Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin amin inşallah bende kalbimi bıraktım sorma bu iki çizgiyi görmek için neler yapmadım ki rabbime hamd olsun ne laflar işittim neler neler çok şükür allahıma yavrumu bana nasip etti kanda da görsem rahatlayacam inşallah allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin 💕🌸🫶🏻🥹

Yaa canım benim seni çok iyi anlıyorum gecikmesinde de bir hikmet vardır elbet Rabbim her şeyin en güzelini bilendir sübhanallah çok şükür 🤲🥰

Dikkat ediyorum ama kasmadan ağır birşey kaldırmıyorm ayakta işlerimi hallediyorum🫶🏻💕

Ben de ilk bir hafta dikkat ettim sonra kendimi yormadan yemeğimi bulaşıklarımı yıkadım mecburen 🫣 ama ilk üç ay bol yatmalı geçiyor istesen de canın iş yapmak istemiyor 😁
Hadi inşallah kanda güzel bir değerle öğrenirsin Amin 🙏 tek embriyo transferiydi değil mi ?

Ben de ilk bir hafta dikkat ettim sonra kendimi yormadan yemeğimi bulaşıklarımı yıkadım mecburen 🫣 ama ilk üç ay bol yatmalı geçiyor istesen de canın iş yapmak istemiyor 😁
Hadi inşallah kanda güzel bir değerle öğrenirsin Amin 🙏 tek embriyo transferiydi değil mi ?
Amin amin yok benim çift embriyo transferiydi ikisi de blastokist yani 5. Gün A kalite embriyolardı şansa bırakmak istemedim bakalım acaba ikisi de tuttu mu şimdi de o heyecan sardı 😄🧿🌸💕

Back
X