2016 Kasım tüp bebek

Selam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktor :KK17: benim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim
Genetik test tekrarlayan tüp bebek basarisizliginda yapiliyor sizin kacinci denemeniz?

Saol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İlk denememizdş şükürler olsun tuttu. Bu dönemde stres kesinlikle olmamalı ama sakin ve pozitif ol lütfen. 10 günde neymiş gelir geçer. Yeterki sonu güzel olsun. Bu anlarında tadını çıkar neticede hamilesin şuanda :KK66:
Ne mutlu bi son hatta baslangic diyelim. Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah ve gene insallah hepimiz buradan guzel haberler veririz kac embiryo transfer edilmisti cnm ve senin sorun neydi

Ne mutlu bi son hatta baslangic diyelim. Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah ve gene insallah hepimiz buradan guzel haberler veririz kac embiryo transfer edilmisti cnm ve senin sorun neydi
Bir sorunumuz yoktu canım bilinmeyen infertilite. 2 embriyo transfer edilmişti 5.gün. Darısı başına inşallah ;)

Kızlar yumurtlama olduktan 6 gün sonra lucrin baslatti doktor tüp bebek için ilk tedavimde de aynı şekilde başlamıştık yalnız yumurtlama günlerini değerlendirdik biz küçücük bir ihtimal ama tuttuysa bu lucrin olumsuz etkiler mi ki hormon sonuçta bilemedim aslında umudum da yok erkek infertilitesi bizim. hiç doğal yoldan kalmadım ne bilim fikri olan var mi

Selam kızlar dün akşam adetim geldi sabah dr umu aradım öğleden sonra gel dedi ve bugün tedaviye başladık inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız :21:

Merhabalar, transfer sonrasi beslenmeye dikkat ediyoruz ama havalar soguyor malum :( sicak birseyler icmekte lazim. Su disinda neler iciyorsunuz ve onerirsiniz? Internetten baktim ve adacayi haric genellikle sinirli olmak kaydi ile bitki caylari onerilmis. En zararsiz olarakta ihlamur belirtilmis. Sizlerin onerisi var midir?

Merhabalar, transfer sonrasi beslenmeye dikkat ediyoruz ama havalar soguyor malum :KK43: sicak birseyler icmekte lazim. Su disinda neler iciyorsunuz ve onerirsiniz? Internetten baktim ve adacayi haric genellikle sinirli olmak kaydi ile bitki caylari onerilmis. En zararsiz olarakta ihlamur belirtilmis. Sizlerin onerisi var midir?
canm ıcme bence ıhlamur falan etkılerı cok buyuk bıtkı caylarının ben sut ısıtıp ıcıyorum hem ısınıyosn hatta dun okadar kaynar yapms kı esım üstüme dokuldu nasıl bırden ayaga kltm bacaklarm yandı ben hala ani kalktım derdindeydim:110:

Selam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktor :KK17: benim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim
canım genetik test birden fazla düşüklerde istiyor dr. Eşle beraber kan veriyorsun daha önce hamileliğin oldumu benim düşüklerim oldugu için genetik test istedi benden şuan sonucu bekliyorum

Mrb canım genetik test dusuklerden sonra isteniyor benimde dusugum oldu ve ysptirmistik sonuç temiz çıktı seninle aramızda bir gün var ben 6 .ignemi oldum bugün kontrolumde vardı

canm ıcme bence ıhlamur falan etkılerı cok buyuk bıtkı caylarının ben sut ısıtıp ıcıyorum hem ısınıyosn hatta dun okadar kaynar yapms kı esım üstüme dokuldu nasıl bırden ayaga kltm bacaklarm yandı ben hala ani kalktım derdindeydim:110:

Cok gecmis olsun :KK43: yanmamissindir umarim.

canım genetik test birden fazla düşüklerde istiyor dr. Eşle beraber kan veriyorsun daha önce hamileliğin oldumu benim düşüklerim oldugu için genetik test istedi benden şuan sonucu bekliyorum
cok tesekkur ederim canim, benim daha once Dusuk olmadi, 2 dis gebeligim var.. o yuzden istemedi demekki. Umarim guzel sonuclar gelir arkadasim, rabbim gonlunuze gore versin

Kızlar bugün transferim oldu boşuna korkmuşum çok Rahat geçti :) Şimdi içimde bişey var değişik bir duygu Bu saatten sonra rabbim hayırlısını nasip etsin... Tranfer gününü bekleyenler test gününü bekleyenler Allah hepimize sabır versin :KK54:

Back
X