Ooo kesinlikle bırakmalısın ama canım. Bebeklerin için düşünsene bırakırsan çok daha güzel yunurtaların olur tutunması daha iyi olurDr sgrayı bırak dedi ne yapcam bilmiyorum bırakamadımda offfff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo kesinlikle bırakmalısın ama canım. Bebeklerin için düşünsene bırakırsan çok daha güzel yunurtaların olur tutunması daha iyi olurDr sgrayı bırak dedi ne yapcam bilmiyorum bırakamadımda offfff
İnşallah canım çalışıyorum zorluyorum stres zamanlarında insan daha çok içmek istiyorda yok artık 10 gün gibi sürem kaldı başarmalıyım çünkü ondan önemli bebiş istiyorumOoo kesinlikle bırakmalısın ama canım. Bebeklerin için düşünsene bırakırsan çok daha güzel yunurtaların olur tutunması daha iyi olur
He şöyle bebek mi önemli sigara keyfimi. Hiç içme demiyorum zorlanıyorsa ve içmedikçe stres olacaksan ama içmeyince ki ihtimalleri düşün bir.İnşallah canım çalışıyorum zorluyorum stres zamanlarında insan daha çok içmek istiyorda yok artık 10 gün gibi sürem kaldı başarmalıyım çünkü ondan önemli bebiş istiyorum
Aynen cnmmHe şöyle bebek mi önemli sigara keyfimi. Hiç içme demiyorum zorlanıyorsa ve içmedikçe stres olacaksan ama içmeyince ki ihtimalleri düşün bir.
Ok canım iyi gecelerKızlar ben müsadenizle uyumaya çalışacağım zaman geçmiyor yoksaki :) yarın ilk giren yazsın :) öpüldünüz.
Evde kendin yapman daha iyi hazir da alabilirsin ama kendin yap canimNar suyunu hazırmı alıyosun nası yapıyosun canım? Ay hadi inşallah beraber gün sayalım :)
Tamam canım mutlaka isticem bugün eşimden. Çok saolEvde kendin yapman daha iyi hazir da alabilirsin ama kendin yap canim
Günaydın Canım işe koşuşturmaca yapıyorumGünaydın kızlarr bugün ne durumdayız![]()
Kıyamam çok zor bilirim. 6-7yıl sabahın köründe kalkıp kaç vesaitle işe giderdim. Şimdi evden çalışıyorum ama ondan bile ayrılabilirim:)Günaydın Canım işe koşuşturmaca yapıyorum
28 yasindayim ama ne yazikki erken menopoz sorunum varBenim yaş 35 o yüzden çift ama. Artık hayırlısı kızlar yaşlar kaç sizde
Merhabalar, bende polikistik over sendromu var eşimde de sperm azlığı. Kasım ortası muhtemel adet dönemim adetin 2. Günü doktor merkeze gitmemi istedi. Daha önce gelmene gerek yok dedi. Sanırım tahlilleri o gün yapacak. Bu normal bir süreç mi sizce doktor benim polislik over olduğumu bile bilmiyor. O nedenle biraz tedirginim.
canım durumunla ilgili bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum. ama önerim doktorunu tekrar arayıp rahatsızlığını söylemen. ama söylemesen bile ilk gittiğinde ultrason oluyor geçmişini herşeyini anlatıyorsun. ona göre ilaçlarını söylüyorlar.Merhabalar, bende polikistik over sendromu var eşimde de sperm azlığı. Kasım ortası muhtemel adet dönemim adetin 2. Günü doktor merkeze gitmemi istedi. Daha önce gelmene gerek yok dedi. Sanırım tahlilleri o gün yapacak. Bu normal bir süreç mi sizce doktor benim polislik over olduğumu bile bilmiyor. O nedenle biraz tedirginim.
Arkadaşım oldu diye anımsıyorum canım 2.denemesinde gayet sağlıklı doğurduKIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ![]()