2016 Kasım tüp bebek

Hsg daha önce çekilmişti tahlil yaptırdım ön görüşmeye gittim bir eşimin spermi kaldı o gidecek biosteron kullanıyorum ilaç birde kist var eritecek ilaç verdi ayın 29 gibi hasta olurum başlıycaklar
Bende 2 si gibi hasta olurum başlıcam bende düşük yaptıgım için genetik kromozom testi yaptırmamı istedi benden onu verdim bugun birayda çıkıyor. Özelmi devlttemi yaptırcaksınn hangi ildesin

Sana iki tane yerleştirirler bana yapmıyorlar olura kendi olurmuş birde benim ilk deneyimim çok korkuyorum nasıl olacak diye merak içindeyim

Sana iki tane yerleştirirler bana yapmıyorlar olura kendi olurmuş birde benim ilk deneyimim çok korkuyorum nasıl olacak diye merak içindeyim
Evet benim yaş malüm o yüzden 2 canım. Tek olsun hayırlısı ile olsunda moralini bozma

Benim de rezerve azlığım var bende Yen'i yazıyorum bu gruba amh 0.29 fsh 3,41 falan ama e2 600 dört yıldır uğraşıyorum ama olmadı en son klomen ile altı ay önce gebe kaldım ve düştü bir daha da olmadı sen diyorlar tüp bebek ben hep oyalandım zor dedim şimdi başlıyorum adet olmamı bekliyorum bu zaman da kalamış tüp bebek merkezine gidecem sen yazsana bana çok mu zor bir süreç
Anlamadim hem fsh düşük hem amh ben amh ye hic baktirmadim ama fsh im 13-17 arasinda gidip geliyor. Tup bebek tabiki zor ve sancili bi süreç ama Rabbim nasip edince hepsi unutuluyor ama sonuç hüsran olunca sıkıntı artıyor. Ben hic birsey denemeden direk tüp bebege geçtim zaman kaybetmek istemedim. 2. Tedavimde anne oldum 23 yasindaydim. Sen kac yasındasin bilmiyorum ama bence tüple dene insallah ilkinde pozitif olur.

Yumutalar toplanıp biray dinlendiriyorlarmış rahimi. Bazı doktorlar cnm senin bu aymj olcak transferin
Herhangi bir sorun çıkmazsa haftaiçinde yumurtalarım toplanacak ve kaliteli bulabilirlerse sonraki haftayada transfer olur heralde

Kızlar bu fsh ve amh değerleri nedir? Birde daha önce tedaviyi deneyenler kaç yumurtanı toplandı kaçı döllendi bilgi paylaşabilir mi?

Kizlar merhaba bende cuma opu oldum 17 tane embryom olusmus 13 tanesi 1. Kalite ama ohss oldugum icin transferim kasim ayinda olucak iple cekiyorm regl olunca gidicem transferm belli olucak

Kizlar merhaba bende cuma opu oldum 17 tane embryom olusmus 13 tanesi 1. Kalite ama ohss oldugum icin transferim kasim ayinda olucak iple cekiyorm regl olunca gidicem transferm belli olucak
Bir ay dinleniyomusun canım hadi hayırlı olsun

Bir ay dinleniyomusun canım hadi hayırlı olsun
Ohss den sonra transferin tehlikeli oldugunu soyledi doktorumuz skıstırmaya gerek yok bidahaki ay transfr yapalm dedi bizde kabl ettik hayirlisi boyledir belki sizler ne durumdasiniz

Ohss den sonra transferin tehlikeli oldugunu soyledi doktorumuz skıstırmaya gerek yok bidahaki ay transfr yapalm dedi bizde kabl ettik hayirlisi boyledir belki sizler ne durumdasiniz
Ben adet bekliyorum canım başlanmadı henüz benim

Aminn Selam canım hoşgeldin sendemi yemi başlayacaksın tüp bebege
Ben agustos ayinda basladm ohss oldugm icin 23eeylulde transfer oldm ama kmyasak gebelk gecirdim bugn kanamam basladi tam oldu derken kaybetmek ck zormus

Back
X