2016 Kasım tüp bebek

M Maya_06 bana da doktorum ardisik transfer yapacakti 2 tanesi 8 hucreli grade 1 a diger 1 taneside 6 hucreli grade 2 a imis. Eger 3. Embriyoda iyi olsaydi onu 5. Gune bekletip hem 3 hem 5. Gun embriyosu transfer edecekti sonra hepsini transfere karar verdi bakalim.sonuclar ne olacak hayirlisi Allahtan

yazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldum
Bence karninin agrisini takma kafana şuan adet belirtisi icinde erken hem zaten kullandigimiz ilaclardan dolayi adet olamayacaz bence belirtiside olmaz. Karninij agrisi bagirsak problemi olabilir icini ferah tut

yazarım tabıkı ınsallah guzel seylet yazarım ama cok karnım agrıo bıraz umutsuz oldum

Herkesin cok farkli olabiliyormus, benim de biraz kasik agrim var. Diger forum basliklarinda da yazilmis, kisiden kisiye gore degisiyormus. Bence agrinin olmasi da normal olmamasi da :) biz biraz hassasiz ve kendimizi dinliyoruz :( Ben de benzer durumdayim. Bu yuzden takilmamaya calisiyorum.

M Maya_06 bana da doktorum ardisik transfer yapacakti 2 tanesi 8 hucreli grade 1 a diger 1 taneside 6 hucreli grade 2 a imis. Eger 3. Embriyoda iyi olsaydi onu 5. Gune bekletip hem 3 hem 5. Gun embriyosu transfer edecekti sonra hepsini transfere karar verdi bakalim.sonuclar ne olacak hayirlisi Allahtan
bence snın ıcın hepsını transfer etmesı ıyı olmus cunku 3.sunu bekletseydı gelısmeyebılırdı benım 2.sını beklettıler o gelısememıs ama ogun koysalardı belkı ıcımde gelısırdı benım 5.gun olan oncekı dondurulms olandı kalıtesı ortaydı cok ıyı deıldı belkıde ılk ıkısını verseydı bılemıorm..bnce sen hamıle kalacaksın ıcıme dogru bırden

Bence karninin agrisini takma kafana şuan adet belirtisi icinde erken hem zaten kullandigimiz ilaclardan dolayi adet olamayacaz bence belirtiside olmaz. Karninij agrisi bagirsak problemi olabilir icini ferah tut

Kesinlikle katiliyorum. Bir de kalcadan vuruldugumuz igneler de bence agri yapiyor. Benim igneden 4 5 saat sonra bacak agrim cok artiyor, bu da muhtemelen benim agri bolgesi hakkinda yanilmami sagliyor diye dusunuyorum.

Bu yuzden M Maya_06 kuzununannesi kuzununannesi yasadiklarimiz normal :) insallah Allahim bize test gunune kadar hep umit versin :)

Kızlar kontrol den geldim rahim 6.6 olmuş estrofemi günde 3 çıkardı coraspirine başlattı perşembe tekrar kontrol hakkımızda hayırlısı...stresten hiç uyuyamadim karışık rüyalar gördüm güya transfer günü gelmiş çok sıkışmışim wc gidiyorum falan

Herkesin cok farkli olabiliyormus, benim de biraz kasik agrim var. Diger forum basliklarinda da yazilmis, kisiden kisiye gore degisiyormus. Bence agrinin olmasi da normal olmamasi da :) biz biraz hassasiz ve kendimizi dinliyoruz :KK43: Ben de benzer durumdayim. Bu yuzden takilmamaya calisiyorum.
kuzununannesi kuzununannesi evet bagırsak problemı olabılır cok deısk seyler yemedm ama sureklı tuvalate cıkıyorım sadece dun esımle mercımek koftesı yapmıstık canm ıstedı dıye ama ıcıne maydonoz nane bısey koymadık dıkkat edıyorum neden boyle olduysa hayırlısı ozelif35 ozelif35 evet canm herkesın farklı benımde dun kasıklarım agrıyodu bugun karnım agrıo benım tam adete bır hafta kala karnım agrır tam bır hafta var ondam korktum aslında kendımıde dınlemıorm ama takılmayalım yoksa moralımız bozulur negatıf olmayalm

Kızlar kontrol den geldim rahim 6.6 olmuş estrofemi günde 3 çıkardı coraspirine başlattı perşembe tekrar kontrol hakkımızda hayırlısı...stresten hiç uyuyamadim karışık rüyalar gördüm güya transfer günü gelmiş çok sıkışmışim wc gidiyorum falan
Kacinci günün bugun hersey yolunda gider ins

bence snın ıcın hepsını transfer etmesı ıyı olmus cunku 3.sunu bekletseydı gelısmeyebılırdı benım 2.sını beklettıler o gelısememıs ama ogun koysalardı belkı ıcımde gelısırdı benım 5.gun olan oncekı dondurulms olandı kalıtesı ortaydı cok ıyı deıldı belkıde ılk ıkısını verseydı bılemıorm..bnce sen hamıle kalacaksın ıcıme dogru bırden
Ayy insallah cnm dilin kalbin ne guzel soyledi Rabbim her birimize hamileyimmm demeyi nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bi evladim var Rabbim once sizlere de sonra da bana nasip etsin insallah

Kizlar öncelikle hamile arkdslarm tebrik ediyorum drsi bsmza inşallah ben pek sık gremym netw grdkce yazyrm sizde bsey.sorcm bugün son kontrolümdu 6 tane yumurta saydı Dr m rahm kalınlığı 9 mm olms çarşamba opum var sızce nasl sizin son kontrolde kaç saylyrdu kaç toplanyrdu bilgi verrmsnz

Kizlar öncelikle hamile arkdslarm tebrik ediyorum drsi bsmza inşallah ben pek sık gremym netw grdkce yazyrm sizde bsey.sorcm bugün son kontrolümdu 6 tane yumurta saydı Dr m rahm kalınlığı 9 mm olms çarşamba opum var sızce nasl sizin son kontrolde kaç saylyrdu kaç toplanyrdu bilgi verrmsnz
Benim 5 gorunuyordu 4 tanesi toplandi 3 tanesi dollendi ve 3u trasfer edildi. Rahim kalinligimda son kontrolde 13tu transferde 16 olmustu. Hayirli olsun insallah saglikli kaliteli embriyolarin olur

Benim 5 gorunuyordu 4 tanesi toplandi 3 tanesi dollendi ve 3u trasfer edildi. Rahim kalinligimda son kontrolde 13tu transferde 16 olmustu. Hayirli olsun insallah saglikli kaliteli embriyolarin olur
Benim de 5 yumurta toplandı 4 u döllenme 3 u bugün transfer edildi. Sizin sonuç daha belli değil değil mi

Benim de 5 yumurta toplandı 4 u döllenme 3 u bugün transfer edildi. Sizin sonuç daha belli değil değil mi
Bugun transfer gununu saymazsak 4. Gunum. Sabirsizlikla bekliyorum sonucu Allahim hayirlara cikarsin. Sizin kaliteleri hakkinda bi bilgi verdiler mi? Rahim kalinliginiz neydi? 3. Gun embriyosu siiznde demi?

Bugun transfer gununu saymazsak 4. Gunum. Sabirsizlikla bekliyorum sonucu Allahim hayirlara cikarsin. Sizin kaliteleri hakkinda bi bilgi verdiler mi? Rahim kalinliginiz neydi? 3. Gun embriyosu siiznde demi?
Benim perşembe günü yumurta toplanmıştı. Bugün transfer oldu. 4. Gün transferi yani. İki tanesi grade 1a bir tanesi ise geriden geliyormuş. Yani ucuncusunden pek ümit yokmuş. Rahim kalınlığı yeterli dedi doktorum ben de kaç diye sormadım ya :)

Back
X