2016 Kasım tüp bebek

İlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.
Neyi görecek dr acaba pek bişey anlamadjmda

Doktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.
benimde 2 cm ve 1cm cikolata kistim var cnm benim doktorum da normal yolla hamile kalmayi zorlastiriyor ama tüp bebegi etkilemez dedi. çünkü yumurtalar toplandiktan sonra yumurtaliklarla işimiz bitmis oluyor ;) ilk denemede pozitif sonuc aldim ben devami gelmedi ama cikolata kistinden kaynaklanmıyor dedi doktor.

bazilarinin cok büyük oluyormus kist onlar sıkıntılı olabiliyormus

benimde 2 cm ve 1cm cikolata kistim var cnm benim doktorum da normal yolla hamile kalmayi zorlastiriyor ama tüp bebegi etkilemez dedi. çünkü yumurtalar toplandiktan sonra yumurtaliklarla işimiz bitmis oluyor :KK66: ilk denemede pozitif sonuc aldim ben devami gelmedi ama cikolata kistinden kaynaklanmıyor dedi doktor.

bazilarinin cok büyük oluyormus kist onlar sıkıntılı olabiliyormus
Insallah bende pozitifi gorurum canim gercektn yipratici bir surec 1 tane dogal gebeligim var doktor onun bize umut olabilecegini soyledi hayirlisi olur insallah sizin neden dewam etmedi acaba ne kdar surdu

Dondurulmus embryo transferi yaptranlar varmi kizlar bu ay transfer olucak insallah adet doneminde gidicem nasil bi surec oluyo.

Insallah bende pozitifi gorurum canim gercektn yipratici bir surec 1 tane dogal gebeligim var doktor onun bize umut olabilecegini soyledi hayirlisi olur insallah sizin neden dewam etmedi acaba ne kdar surdu
1 hafta kadar sürdü. değer az artti malesef ikiye katlayarak gitmedi :( hic bi sebep bulunamadi. ben cok stres yaptim belki de o etkiledi

1 hafta kadar sürdü. değer az artti malesef ikiye katlayarak gitmedi :KK43: hic bi sebep bulunamadi. ben cok stres yaptim belki de o etkiledi
Bende cok stres yapiyorum surekli aklimda bas agrisi yasamaya basladim doktor stres diyo bu seklde napcam bilmiyorm ;(

Bende cok stres yapiyorum surekli aklimda bas agrisi yasamaya basladim doktor stres diyo bu seklde napcam bilmiyorm ;(
Canım oyun filan oyna kafanj dagıtmak için birşeyler bul puzzle filan al iyi geliyormuş çalışıyormusun evdemisin herkeste aynı stres var canım heleki uzun süre çocugu olmayanlarda daha çok malesef

sana tavsiyem transferden sonra kendini hamile ilan et. hamileymiş gibi davran. keyfini çıkar. olumsuz olursa sonuc o zaman üzülürsun. biz baştan korkup üzülerek hata yapiyoruz.

Benim tedavim bi 10 gün kadar başlıyacak regl bekliyorum canım sen kendini yaşadıklarını anlat zor süreç allah kimsenin umudunu hayalini yarıda bırakmasın
Amin canım inşallah senin tedavinde güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben 27 yaşındayım eşim 28 yaşında 3 yıllık evliyim ilk altı ay normal yolla korunduk ama sonra bebek istediğimde doktora gittim hormon tahlili yapıldı herşey normal çıktı sonra klomen kullanmaya başladım herşey normal gözüküyor ama gebe kalamadım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonra hsg,spermiyogram istedi doktor sonuç herşey normal dedi doktor sonra aşılama yaptık ama tutmadı daha sonra doktor değiştirdim doktorum 6 ay dinlen dedi gel sonra Laparoskopi yapıcam dedi 1 hafta önce yaptırdım sonuç tüp bebek yolu gözüktü evlenmeden önce 2011 yılında apandisit patladı ve ben patlak apandisitle dört gün doktor doktor gezdim ama anlamadılar patlayan apandisit tüpleri yakmış yani anlayacağınız benim anne olmama engel oldu bu vaka şimdi haftaya cumartesi bir merkezle gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Amin canım inşallah senin tedavinde güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben 27 yaşındayım eşim 28 yaşında 3 yıllık evliyim ilk altı ay normal yolla korunduk ama sonra bebek istediğimde doktora gittim hormon tahlili yapıldı herşey normal çıktı sonra klomen kullanmaya başladım herşey normal gözüküyor ama gebe kalamadım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonra hsg,spermiyogram istedi doktor sonuç herşey normal dedi doktor sonra aşılama yaptık ama tutmadı daha sonra doktor değiştirdim doktorum 6 ay dinlen dedi gel sonra Laparoskopi yapıcam dedi 1 hafta önce yaptırdım sonuç tüp bebek yolu gözüktü evlenmeden önce 2011 yılında apandisit patladı ve ben patlak apandisitle dört gün doktor doktor gezdim ama anlamadılar patlayan apandisit tüpleri yakmış yani anlayacağınız benim anne olmama engel oldu bu vaka şimdi haftaya cumartesi bir merkezle gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah
. canım tüp bebekle daha garanti olur ..çok geçmiş olsun. Bizimde herşeyimiz normal yanlız bende yaş dolayısıyla artık vakit kaybetmeden olsun diye tüp bebeğe karar verdik aşılama yapalım dedi dr ama ben ısrarla tüp bebek istedim hayırlısı bakalım tatlım

. canım tüp bebekle daha garanti olur ..çok geçmiş olsun. Bizimde herşeyimiz normal yanlız bende yaş dolayısıyla artık vakit kaybetmeden olsun diye tüp bebeğe karar verdik aşılama yapalım dedi dr ama ben ısrarla tüp bebek istedim hayırlısı bakalım tatlım
Sağol canım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah sen Laparoskopi olmayı düşünmedin mi hiç bu ilk denemen mi olucak tüp bebek için

Sağol canım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah sen Laparoskopi olmayı düşünmedin mi hiç bu ilk denemen mi olucak tüp bebek için
Evet canım ilk tüp benim daha önce düşük oldu onun için sadece genetik test istedi eşimle kan verdik sonuc çıkmadı düşük sebebi için istedi sanırım testi inofolic verdi günde bitane şimdilik bekliyorum regl 1. Gün arıcam randevu için. Laparoskopı niçin oluyo bilgim yok tatlım

Back
X