Geçmiş olsun canım umudunu kaybetme en azından şansın var önümüzdeki aylar için sabretBen agustos ayinda basladm ohss oldugm icin 23eeylulde transfer oldm ama kmyasak gebelk gecirdim bugn kanamam basladi tam oldu derken kaybetmek ck zormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım umudunu kaybetme en azından şansın var önümüzdeki aylar için sabretBen agustos ayinda basladm ohss oldugm icin 23eeylulde transfer oldm ama kmyasak gebelk gecirdim bugn kanamam basladi tam oldu derken kaybetmek ck zormus
Evet canm demekki kalabliyrm ona dua ediyrm bakalm temizlrnnce doktorumla gorusucez krndisi ne tavsiye etcek merk ediyrm herseyde vardr bi hayr demekki hayrli deglmis o bzm icin ama ck zorGeçmiş olsun canım umudunu kaybetme en azından şansın var önümüzdeki aylar için sabret
canım tesadüf denk geldim. benim bi arkadaşım da ilk ay aşılamada kimyasal gebelik geçirdi hatta değeri de baya yüksek başlamıştı . sonraki ay ikinci aşılamada hamile kaldı. hem de 2 tane olgun bir tsne de çok minik zararsız yumurtası vardı üçüz beklior. sıkma hiç canını... 2 yıldır hamileliğe en yakın olduğu zamandı kimyasal gebeliği sonu güzel oldu :)Evet canm demekki kalabliyrm ona dua ediyrm bakalm temizlrnnce doktorumla gorusucez krndisi ne tavsiye etcek merk ediyrm herseyde vardr bi hayr demekki hayrli deglmis o bzm icin ama ck zor
Bende oyle iyimser dusunuyrm belki kalirim yne hemen cnku arastrdigma gre kmyasal gebelkten sonra vucut kendini hazir hissettigi icin kalabliyms ama su anda doktorumuz bze ne onercek blmiyrm temizlennce gelin konusalm dedi ben nisana kadr dusunmuyrm acikcasi neden nisan onuda blmiyrm da doktor derse sansimiz yksek yne denerm bakalm nasip kismet rabbm bzede nasip etsn inscanım tesadüf denk geldim. benim bi arkadaşım da ilk ay aşılamada kimyasal gebelik geçirdi hatta değeri de baya yüksek başlamıştı . sonraki ay ikinci aşılamada hamile kaldı. hem de 2 tane olgun bir tsne de çok minik zararsız yumurtası vardı üçüz beklior. sıkma hiç canını... 2 yıldır hamileliğe en yakın olduğu zamandı kimyasal gebeliği sonu güzel oldu :)
Ben yarin adet olacam onu bekliyorum ☺Kimsenin sesi soluğu çıkmıyo. Arkadaşlar ne durumdasınız?
İlk tüp mü canım. Hadi hayırlısı bende adeti bekliyorum aşılama yapmadan tüp denicem inşallah nerdensinBen yarin adet olacam onu bekliyorum ☺
Haydi gözün aydın ve hayırlı sonuçlar al inşallah. Benimde yarın yunurtalarım toplancakBen yarin adet olacam onu bekliyorum ☺
İnşallah hadi kızlar emeklerimiz boş çıkmadın inşallah yazın gelişmeleriHaydi gözün aydın ve hayırlı sonuçlar al inşallah. Benimde yarın yunurtalarım toplancak
ay inşallah canım. bugün bi heyecanlıyım değişik şeyler yaşıyorum. zaman şimdiden geçmiyor :)İnşallah hadi kızlar emeklerimiz boş çıkmadın inşallah yazın gelişmeleri
İnşallah canım .. vardır mutlaka bulursun banada istanbuldan kartal pendik maltepe civarı arkadas lazım.
Ben kartldym canım . Pendik yüzyılMerhaba;
ben Küçükyalı da oturuyorum..
4. denemem olacak..
doktorum halit fırat erden..
senin doktorun nedir?
Neler yaptın canımay inşallah canım. bugün bi heyecanlıyım değişik şeyler yaşıyorum. zaman şimdiden geçmiyor :)
Hayir cnm 5. Tedavim ama bi pozitifim var cok şükür. Antalya gelecek tüp bebek merkezinde batu beyle basladik. Bugun bana farmasi gibi adi olan bi hap verdi 2 gun kullanacam 2ser tane yarindan itibaren 13 mm lucrine ve 4. Gunden itibaren de ayrıca 225 ml gonalf e baslayacam. 7. Gunumde de kontrol bakalimİlk tüp mü canım. Hadi hayırlısı bende adeti bekliyorum aşılama yapmadan tüp denicem inşallah nerdensin
Hadi hayirlisi saglikli bol yumurtalarin olsunHaydi gözün aydın ve hayırlı sonuçlar al inşallah. Benimde yarın yunurtalarım toplancak
Şu an aynı durumdayızMerhaba kızlar ben Mayıs'ta ilk tüp bebek deneme mi yaptım ama 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu şimdi tekrar başlıyorum dondurul muşlara başlıyacam.kontrolüm yapıldı ilaç kullanmaya başladım şuan 24 üne doktorm randevu verdi umarım hersey yolunda gider
Asm de yaptım tüp bebeği aydın bey ve Ebru hanım ikisi beraber ilgileniyorlar.sağlıklı değilmiş demek ki dedi doktorum ilk denemede tuttu ama Rabbim hakkımızda hatırlısını bu nasip etti . Adetimin ikinci günü başka doktor kontrolüne gittim sonra Anadolu sağlıktaki doktorumla görüştüm ilaçla başlattı bakalım ekim sonu gibi belki transfer im olur. Senin nasıl olduŞu an aynı durumdayız
Ben henüz tedaviye başlamadım
Bir sorum olacak?
Gebeliğin süresince kalp atışı alamamanızın sebebi neymiş doktorun ne derdi bu sürece?
Birde doktorun kim acaba?