2016 Kasım tüp bebek

Gul-Can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
1.886
1.675
83
:anneadayı: KASIM LİSTEMİZ :anneadayı:

@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım:nazar:
@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım:nazar: @kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım:nazar:
@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım:nazar: @shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım:anneadayı::nazar:
@sea2112 yaş (32) sonuç:15 kasım:anneadayı::nazar:

@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım:anneadayı::nazar:@meneksemelifim yaş(35) sonuç:17kasım:nazar:
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım:nazar:@sarim7559 yaş(32) sonuç:20 kasım :nazar:@catncat yaş(42) sonuç:20 kasım:nazar:
@ebos yaş(40) sonuç:20 kasım:nazar:
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım:anneadayı::nazar:
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım:nazar:@bedirdolunay yaş(31) sonuç:21 kasım:anneadayı::nazar:
@Tc tuba yaş(25) sonuç:22 kasım :nazar:
@zeynep bal yaş(27) sonuç:24 kasım:nazar:@sus_panda yaş(28) sonuç:24kasım:nazar:@seyyah2015 yaş(28) sonuç:26 kasım:anneadayı::nazar:
@zkd yaş(27) sonuç:26 kasım :anneadayı::nazar:
@minigimgeliyor yaş(35) sonuç;26 kasım:anneadayı::nazar:@EdAaaAaaAA yaş(24) sonuç:28 kasım:nazar:
@umut_20114 yaş(33) sonuç:28 kasım:nazar:
@ayky yaş (29) sonuç:29 kasım:nazar:
@mrpt yaş (36) sonuç: 29 kasım :nazar:
@gulcan3434 yas(35) sonuç:30 kasım:anneadayı::nazar:@Lothie yaş(28) sonuç:30 kasım:anneadayı::nazar:
@demir6133 ysş(28) sonuç:1 aralık:anneadayı::nazar:@liqueur07 yaş(32) sonuç: 2 aralık:anneadayı::nazar:
@Candle_89 yaş(27) sonuç:2 aralık:nazar:
@neslli yaş(29) sonuç:3 aralık:nazar:
@sevimnur yaş (28) sonuç:4 aralık:anneadayı::nazar:

Son düzenleme:
Kasım ayında tüp bebeğe başlıcam Allahın izniyle. Benim gibi Tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar birbirimize moral olalım yardımcı olalım sevgiler :KK200:
Slm cnm iyi geceler bizde test lerle uğraşıyoruz son bir tane kaldı onları da aldık miydi dr. Min yanına gideceğim allahi min izniyle :dua::dua::dua:

Slm cnm iyi geceler bizde test lerle uğraşıyoruz son bir tane kaldı onları da aldık miydi dr. Min yanına gideceğim allahi min izniyle :dua::dua::dua:
İnşallah bana adetin 2. Günü gel dedi testleri yaptırıp özel hastane sen nerde yaptıracaksın cnm

Bende kasimda basliycam Allahin izniyle ama benden hic test falan istemedi sadece kan verdim hormonlara bakilacak bide ultrason la rahime bakti oyle uzun uzun hangi testlerle ugrasiyisunuz kizlar merak ettim

Bende kasimda basliycam Allahin izniyle ama benden hic test falan istemedi sadece kan verdim hormonlara bakilacak bide ultrason la rahime bakti oyle uzun uzun hangi testlerle ugrasiyisunuz kizlar merak ettim
Valla 17 tane test var. Hormon baktırdım ben hsg çekildi sen nerde yaptırıyorsun doktorun kim özelmi devletmi cnm

Kızlar selam, ben bu ay başladım tedaviye. 5.iğnemi olucam. herşey yolunda gayet iyiyim. bu dönemde herkes iştahın çok açılır duygusal olarak çok kötü olursun vs diyodu ama kesinlikle kimseyi dinlemeyin. genelleme yapmak yanlış çünkü kişiden kişiye kesinlikle farkediyor. Rabbim sonucumu hayretsin ve size de nasip etsin. bu arada bizden sadece hepatit c hepatit b ve hiv virüsü testi istediler. onun dışında onlar kandan bakıyorlar kontrollerde zaten. içinizi rahat tutun ve olumlu düşünün.

Kızlar selam, ben bu ay başladım tedaviye. 5.iğnemi olucam. herşey yolunda gayet iyiyim. bu dönemde herkes iştahın çok açılır duygusal olarak çok kötü olursun vs diyodu ama kesinlikle kimseyi dinlemeyin. genelleme yapmak yanlış çünkü kişiden kişiye kesinlikle farkediyor. Rabbim sonucumu hayretsin ve size de nasip etsin. bu arada bizden sadece hepatit c hepatit b ve hiv virüsü testi istediler. onun dışında onlar kandan bakıyorlar kontrollerde zaten. içinizi rahat tutun ve olumlu düşünün.
Canım bana doktor kan testi yaptırmam için bi liste verdi 17 tane bende onların peşindeyim şuanda devlettende randevu çok zor bakalım

Canım bana doktor kan testi yaptırmam için bi liste verdi 17 tane bende onların peşindeyim şuanda devlettende randevu çok zor bakalım
ne testleri canım onlar? hastaneden hastaneye farkediyor demekki. istanbulda mı yaptırıyorsun? biz özel tıp merkezinde yaptıdık hastanede 600küsürken 100e yaptırdık 3 testi şükür.

Yok canım onlar horman testi smear testi sperm testi filandır belki. Pazartrsi gittim tüp bebek görüşmesine bütün testlerime baktı bu başka bi test sanırım

herkese hayırlı olsun tedavısı bende dıyarbakır bahcecıde denıyorum ıkıncı tup bebek denememı...suan sadece tek embrıyom var donduruldu ılaclarıma basladım bu ay ınsallah transferım olucak..zaman gecmıo habıre sıteye gırıom yazan olur yazısırız vs dıe..rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın

Yok canım onlar horman testi smear testi sperm testi filandır belki. Pazartrsi gittim tüp bebek görüşmesine bütün testlerime baktı bu başka bi test sanırım
çok irdeleme doktorun ne dediyse onu yap gerisini Allaha bırak dua et yeter. benim yaptırdığım yerde bir sonraki aşamaları çok anlatmıyorlar bile iyikide anlatmıyorlar. kafamı takmıyorum bende bu sayede. önüme bakıyorum şükürler olsun. Rabbim nasip ettiyse olacak inanıyorum.

Back
X