil. Hayat sevdiklerimizle de güzel.

10. gündeyim. Hiç bir belirti yok. 6.gün bir bulantım oldu ama 2 gün sürdü. Yediğim birleyden olabilir ama kasıklarda ağrı sancı işleri 8. güne kadar sürdü. Geri kalanı reglime bir hafta var belşrtilerinin aynı göğüsler şişti. Ah bir de gaz problemi var. Başka bir değişiklik hissetmedim. 12.günü bekleyeceğim. İnşallah tutmuştur. Tutmatsada dünyanın sonu değil. Hayat sevdiklerimizle de güzel.
İnşallah hayra alamettir.aynı belirtiler bende de oldu çünkü

Aynı şeyleri bende yaşadım. Hatta teste 2gün kala bütün belirtilerim gitmişti. Halbuki idrar testinde tasdiklenmişti :) gaz problemi hiç geçmedi hala devam :)

Aynı şeyleri bende yaşadım. Hatta teste 2gün kala bütün belirtilerim gitmişti. Halbuki idrar testinde tasdiklenmişti :) gaz problemi hiç geçmedi hala devam :)
Masallah senin minnos baya buyumus 3.ayı dolduracaksiniz nerdeyse.darısı bize insallah bizde bi 3 ayı dolduran korkular gececek

Olsun zaman akıp gidiyor. Her anın tadını çıkarmaya çalış ben öyle yapıyorum. Mesela kasığımı tutunca ordaki sertlik minicik elime gelişi bunları hissetmek bile harika bir duygu
Ne zaman hissettin sertliği ben daha hicbisey hissetmiyorum sadece halsizlik ve bulantilarim var gece başlayıp gün boyu süren.çok şükür bu günü bize verene hep hayal ediyordum ama sanki gerçekleşmeyecek gibi hissediyordum.nasip bu zamanaymis

Ne zaman hissettin sertliği ben daha hicbisey hissetmiyorum sadece halsizlik ve bulantilarim var gece başlayıp gün boyu süren.çok şükür bu günü bize verene hep hayal ediyordum ama sanki gerçekleşmeyecek gibi hissediyordum.nasip bu zamanaymis
1 haftadır falan anca canım. Amin gerçekten şükürler olsun

Merhaba Hanımlar bu gün (11. gün) test yaptırdım 2,0 çıktı yani negatif. Üzüldüm tabide dünya başıma yıkılmadı. Çok tutup yapamadığım çay kahvemi içtim gevşedim. gebelik için sakladığım aralık sonuna kadar almak zorunda olduğum iznimi de alacağım bu hafta gezip tozarak bu durumu atlatırım diye düşünüyorum. Şu an bekleyen arkadaşlar çok üzülmeyin benim şansım zaten düşüktü. Hormon seviyem çok kötüydü. tek yumurta falan. 12 gün boyunca bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim....

Merhaba Hanımlar bu gün (11. gün) test yaptırdım 2,0 çıktı yani negatif. Üzüldüm tabide dünya başıma yıkılmadı. Çok tutup yapamadığım çay kahvemi içtim gevşedim. gebelik için sakladığım aralık sonuna kadar almak zorunda olduğum iznimi de alacağım bu hafta gezip tozarak bu durumu atlatırım diye düşünüyorum. Şu an bekleyen arkadaşlar çok üzülmeyin benim şansım zaten düşüktü. Hormon seviyem çok kötüydü. tek yumurta falan. 12 gün boyunca bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim....
Canım ağla içini boşalt rahatla kendini sakın kasma gez toz rahatla ama şunu sakın unutma her nasip vaktine esir.martta tüp yaptırdım ve dış gebelik yaşadım sürekli bcg testi yaptırdım sürekli artınca bi kat daha umudum artıyordu ama arkadaşlarım keşkelerin görüp ben görmeyince yıkılıyordum.ve en sonunda kemoterapi iğnesi ile düşürdüler o ignenin acısı o kadar emek sonunda elimin boş kalması hayal krikligi hicbisey de yaşamadım.şimdi ise hamileyim.demem o ki nasip hersey.Rabbim zamanı gelene kadar sabır versin ve mucizenin verdiğinde bu üzüntünu unutursun sana

Back
X