2016 Kasım tüp bebek

Oldu transferim. Amin canım benim inşşşş hepimizin olumlu olarak sonuçlanır

Kuzum iki koydurdum valla bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin hepimize inşşş :)

aklın kalmasın kuzum aynı dr farklı ilaçları veriyo. O tamamen senin yumurtalıklarınla alakalı.. huzursuz etme boşyere kendini :)

amin canım benim isteyen herkese nasip etsin.. daha dün transfer yapıldı ama beklemek cidden

kuzum yeni gördüm inş rahat geçmiştir. Hayırlı olsun opun inş..
Iyi yapmışsın cnm negatiftense ben bile kizima ragmen ikize raziyim hem nasipte 1 mi var 2 mi rabbim bilir. Gorelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Kızlar ya bişi sorcam fena halde afedersiniz kabızım. Kayısı suyu içtim bol bol ılık su içiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana fikir verin lütfen ya napıcam ben
Canim benimde bagisrsak problemlerim vardir ben tedaviye basladigim zamandar beni kayisi ve sabah aksam birer bardak süt iciyorum bide esim kayısıli yogurt almis sindirimi kolaylastiranlardan

Cnm hayirlisi olsun insallah duygu dalgalanmalar8 demwkki hepimizde var. bende anim animi tutmiyor bi cok umutluyum 5 dakika sonra aglama istegi icimde ya yok tutmaz bosuna ugraaiyoruz diyorum. Rabbim buyuk insallah olucak burda hepimiz guzel haberleri mujdeliyicez Allahin izniyle:dua::dua::dua::KK33::KK33:
evet ıste benımde anım anımı tutmuo mutlu oluyorm isim falan düşünüyorm sonra olmuycak yıne dıyorm ınsallah hepınızden mujdelı haberlerı beklıyorm

Arkadaslar bu defa hıc kabız olmadım sanırım cok su ıctıgımden ve hergun mutlaka corba ıctım sureklı dut kurusu ve kırmızı kuru uzum yedım kan yapıcı..ama cok tuvalete gıdıorm az da olsa ıknma oluyo ve her tuvalate gıttıgımde sucluluk hıssedıyorum bebeklerım gıtmıs gıbı gelıo okadar basıt deıl dmı gıtmezler nebılım ya ıyıce kafayı yedım

Canim benimde bagisrsak problemlerim vardir ben tedaviye basladigim zamandar beni kayisi ve sabah aksam birer bardak süt iciyorum bide esim kayısıli yogurt almis sindirimi kolaylastiranlardan
Süt hergün içiyorum canım.. kayısıda yiyiyoeum ama işe yaramıyo. Normalde de var zaten ama şimdi daha arttı :110:
Esra kaliteleri hakkinda bilgi verdi mi doktorun?
kaliteleri hakkında bişi sölemedi inanki..

Arkadaslar bu defa hıc kabız olmadım sanırım cok su ıctıgımden ve hergun mutlaka corba ıctım sureklı dut kurusu ve kırmızı kuru uzum yedım kan yapıcı..ama cok tuvalete gıdıorm az da olsa ıknma oluyo ve her tuvalate gıttıgımde sucluluk hıssedıyorum bebeklerım gıtmıs gıbı gelıo okadar basıt deıl dmı gıtmezler nebılım ya ıyıce kafayı yedım
Olmaz kuzum olmaz of ben de sen gibiyim ama olmaz ya inşşş tutunsunlar ama ya :110:

Oldu transferim. Amin canım benim inşşşş hepimizin olumlu olarak sonuçlanır

Kuzum iki koydurdum valla bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin hepimize inşşş :)

aklın kalmasın kuzum aynı dr farklı ilaçları veriyo. O tamamen senin yumurtalıklarınla alakalı.. huzursuz etme boşyere kendini :)

amin canım benim isteyen herkese nasip etsin.. daha dün transfer yapıldı ama beklemek cidden

kuzum yeni gördüm inş rahat geçmiştir. Hayırlı olsun opun inş..
Saolun opu iyi geçti de ağrım var çok geçecek inşallah

Kızlar ya bişi sorcam fena halde afedersiniz kabızım. Kayısı suyu içtim bol bol ılık su içiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana fikir verin lütfen ya napıcam ben
Duphalac diye bir şurup var hamileler bile icebiliyo ama ilaç olmasın dersen ben her sabah yarım kahve fincanı zeytinyağı içerek çözüm buldum arkadaşım

Duphalac diye bir şurup var hamileler bile icebiliyo ama ilaç olmasın dersen ben her sabah yarım kahve fincanı zeytinyağı içerek çözüm buldum arkadaşım
İlaç istemiyorum evet canım ama zeytinyağı mantıklı yarın sabah içiyim ben de zararı da yok hem. Aç karnına mı içiyosun?

Back
X