Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o çok yoğun bi iğne o yuzden zor dağılıyor ve ondan cok can yakıyor. ben de daha önce 1 hafta vuruldum ondan kalçalarım mosmor olmustuKızlar progestan iğne olan var mı? Yapılırken sorun yok sol tarafım çok acıyo resmen benim gibi olan var mı. Bide bundan toplamda 15tane olcan dediler![]()
Ya neler yaptım buz koydum dün akşama kadar bana mısın demedi. Bi tarafımda sorun yok bi tarafım semsert olduo çok yoğun bi iğne o yuzden zor dağılıyor ve ondan cok can yakıyor. ben de daha önce 1 hafta vuruldum ondan kalçalarım mosmor olmustuigne yapildiktan sonra elinle oraya hafif hafif masaj yaparsan belki biraz faydasi olur
kiyamam yaaaYa neler yaptım buz koydum dün akşama kadar bana mısın demedi. Bi tarafımda sorun yok bi tarafım semsert oldu![]()
Danıştım danıştım transfer günü eğer uygun olursa değerlerim onunla jel verebilirmiş. Zor ama düşünüyorumda 2haftaya kadar güzel sonuca ulaşacağım inş /)kiyamam yaaaanne olmak ne zor. cnm muhtemelen o tarafta ilac dagilmakta zorluk yaşamış. aslinda pruleton diye igne var onda progesteron depo olarak var. yani progestani hergün yapmak gerekirken pruletonu 5 günde bir yaptiriyorsun. tüp bebek tedavimde vermisti doktor. o da yoğun bi igne ama 5 günde bir yapildigi icin progestan kadar zorluk yasatmadi bana. istersen bi doktoruna danış belki onu verir sana da
Hayırlı olsun canım 35 yaş altı tek diye biliyorum benArkadaşlar merhaba.Bende kasım da tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse .7 yıllık evliyim .Allah hepimiz yardımcısı olsun .Bişi merak ediyorum doktora sormayı unuttum.29 yaşındayım tek embriyo mu transfer ediliyor yoksa 2 mi biliyor musunuz?
Kliniğinden kliniğe değişiyo ama normalde 35in altına tek koyuyolarmış. Ama bu daha önce düşüğün var mı başarısız tüp bebek deneyimin falan varmı onlarada bakıyorlarmlı. Hayırlı olsun şimdiden umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız :)Arkadaşlar merhaba.Bende kasım da tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse .7 yıllık evliyim .Allah hepimiz yardımcısı olsun .Bişi merak ediyorum doktora sormayı unuttum.29 yaşındayım tek embriyo mu transfer ediliyor yoksa 2 mi biliyor musunuz?
Sen napıyosun canım nasıl gidioKliniğinden kliniğe değişiyo ama normalde 35in altına tek koyuyolarmış. Ama bu daha önce düşüğün var mı başarısız tüp bebek deneyimin falan varmı onlarada bakıyorlarmlı. Hayırlı olsun şimdiden umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız :)
Kliniğinden kliniğe değişiyo ama normalde 35in altına tek koyuyolarmış. Ama bu daha önce düşüğün var mı başarısız tüp bebek deneyimin falan varmı onlarada bakıyorlarmlı. Hayırlı olsun şimdiden umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız :)
Çok şükür iyiuim canım transfer gününü bekliyorum heyecanla :) sende ne var ne yokSen napıyosun canım nasıl gidio
İnşallah canım benim. İyi düşünki evrene güzel mesajlar yay:)yok canım hiç gebelik durumunu yaşayamadım geçen ay aşılama yaptık olmadı malesef.Hayırlısını diliyorum Rabbimden.İnşallah hepimiz için güzel sonuçlanır
Bende iyiyim şükür tatlım bende regl günü bekliyorum tedavi başlayacak geçmiyordaÇok şükür iyiuim canım transfer gününü bekliyorum heyecanla :) sende ne var ne yok
Aybaşında mıydı günün. Şimdiden geçmiyosa yandık:) bana transfer günü bile geçmiyosa :)Bende iyiyim şükür tatlım bende regl günü bekliyorum tedavi başlayacak geçmiyorda![]()
1 veya 2 sanırım canım geçmiyo geçmiyoAybaşında mıydı günün. Şimdiden geçmiyosa yandık:) bana transfer günü bile geçmiyosa :)
Tedaviye nerde basliyosunuz1 veya 2 sanırım canım geçmiyo geçmiyo
Canım benim Laparoskopi de doktorum anladı tüplerimin yapışık olduğunu hsg normal çıkmıştı ama olduğum ameliyat sonrasında anladım normal yolla hamile kalamıycağımıEvet canım ilk tüp benim daha önce düşük oldu onun için sadece genetik test istedi eşimle kan verdik sonuc çıkmadı düşük sebebi için istedi sanırım testi inofolic verdi günde bitane şimdilik bekliyorum regl 1. Gün arıcam randevu için. Laparoskopı niçin oluyo bilgim yok tatlım
Yüzyıl pendk canmmTedaviye nerde basliyosunuz