2016 Kasım tüp bebek

Benim perşembe günü yumurta toplanmıştı. Bugün transfer oldu. 4. Gün transferi yani. İki tanesi grade 1a bir tanesi ise geriden geliyormuş. Yani ucuncusunden pek ümit yokmuş. Rahim kalınlığı yeterli dedi doktorum ben de kaç diye sormadım ya :)
Hayirli olsun benimkilerde 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Grade 2a da cok kalitesiz degil ama dondurulacak kalitede de değil dedi 3unude transfer edeyim mi dedi bende edin gitsin dedim ☺ ama 3uzden korkuyorum ikize ve teke raziyim

Hayirli olsun benimkilerde 2 tanesi grade1a 1 tanesi grade2a imis. Grade 2a da cok kalitesiz degil ama dondurulacak kalitede de değil dedi 3unude transfer edeyim mi dedi bende edin gitsin dedim ☺ ama 3uzden korkuyorum ikize ve teke raziyim
sizin yaş kaç normalde 2 bile transfer etmiyolar:)

sizin yaş kaç normalde 2 bile transfer etmiyolar:)
Yaşım 28 bu 5. Tedavim butun tedavilerimde 2 transfer edildi ilk defa 3 edildi. Erken rezevr yetmezliği oldugu icin doktorum hep 2 etti 3ten hep korkmustu ama bunda 3e karar verdij

Canım benim Allah razı olsun :dua::dua: dua etmem mi isteyen herkese ederim tabiki. Hayırlı olsun tedavin seninde kuzum. Cuma öğrendik bizde çok şükür bin şükür
Hayirli olsun. kacinci denemendi acaba ilkmiydi. Rabbim saglikla aldirsin bebisini kucagina insallah cnm. darisi bizlere artik hayirlisi ile 10 gun sonra testim var cok heycanli ve stresli bekleyis icindeyim :KK33::KK33::KK36:

Yaşım 28 bu 5. Tedavim butun tedavilerimde 2 transfer edildi ilk defa 3 edildi. Erken rezevr yetmezliği oldugu icin doktorum hep 2 etti 3ten hep korkmustu ama bunda 3e karar verdij
durumumuz aynı sizle benimde 29 yaş rezerv az bendede embriyolar gelişmiyor ilkinde 2 embriyoda kötüydü ikisini transfer ettiler tutmaz zaten dedi.şimdide 2 yumurta cevap vericek gibi tedaviye.

Kızlar embriyolog aradı. 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuş çarşamba günü transfer dediler 3.gün transferi olmuş olacak. Allah yardım etsin.
Hayirli olsun canim. Rabbim o embiryolara kan can versib saglikla tutunsun annislerinee ama bu bekleme surecii cok fenaa :KK33: benimde 3 yumurtam vardi ve ikisi embiruo olup transfer edildi.:KK46::KK46:

Aslinda doktorum cok sempatik cok tatli dilli ben malum 5. Tedavi olunca herseyi soruyorum kafamda soru isareti kalmasin diye ama acikcasi doktoruma da guvendigimden işine de karismak istemiyorum o yuzden maille sordum utandigima ☺ daha cevap vermedi verirse paylasacam
Doktoruma sorduğum ovitrelle isini cevaplamis ama ben anlamadim "
Eğer çatlatma ovitrelle yerine GnRH analoğu ile yapılırsa hcg desteği yapılabilir.Aksi takdirde hiçbir faydası yok." Ne demek istemis tercüme edebilecek var mi? ☺

Doktoruma sorduğum ovitrelle isini cevaplamis ama ben anlamadim "
Eğer çatlatma ovitrelle yerine GnRH analoğu ile yapılırsa hcg desteği yapılabilir.Aksi takdirde hiçbir faydası yok." Ne demek istemis tercüme edebilecek var mi? ☺
ben soyleym bende dun gonapeptyl yaptm gobekten,transfer gunu hemsıre bana yrn ıgnenı yapmayı unutma dedı bende bu aonradan buyuyen yumurtalar ıcınmı dedım cnku buyumusler ve bana baskı yapıolar hayır o ıgne gebelıgı desteklemek ıcınmıs ovıtrelle de gonapeptyl gıbı aynı ıcerılklı ıgne benım kagıdımda GnRH analogu ıcın yazıo desteklesın tutunmayı dıe senınde ondandır benımde anladıgım bu

Hayirli olsun. kacinci denemendi acaba ilkmiydi. Rabbim saglikla aldirsin bebisini kucagina insallah cnm. darisi bizlere artik hayirlisi ile 10 gun sonra testim var cok heycanli ve stresli bekleyis icindeyim :KK33::KK33::KK36:
Saol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İlk denememizdş şükürler olsun tuttu. Bu dönemde stres kesinlikle olmamalı ama sakin ve pozitif ol lütfen. 10 günde neymiş gelir geçer. Yeterki sonu güzel olsun. Bu anlarında tadını çıkar neticede hamilesin şuanda ;)

Ben de ucuzden korkuyorum ama bir yandan da fena da olmaz:)ikimiz aynı durumdayız sanırım. Sonuçlarımızı merakla bekliyorum

ben soyleym bende dun gonapeptyl yaptm gobekten,transfer gunu hemsıre bana yrn ıgnenı yapmayı unutma dedı bende bu aonradan buyuyen yumurtalar ıcınmı dedım cnku buyumusler ve bana baskı yapıolar hayır o ıgne gebelıgı desteklemek ıcınmıs ovıtrelle de gonapeptyl gıbı aynı ıcerılklı ıgne benım kagıdımda GnRH analogu ıcın yazıo desteklesın tutunmayı dıe senınde ondandır benımde anladıgım bu
Yani bu cevaba göre 5. Gun kullanmalimiyim.ki?

Selam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktor :KK17: benim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim

bılmıyorm canm ben dun yaptm belkı senın de bugundur snaa ne dedılerse bence yap kesin
Doktorum yapma dedi cnm ben o ilaci önceden kullandim senin için şuan kullandigin ilaclar senin icin yeterli dedi doktorum böyle dedigi icin kullanmayacagim cnm ozelif35 ozelif35 kullanma dedi cnm

Back
X