2016 Kasım tüp bebek

Kizlar benim 10. Gun sabah idrar testimde negatif hemde bariz tek cizgi cok baktim belki 2. Yi az da olsa gorurum diye ama be yazikki zaten hic birseyde hissetmiyorum sanirim.benim sontedavim de negatifle sonuçlanacak. Allahtan hayirlisi esimle bu tedavinin son olmasina karar vermistik nasibimizde bi evlat varmis Rabbim ona hayirli uzun omurler versin. Rabbim sizlerin yuzlerinizi guldursun insallah. Allaha emanet olun. 12. Gun sonucumuda işin gerçeği ne kadar bişey hissetmedim desende umitliydim senden hala da umitliyim sende hemen olumsuz düşünme 12.gün kanda net sonuç çıkar ve bakarsın pozitif çıkar belli olmaz canim.umidini kaybetme bazılarında idrarda geç çıkıyor kan onemli

Benimde opum sali gunu olucak kizlar ama sogukalginligi oldum cok halsizim doktorum parol al sadece dedi.

Kızlar mrb benide aranıza alır mısınız bnm de transferim 9 kasımda 2 tane dondurulmuş embriyo konuldu çok sabırsızım eminim hepimizin öyledir siz neler yapiyorsunuz zamanı nasıl geciriyorsunuz

Vallahi benim 7.gun tedaviye başlayalı gercekten vakit geçmiyor ağrılar halsizlikler cabası. İnş degecek. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın. Yarın sabah kontrol var bakalım ne durumdayim cok heycanliyim

Gece cok sancım oldu acıle gıttım kan aldılar hatta damar yolu falan actılar acıl hastaların arasında bekledm ıyıce stres yaptm bır saat sonucum pozıtıf cktı ama doktor takıp edılmesı gerekıo duzenlı artıs olrsa hamılesın dedı dua edın artık artıs olsun hamıle olayım bugun 10.gunm buarada
Rabbim saglikla tamamina erdirip kicagina aldirsin cnm insallah. darisi bize bu guzel haberlerin insallah. 9. gunum benimde beklemedeyim.

Gece cok sancım oldu acıle gıttım kan aldılar hatta damar yolu falan actılar acıl hastaların arasında bekledm ıyıce stres yaptm bır saat sonucum pozıtıf cktı ama doktor takıp edılmesı gerekıo duzenlı artıs olrsa hamılesın dedı dua edın artık artıs olsun hamıle olayım bugun 10.gunm buarada

Canim deger kacti ? Doktor paylasti mi sizinle ve kendi doktorunu aradin mi? Merak ettim nasilsin Simdi pozitif dusunmelisin, insallah katlanacak ve guzel haberler vereceksin bize.

Kızlar mrb benide aranıza alır mısınız bnm de transferim 9 kasımda 2 tane dondurulmuş embriyo konuldu çok sabırsızım eminim hepimizin öyledir siz neler yapiyorsunuz zamanı nasıl geciriyorsunuz
Merhaba benim de dondurulmusla oldu transferim nasil bi tedavi uygulandi size ne kadar surdu transfere kadarki zaman ben adetimin 21. gununde gittim uzun sure lucrin kullandim daha sonra pro cylonova diye bi ilac verdi simdi transfer oldum hala bunu kullaniyorum bi rde jel ve coraspin kullaniyorum bugun transferimin 5. gunu ama baya adet olacakmisim hissi var goguslerim sis sabahlari midem bulaniyo ilaclardan falan mi acaba gecen sefer bunlar olmamisti

Güzel güzel artsın inşallah
Hayırlı olsun

Kizlar benim 10. Gun sabah idrar testimde negatif hemde bariz tek cizgi cok baktim belki 2. Yi az da olsa gorurum diye ama be yazikki zaten hic birseyde hissetmiyorum sanirim.benim sontedavim de negatifle sonuçlanacak. Allahtan hayirlisi esimle bu tedavinin son olmasina karar vermistik nasibimizde bi evlat varmis Rabbim ona hayirli uzun omurler versin. Rabbim sizlerin yuzlerinizi guldursun insallah. Allaha emanet olun. 12. Gun sonucumuda paylasirim
Hayirlisi canım ama yine de umudunu umudumuzu kaybetmicez

canim oncelikle gecmis oksun. ama bu bahaneylede erkenden kanda da gordun pozitifi. maşallah. allah devamında getirir ins. kucağına aldigini da görürsün. çok sevindim senin adına. kan testi sonucun kac çıktı? iki gün sonrada 2 ye 3 e katladigininda müjdesini verirsin ins.

Merhaba benim de dondurulmusla oldu transferim nasil bi tedavi uygulandi size ne kadar surdu transfere kadarki zaman ben adetimin 21. gununde gittim uzun sure lucrin kullandim daha sonra pro cylonova diye bi ilac verdi simdi transfer oldum hala bunu kullaniyorum bi rde jel ve coraspin kullaniyorum bugun transferimin 5. gunu ama baya adet olacakmisim hissi var goguslerim sis sabahlari midem bulaniyo ilaclardan falan mi acaba gecen sefer bunlar olmamisti
Canım bnm. ilk tip bebeğim uzun protokolle yapılmıştı yumurtalar boş çıktı şimdi kısa protokol uygulandı 5 yumurta elde edildi ikisi ilk transfer de kondu tutamadı şimdi de diğer 3unden ikisi uygun görüldü onlar konuldu Bn estrofem coraspin clexan crinine jel kullanıyorum bndee bi belirti yok bakalım bekliyoruz Rabbim hepinize anneliği tutturdun insallah

Canim deger kacti ? Doktor paylasti mi sizinle ve kendi doktorunu aradin mi? Merak ettim nasilsin Simdi pozitif dusunmelisin, insallah katlanacak ve guzel haberler vereceksin bize.
deger 248 bugun 10.gunum ama ılk oldugu ıcın daha dur artması katlanmaso lazım dedı haklı tabı ınsallah katlanır deger ıyımı

canim oncelikle gecmis oksun. ama bu bahaneylede erkenden kanda da gordun pozitifi. maşallah. allah devamında getirir ins. kucağına aldigini da görürsün. çok sevindim senin adına. kan testi sonucun kac çıktı? iki gün sonrada 2 ye 3 e katladigininda müjdesini verirsin ins.
canım tesekkur ederm sonucum 248 cktı ıyımı?bugun 10.gunum ınsallah katlanır ılkı gıbı olmaz oyuzden dua et olurmu katlansn acayıp kabız oldum bugun dayanamdım artık mecbur ıkndım sonra cok pısman olsum:( ama hala cok fenayım kabızlk bosey yapmaz ınsallah

kuzununannesi kuzununannesi naptin cmm. hadi guzel haberler ver bize insallah
deger 248 bugun 10.gunum ama ılk oldugu ıcın daha dur artması katlanmaso lazım dedı haklı tabı ınsallah katlanır deger ıyımı
10. gun icib cok guzel bir deger iki embiryomu transfer edilmisti cnm. sanki ikiz degeri gibi ay cok guzel hayirli olsun cnm. rabbim tamamina erdirsin insallah.:dua::KK46:

kuzununannesi kuzununannesi naptin cmm. hadi guzel haberler ver bize insallah

10. gun icib cok guzel bir deger iki embiryomu transfer edilmisti cnm. sanki ikiz degeri gibi ay cok guzel hayirli olsun cnm. rabbim tamamina erdirsin insallah.:dua::KK46:
tesekkur ederm canım evet 2 embrıyo ınsallah hayırlısı olsun senın pozıtıfınıde gorelım ınsallah:dua::nazar::nazar: ınsallah katlanır

Bence degerin cok guzel, masallah. Lutfen hep pozitif dusun. Bizler icin de dua edersen ne guzel olur :)
etmezmıym sabah ezanında burda bekleyen herkese dua ettım ınsallah col hayırlı sonuc alacaksınız hayırlısıyla..ama canım cok skkın kabız oldum artık cok agrım vardı acayıp ıkınmak zorunda kaldım cok kotuyum zarar vermsımıdıır dusmusmudur acaba kafayı yıcem

Kızlar kahve içtim ama arkadaşlar çok korkuttu içmemen lazımdı dediler öyle birşey var mı yani kahve düşüşe veya tutmamaya sebep olur mu

Back
X