2016 Kasım tüp bebek

kızlar taransferimin 7.günü test yapan varmı beklemek cok kötü
7 cok cok erken cnm bence bosuna kendini uzmus olursun sabrimizin sonu selamet olur insallah. Benimdd 5. Günüm. Kac embriyo konuldu ve kacinci gündü. Herhangi birsey hiissediyor misin?

yok canm sadece crinone jel kullanıyorum ben..bırde bısey sorcam sana transferın 5.gunu e2 progesteron yapıldımı sonuc neydi sen hamıleydin dımı
İlaçlar ağır gelmiştir belki. Jelin içindede progestan hormonu varya ondandır. Bana transfer günü test yapılmadı ama her kontrolde kan verdimde sonucumu hiç kendim görmedim doktorlar değerlendirdi hiç. Sorun olsa söylerlerdi zaten. Çok araştırmayın çok bilmeyin tavsiyemdir

İlaçlar ağır gelmiştir belki. Jelin içindede progestan hormonu varya ondandır. Bana transfer günü test yapılmadı ama her kontrolde kan verdimde sonucumu hiç kendim görmedim doktorlar değerlendirdi hiç. Sorun olsa söylerlerdi zaten. Çok araştırmayın çok bilmeyin tavsiyemdir
olabılır canım ben bıraz fazla takıyorm herseye ama bas dönmem hala devam edıyo bugun 5.gun oldu tahlılllere gore ılaclar yterlı gelmıs smdı aradılar ıgne eklememıze gerek yok ıyı dedıler hayırlısı artık

Kızlar nakilin 3.günü 1 tane orta kalite 5. gun embriyosu nakil edilmişti. nakli yapılan var mı başka hiç bir belirti yok bende belirti yaşayan var mi

Kızlar nakilin 3.günü 1 tane orta kalite 5. gun embriyosu nakil edilmişti. nakli yapılan var mı başka hiç bir belirti yok bende belirti yaşayan var mi
Benimde 5. Gunum hic bi belirtim iyiya yada kötüye yorumlayacagim birşey yok. Dun kahverengili beyazli jel gelmisti. Ama bugun tekrar beyaz geldi normaldir diye düşünüyorum önceki gebeligimde hic.gormemistim o yuzden biraz telas yaptım ama ilacin yan etkilerinde de yaziyor sanirim normal

Benim son kontrolümde 14 ml olarak kaydedilmiş opu günü kontrol edilmeden transfer edildi ve tutmadı sonra da rahim fazla kalinlasmis ondan tutmadı dedi sende transfer günü tekrar baktir derim dobdursunlar bi sonraki ay transfer olur resmen ihmal illa herşeyi biz mi soracaz bilsem sorardım zaten sende mutlaka inatla sor cnm

Canım 14 zaten çok değil ki toplamadan önce kontrol etmişlerdir sonra ancak 1-2 mm kalınlaşmıştır 17-18 ile transfer olup tutan var zaten transfer sırasında aynı anda rahim kalınlığını da görüyorlar ve en iyi yere yapmaya çalışıyorlar transferi doktorum bana en kalın en uygun yere koymak için bakıyorum demişti. Olmayınca olmuyor kendini yıpratma. Benimde işkl tedavimde 7.5 mm ile yapıldı aslında azmış ama bile bile yaptı tutmadı. Dondurulmuşlarda biraz uzun sürdürdü tedaviyi 9 mm ye getirdi öyle yaptı. Olmadı bazı zorunlarda yaşadım o merkezde sonra İstanbul'a gittim orda baştan dedim rahmim iyi kalınlaşmıyor diye daha tedavinin başında estrofem verdi ama vajinadan attım ben fitil gibi ve işe yaradı çatlatma iğnesi vuracağım gün 10 mm idi. Gerçi bu seferde toplanan yumurtalarım olgun çıkmadı iptal oldu aralık sonu falan yine başlıyoruz o merkezde biz de.

Benimde 5. Gunum hic bi belirtim iyiya yada kötüye yorumlayacagim birşey yok. Dun kahverengili beyazli jel gelmisti. Ama bugun tekrar beyaz geldi normaldir diye düşünüyorum önceki gebeligimde hic.gormemistim o yuzden biraz telas yaptım ama ilacin yan etkilerinde de yaziyor sanirim normal
canm telas yapma brlkıde tam yerlesme zamanında gelmıs hayırlısıyla dun yerlesmeye baslamıs olması gerek kahverengı guzel bısey aslında hayırlısı ınsallah benden hıc oyle gelmedı ama benımde basım cok donuyor kalkamıyorm

Kızlar ben nakilden sonra doktorumda pek ümitli konusmayinca olmayacak zaten diye çok dikkat etmedim merkezden çıkınca 3 saatlik yola çıktık evimize gelmek için normalde bir kaç saat arabada yatarım diyordum ama onu bile yapmadık moralimiz bozulunca.o yüzden de biraz Olumsuz um. Siz nakilden sonra hep yattiniz mi tutacak olduktan sonra her türlü tutar ama yine de merak ettim.ertesi gün evin içinde gezindim yemek yaptım

Kızlar ben nakilden sonra doktorumda pek ümitli konusmayinca olmayacak zaten diye çok dikkat etmedim merkezden çıkınca 3 saatlik yola çıktık evimize gelmek için normalde bir kaç saat arabada yatarım diyordum ama onu bile yapmadık moralimiz bozulunca.o yüzden de biraz Olumsuz um. Siz nakilden sonra hep yattiniz mi tutacak olduktan sonra her türlü tutar ama yine de merak ettim.ertesi gün evin içinde gezindim yemek yaptım
canım neden olumsuz konustu kı doktorun allah bilir pyle sey olurmu budefa bende yatmadm cok ılkgunden bıle yemek yaptm dısarı cktm hastane ıcın az yuruduk geldık oturuyorum genelde sen dua et olurmu

canım neden olumsuz konustu kı doktorun allah bilir pyle sey olurmu budefa bende yatmadm cok ılkgunden bıle yemek yaptm dısarı cktm hastane ıcın az yuruduk geldık oturuyorum genelde sen dua et olurmu
Teşekkür ederim canim allah razı olsun ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.başta doktorum umitliydi 11 embriyo vardı ama embriyolara genetik tanı yapalım sağlıklı olanı verelim demişti. iyiki de demiş öyle. Genetik test yapıldı 11 embriyonun 10 sorunlu çıktı 1 tane sağlıklı orta kalite embriyo kaldı elimizde o yüzden pek ümitli konuşmadı. Bu arada yaşım 35 belki biraz da ondan.senin test ne zaman yapılacak.benim nakil günüyle birlikte 3.günüm

Teşekkür ederim canim allah razı olsun ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.başta doktorum umitliydi 11 embriyo vardı ama embriyolara genetik tanı yapalım sağlıklı olanı verelim demişti. iyiki de demiş öyle. Genetik test yapıldı 11 embriyonun 10 sorunlu çıktı 1 tane sağlıklı orta kalite embriyo kaldı elimizde o yüzden pek ümitli konuşmadı. Bu arada yaşım 35 belki biraz da ondan.senin test ne zaman yapılacak.benim nakil günüyle birlikte 3.günüm
bugun 5.gunm benımde genetık tanı falan yapılmadı bana sadece 3 yumurtam oldu ve 2 embrıyom dollendı benim bırı gelısmedı bır tanesı transfer edıldı bende cok uuzlmustum belkıde genetık tanı yapılsa neolur bılemem suan yarı umutlu yarı umutsuz beklıyorum bugun 5.gunum 15 kasım test gunum ınsallah olur

Back
X