2016 Kasım tüp bebek

Aynen aynen inşAllah bitanecik olsun benim olsun tutsun da bana yeter duamız bu tabi senin içimdeki de sana tutunacaktır inşAllah en zor günler bence transferden sonraki günler nasıl sabredeceğiz test gününe kadar bilmiyorum okadar çok korkuyorum ki ama umudumuzu ne olursa olsun kaybetmeyeceğiz
Tabiki,inşallah pozitfi,görürüz hayırlı si ile,,sanki,karnim agrimaya basladi,gbi,,ne,bileyim bi,umit iste,,,diomki inatci cikti,bu,benimle olacaktir inşallah, ,ama,ben,8,ine kadar beklicegimi sanmiom malesef mutlaka kan testi yaptircam

In
evet ilk deneme.Daha önce doğal yolla iki kez hamile kaldım ama 7. haftada kalpleri durduğu için kaybettim.Sonrada bir daha hamile kalamadım,eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.Bizde tüp bebek denemeye karar verdik.İnşallah hepimizin kucağı bebekle dolar...
İnşallah canim benimde negatif aşılama sonta dogal hamike,kaldim gelismedi kurtaj oldum ustune tup denedik,negatif, ,simdi,ikinci,tupum,,,,ama,bizim genetik şükür temiz cikti,,bende ise pihtilasma

Canım sen genetik faktör testlerini yaptırdın mı kan pıhtılaşman olabilir ondan düşmüş olabilirler Yen'i hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanıyorsun ve hiç birşey olmuyor kardeşimden biliyorum
Yaptirdim canim...Pihtilasma var ama normal boyuttaymıs,gerci ben yinede corasprin kullaniyorum.ins. bebis olurda ben iğne olmaya razıyım

In

İnşallah canim benimde negatif aşılama sonta dogal hamike,kaldim gelismedi kurtaj oldum ustune tup denedik,negatif, ,simdi,ikinci,tupum,,,,ama,bizim genetik şükür temiz cikti,,bende ise pihtilasma
Cok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olur :(

Cok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olur :KK43:
Inşallah tüp bebek çare olur_ Siz de ve burdaki tüm arkadaşlar da anne olur.
Ben de 5 düşükten sonra ümidi tüp bebeye bağladim...
Siz embriyolara genetik inceleme cgh/ ngs yaptıracak misiniz?

Hadi insallah birlikte gün sayalim. Sizin kac yumurta dollendi. 3. Gun transferi mi olacak

Benim 8 tane den 5 tanesi dollendi, 4 tanesi kaliteliydi ve 3. Gunde donduruldu. 2 regl gecmesini bekledi doktorum, yumurtaliklarim sismisti opu sonrasi :( cok sukur bugun 2 tane transfer yapilacak. Ne guzel beraber sayalim :))

Benim 8 tane den 5 tanesi dollendi, 4 tanesi kaliteliydi ve 3. Gunde donduruldu. 2 regl gecmesini bekledi doktorum, yumurtaliklarim sismisti opu sonrasi :KK43: cok sukur bugun 2 tane transfer yapilacak. Ne guzel beraber sayalim :))
Günaydın hadi kızlar kuzununannesi ozelif35 açılışı yapın arkanızdadan da bizler geliyoruz:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

merhaba ben de bu ay baslayacağim tup bebeğe benim degerler normal eşimde sperm azlığı var bakalım ne olacak

Back
X