Çok teşekkür ederim yarın yapıcam inş çünkü fenayım 3 gündür fenayım sağol canımEvet aç karnina bi yudum yağ bol su
Bi yudum yağ bol su derken yarim fincan iciyorum daha kolay oluyo içmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yarın yapıcam inş çünkü fenayım 3 gündür fenayım sağol canımEvet aç karnina bi yudum yağ bol su
Bi yudum yağ bol su derken yarim fincan iciyorum daha kolay oluyo içmem
Allah in izniyle hiç bişey olmaz millet neler yasiyo bişey olmuyo yeterki Rabbim ol desinınsallah olmaz ınsallah tutunurlar
Amin inşallah bakalım yarın güzel haber gelecekmiRabbim nasip etsin canım.. sayıya ben de takılmıştım ama öle örnekler gördüm ki.. 2 toplandı 1 transfer edildi ve hamile :) gönlünü ferah tut canım benim inş Rabbim istesin ve nasip olsun
Allah in izniyle hiç bişey olmaz millet neler yasiyo bişey olmuyo yeterki Rabbim ol desin
Pozitif düşünmeye devam kizlar:)
Ayyy canım hoşgeldinn hayırlı olsun bebişin çok sevindim tatlım
Canım benim Allah razı olsunAyyy canım hoşgeldinn hayırlı olsun bebişin çok sevindim tatlımevet başladım gonalf 75 , antibiyotık ve folbiol verdi dr. canım bugun 3. İğne vurdum yarın 4 salı kontrol var tekrar dua et tatlım bana hamiş duası kabul olur.
![]()
İnşallah ikiz bebişlerdir canım çok istiyordun allah kucagına almayı nasip etsin. Topikteki arkadaslara moral olursun neler yaşadın neler tavsiye edersin tatlımCanım benim Allah razı olsundua etmem mi isteyen herkese ederim tabiki. Hayırlı olsun tedavin seninde kuzum. Cuma öğrendik bizde çok şükür bin şükür
Allaha şükür dualarım kabul oldu canım. Kesinlikle pozitif düşünce kesinlikle. Ve çok araştırmayın çok bilmeyin çok kafanıza takmayın. Protein ağırlıklı beslenin dinlenin bol bol. Kolay bir süreç değildi ama bin şükür canım benim. Hiç kötü düşünmedim tedavi başladığı bir gün itibariyle inandım hep. Ve hep hayırlısıysa istedimİnşallah ikiz bebişlerdir canım çok istiyordun allah kucagına almayı nasip etsin. Topikteki arkadaslara moral olursun neler yaşadın neler tavsiye edersin tatlım
Evet hep enerjik pozitiftinAllaha şükür dualarım kabul oldu canım. Kesinlikle pozitif düşünce kesinlikle. Ve çok araştırmayın çok bilmeyin çok kafanıza takmayın. Protein ağırlıklı beslenin dinlenin bol bol. Kolay bir süreç değildi ama bin şükür canım benim. Hiç kötü düşünmedim tedavi başladığı bir gün itibariyle inandım hep. Ve hep hayırlısıysa istedim
Evet canım benim kalan bebişler dondu :) sakın sakın bozma. Güzel olacak de hep güzel enerji yay evreneEvet hep enerjik pozitiftindarısı başımıza artık çok zor süreç tabi insan kafasına takıyo moral bozuluyo ara ara korku sarıyo. Dondurdunmu yumoşlarını canım
anladim canim peki kim doktorun. bende medical parkta tedavi giruyorum.Tesekkur ederim :) irenbe de yaptiriyorum. Ama doktorum irenbe doktorlarindan degil. Sadece merkezi kullaniyor.
Onu da denicem inş geçer kızlarSabahlari kuru erik kabızlıkga çok iyi kabızlık fena
Canım 3.gün embriyosu nasıl oluyor opü olduğu günden itibaren 3.gün mü yoksa ertesi günden mi ben ctesi opü oldum ptesi mi oluyor 3.gün yoksa salı mı3. Gün embriyosu canım.. senin kaçtı?
Cumartesi opu olan birinin sali günü 3. Gunu olur cnmCanım 3.gün embriyosu nasıl oluyor opü olduğu günden itibaren 3.gün mü yoksa ertesi günden mi ben ctesi opü oldum ptesi mi oluyor 3.gün yoksa salı mı
Çok sağol canım benim uff öyle heyecanlıyımki ya birde acayip şişkinlik ve afedersiniz gaz oldu bende opü den sonra sizde de oldu mu öyle birşey hiç dinlenemedim belkide ondandır transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz yeme içme dinlenme sınırları nasıl olmalı yoksa rutin hayatımıza devam etmemizdir mi daha iyi olur bilmiyorumCumartesi opu olan birinin sali günü 3. Gunu olur cnm
Opudan sonra siskinlik icin bol su icmen lazim. Transferden sonra o yada bu yok aslinda Rabbim ol derse oluyor ama agir kaldirma cok yorulma yok yürüme ama 12 gunde eve kendini baglama sonrasinda da psikolojik bunalim başlıyor. Doktorum ilk gün dikkat et yat sonrasinda normal hayatina donebilirsin dedi ama ben yinede dinlenmek icin rapor aldim evde yemegimi yapiyorum evimi topluyorum misafirlige gittik aksam uzeri tatli yemege gittik Rabbim yeterki ol desinÇok sağol canım benim uff öyle heyecanlıyımki ya birde acayip şişkinlik ve afedersiniz gaz oldu bende opü den sonra sizde de oldu mu öyle birşey hiç dinlenemedim belkide ondandır transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz yeme içme dinlenme sınırları nasıl olmalı yoksa rutin hayatımıza devam etmemizdir mi daha iyi olur bilmiyorum
Sağ olsunlar okadar sormama rağmen bol su falan demediler merkezde bana ve bugün çok fena şişim var normalde çok su içerim tersine bu aralar hiç içmedim bugünden itibaren dikkat edeyim aynen çok haklısın fazla günlük rutinimizden çıkmayalım bnde raporluyum ama çok yatmayı düşünmüyorum rabbim ol derse olur bol bol birbirimize dua edelimOpudan sonra siskinlik icin bol su icmen lazim. Transferden sonra o yada bu yok aslinda Rabbim ol derse oluyor ama agir kaldirma cok yorulma yok yürüme ama 12 gunde eve kendini baglama sonrasinda da psikolojik bunalim başlıyor. Doktorum ilk gün dikkat et yat sonrasinda normal hayatina donebilirsin dedi ama ben yinede dinlenmek icin rapor aldim evde yemegimi yapiyorum evimi topluyorum misafirlige gittik aksam uzeri tatli yemege gittik Rabbim yeterki ol desin