2016 Kasım tüp bebek

YOk be güzelim anca parayı denklestirdik kredi çekmiştik maddi açıdan çok zorlandik bide bizde azosperm diye diğer tedavilerden daha külfetli oluyor :KK43:inşallah bu defa olurda biter bu hasret hepimizin inşallah
Yaş kaçtı çok pardon.maddi olarak çok zor malesef allah güç versin herkese .sen çalışıyormuşun .

Yaş kaçtı çok pardon.maddi olarak çok zor malesef allah güç versin herkese .sen çalışıyormuşun .
Yaşım 25 çalışmıyorum canım malesef benimki biraz cins izin vermiyor pardonluk bir durum yokki güzelim kim duysa bebek olduda 4 sene ara verildi sanir biz sorunu çok erken öğrendik o yüzden erken yaptık tedavileri 1 buçuk yıllık evliyken biz evliligimizin 2.ayında ogrendik azospermi tek şansımız yaşımın genç olması o yüzden uzun ara verebiliyoruz

Yaşım 25 çalışmıyorum canım malesef benimki biraz cins izin vermiyor pardonluk bir durum yokki güzelim kim duysa bebek olduda 4 sene ara verildi sanir biz sorunu çok erken öğrendik o yüzden erken yaptık tedavileri 1 buçuk yıllık evliyken biz evliligimizin 2.ayında ogrendik azospermi tek şansımız yaşımın genç olması o yüzden uzun ara verebiliyoruz
Evet yasin ne güzel ben senin yaşındayken daha evlenmemistim bile:)
İyi değerlendir zamanı.
Bir de keşke calissaymissin benim için hayatim isim olduğu için anlamakta güçlük çekiyorum kusuruma bakmazsan.

Back
X