2016 Kasım tüp bebek

Çikolata kisti olan varmi arkadaslar tup bebek basarisini cokmu etkiliyor doktormuz ektlemez diyor ama arastiriyorum embryonun tutunmsini zorlastirir yaziyor 23 yasindayim ilk denememiz ;(

etkisi olmaz ilaçlarla doktorlar tedbirini alıyor..
şanslısın yaşın çok küçük ..
doktorun kim?

etkisi olmaz ilaçlarla doktorlar tedbirini alıyor..
şanslısın yaşın çok küçük ..
doktorun kim?
Doktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.

Doktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.

kistinde küçük allahın izniyle seninki daha kolay olur korkma..

Çikolata kisti olan varmi arkadaslar tup bebek basarisini cokmu etkiliyor doktormuz ektlemez diyor ama arastiriyorum embryonun tutunmsini zorlastirir yaziyor 23 yasindayim ilk denememiz ;(
malesef hiç fikrim yok, :( hakkımızda hayırlısı olsun bir kaç doktora gidip ücretsiz ön görüşme yapıp fikir al derim.

Maşallah canım benim ne güzel. Rabbim olduğun yolda utandırmasın

Ohhh
Ohhhh maşallah hadi gözün aydın :nazar:Bu 3. Gün 5. Gün ne ddmek canm yaaa
Canm bende tam bilmiyorum ama bazi embryolar 3gune gelip dewam etmeyebiliyomus bir kismini 3.gun dondryolar kalanlari her ihtimale karsi 5 gune bekletiyolarmis.bende interntten duymayim kesin bilgi degl yani

Embriyo kalitesini gösteriyor 5. Embriyosu en kaliteli olanı neden daha fazla bölünerek gelişiyor..
Tutunma olasılığı daha fazla..

günaydın kızlar ben ilaçlara devam ediyorum 24 ünde kontrolüm var herşey iyi giderse transferim olur inşallah dua edin

canım durumunla ilgili bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum. ama önerim doktorunu tekrar arayıp rahatsızlığını söylemen. ama söylemesen bile ilk gittiğinde ultrason oluyor geçmişini herşeyini anlatıyorsun. ona göre ilaçlarını söylüyorlar.
İlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.

İlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.
Hiç korkma ve tedirgin olma lütfen iyi düşünmemiz lazım. Adetin gelsin gitte ilk bi görüş için rahatlayacak eminim canım

Back
X