Saol canımmmmmmmİnşallah hepsi kaliteli yumuslarr olarak döner sana sonra da bebişin olarak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımmmmmmmİnşallah hepsi kaliteli yumuslarr olarak döner sana sonra da bebişin olarak![]()
İçine mi dogdu hayirdirSigara içiyomusun sen cnm
Bende içiyorumda sorayım dedimİçine mi dogdu hayirdir
Yaş kaçtı çok pardon.maddi olarak çok zor malesef allah güç versin herkese .sen çalışıyormuşun .YOk be güzelim anca parayı denklestirdik kredi çekmiştik maddi açıdan çok zorlandik bide bizde azosperm diye diğer tedavilerden daha külfetli oluyorinşallah bu defa olurda biter bu hasret hepimizin inşallah
Aaaa çok guzelll kac tane transfer edildi inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninle cnm rabbim sevindirsin hepimizii.Bugün transfer oldu
Ya 3-5ay önce bırakmak gerek aslında ama o da zor iş.Bende içiyorumda sorayım dedimdün içmedim bugnde 2 içtim bırakıcam
1 tane.Aaaa çok guzelll kac tane transfer edildi inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dualarım seninle cnm rabbim sevindirsin hepimizii.
Yaşım 25 çalışmıyorum canım malesef benimki biraz cins izin vermiyor pardonluk bir durum yokki güzelim kim duysa bebek olduda 4 sene ara verildi sanir biz sorunu çok erken öğrendik o yüzden erken yaptık tedavileri 1 buçuk yıllık evliyken biz evliligimizin 2.ayında ogrendik azospermi tek şansımız yaşımın genç olması o yüzden uzun ara verebiliyoruzYaş kaçtı çok pardon.maddi olarak çok zor malesef allah güç versin herkese .sen çalışıyormuşun .
Bırak güzelim allah kolaylık ve dayanma gücü versinBende içiyorumda sorayım dedimdün içmedim bugnde 2 içtim bırakıcam
Evet ya iyiki varsınızKızlar ne iyi oldu böyle sohbet.akşam kimse bişey yazmiyordu genelde.iyiki varsınız.
Amin canımmmmm azcık kaldı bırakmaya çok zarar veriyor yumoşların kalitesineBırak güzelim allah kolaylık ve dayanma gücü versin![]()
Hamiş olursak başka sayfa açar devam ederizzzz canlarEvet ya iyiki varsınız![]()
Evet yasin ne güzel ben senin yaşındayken daha evlenmemistim bile:)Yaşım 25 çalışmıyorum canım malesef benimki biraz cins izin vermiyor pardonluk bir durum yokki güzelim kim duysa bebek olduda 4 sene ara verildi sanir biz sorunu çok erken öğrendik o yüzden erken yaptık tedavileri 1 buçuk yıllık evliyken biz evliligimizin 2.ayında ogrendik azospermi tek şansımız yaşımın genç olması o yüzden uzun ara verebiliyoruz
6. Gunum bitmek uzere bekliyorum dun gece biraz rahimde sızı olmustu ama bugün hicbirsey yok. Kaldi 6 gün Allah sabir verirde guzel haberler aliriz insallahkuzununannesi sende durumlar nasıl cnm
15 inde öğrenecek onun pozitif olacak biliyorum ben:)kuzununannesi sende durumlar nasıl cnm
İnşallah canım6. Gunum bitmek uzere bekliyorum dun gece biraz rahimde sızı olmustu ama bugün hicbirsey yok. Kaldi 6 gün Allah sabir verirde guzel haberler aliriz insallah
Kocaman bir inşallah. ...Hamiş olursak başka sayfa açar devam ederizzzz canlar![]()