2016 Kasım tüp bebek

ayyy canım darısı basımıza hayırlısıyla ınsallah yaa..benım bugun 9.gunum, yarın sabahtan 6 gun erken sonuç veren predıctor testten yapayım dıyorum artık..bugun de gecsın de..of Allahım ne zor işler bunlar bızım de sınavımız bu heralde hayatla dıyorum..

istersen yarın yapma
11. gun ctesi gunu yap
biraz daha idrara gecsın

Günaydın Arkadaslar,
@Ilaymilya hayırlı olsun opu gunun inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız canım.

benim de 03 kasımda transferim olmuştu
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı
canım çok guzel artmıs maşallah ınsallah dahada artar keseyı ve kalp atısını saglıklı bır sekılde duysarsın..benım 10.gün 248 12.gün 442 ve bu sabh verdim tekrar 14.gün 858 çıkmıs..ben biraz endişeliyin 2 kat artmıyo benmkıler ılkınde doktor artmıs sorun deıl dedı ama bıraz yavas gıdıo ınsallah dusmez eşim çok kızıyo ama benb kese ve kalp atısını duymadan kendıme hamıle demem..ama ınsallah bu defa yasarız o duyguyu kucagımıza almayı allah burdakı ve çok ısteyen herkese hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın

canım çok guzel artmıs maşallah ınsallah dahada artar keseyı ve kalp atısını saglıklı bır sekılde duysarsın..benım 10.gün 248 12.gün 442 ve bu sabh verdim tekrar 14.gün 858 çıkmıs..ben biraz endişeliyin 2 kat artmıyo benmkıler ılkınde doktor artmıs sorun deıl dedı ama bıraz yavas gıdıo ınsallah dusmez eşim çok kızıyo ama benb kese ve kalp atısını duymadan kendıme hamıle demem..ama ınsallah bu defa yasarız o duyguyu kucagımıza almayı allah burdakı ve çok ısteyen herkese hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın

canım tam ıkı katı artmamış evet ama %60 dan fazla artmış yanı şuan cok sağlıklı gozkuyor değerlerin
inşallah bende bu değerleri gorurum
yanı benden
11.gun 59
13. gun 138
15. gun tekrar ister anlamına mı geliyor
o zamanda 276 lara yakın olması gerekiyor galıba benım degıl mı
mesela bak benım değerlerimden yola çıkalım bende baya dusuk değer başlangıçları
benim 3. testi senın 10.gunun ılk testının degerınde ben geriden gelıorum galıba

canım tam ıkı katı artmamış evet ama %60 dan fazla artmış yanı şuan cok sağlıklı gozkuyor değerlerin
inşallah bende bu değerleri gorurum
yanı benden
11.gun 59
13. gun 138
15. gun tekrar ister anlamına mı geliyor
o zamanda 276 lara yakın olması gerekiyor galıba benım degıl mı
mesela bak benım değerlerimden yola çıkalım bende baya dusuk değer başlangıçları
benim 3. testi senın 10.gunun ılk testının degerınde ben geriden gelıorum galıba
doktorda onbemli deıl dedı yuzde 75 artıs saglıklıdır dedi banada..ama bende öncekinde aynı seylerı yasadıgım için çok korkuyorum ondada hep katlanıodu kese buyumedı bebek gorunmedı oyuzden 2 kat artmalı gıbı geldı bana uzuldum..ınsallah budefa kotu seyler yasamaz kımse hep duamdasınız.senın degerlerınde çok normal geriden falan gelmıosun artıs güzel bana doktor bellı olmaz ama ıkız gıbı gorunuyo dedı oyuzden yuksek olabılır ınsallah rabbım nasıp eder bu defa

doktorda onbemli deıl dedı yuzde 75 artıs saglıklıdır dedi banada..ama bende öncekinde aynı seylerı yasadıgım için çok korkuyorum ondada hep katlanıodu kese buyumedı bebek gorunmedı oyuzden 2 kat artmalı gıbı geldı bana uzuldum..ınsallah budefa kotu seyler yasamaz kımse hep duamdasınız.senın degerlerınde çok normal geriden falan gelmıosun artıs güzel bana doktor bellı olmaz ama ıkız gıbı gorunuyo dedı oyuzden yuksek olabılır ınsallah rabbım nasıp eder bu defa

amin canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ben ınanıyorum
ve benım gıbı umutla bekleyenler içinde kendime nasıl diliyorsam onlar içinde dılıyorum
gerçekten hayattakı en zor sınav evlat özlemı haretı evlat kaybı

amin canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ben ınanıyorum
ve benım gıbı umutla bekleyenler içinde kendime nasıl diliyorsam onlar içinde dılıyorum
gerçekten hayattakı en zor sınav evlat özlemı haretı evlat kaybı
ınsallah canm sende saglıkla alacaksın budefa bu vesveseyı ve korkuyu bır bıtırebılsem,,inan bende herekes için dua edıyorum çok zor bırsey maddı manevı ılk gebeliginde birde tedavıyle olan bebek kurtaj olması o acılar tarıf edılemez ınsallah sımdı herkes pozıtıf saglıklı hayırlı sonuclar alsın dılıyorum bırbırıne edılen dualar kabul olurmus

Canım acık kırmızı pembe ve az mıktarda geldı ıse senı umutlandırmak ıstemem ama cok büyük ıhtımalle yerleşme kanamasıdır. Ben de gecen denememde Transferın 9. Gunu test gününe 3 gun kala yasamıştım. Test gunu degerım de 124 çıkmıştı. Allah hayırlısını versın canım ınsallah
İnsallah cnm bndee kendimi kaptırmak istemiyorum hatta en kötüsüne hazırlıyorum gbi bişey bu arada bnm jelle geldi öyle ekstra camasirima gelmedi senn tuttu sanırım hamile msn suan

Kızlar selamlar...Şimdi hastaneden aradırlar 4 embriyom vardı,bugün 3. gün...İki si orta iki yüksek kalitedeymiş.Sizce bu iyi birşey mi?5. güne kadar bekleyip genetiğe yollayacağız.Orta kalitede olanlarda 5. güne yetişir mi sizce?

Kızlar selamlar...Şimdi hastaneden aradırlar 4 embriyom vardı,bugün 3. gün...İki si orta iki yüksek kalitedeymiş.Sizce bu iyi birşey mi?5. güne kadar bekleyip genetiğe yollayacağız.Orta kalitede olanlarda 5. güne yetişir mi sizce?
İnsallah olur cnm dua oku bebislerine

Arkadaşlar mrb sizlerle durumumu paylaşmak aynı şeyi yaşayanlardan bilgi almak istiyorum
Dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı ekim başı tuttu ilk değerlerim çok güzel yükseldi ama keseyi görmeyi beklerken değerim düşmüş erken düşük yaptım yani şimdi adet görmeyi bekliyorum kalanlarla devam etmek için ama çok korkuyorum tekrar düşük olur mu ve ilkinde neden düşük olmuş olabilir doktorum sağolsun çok konuşmuyor bu durumda olanlar sorun ne dedi doktorunuz ve ikinci denemede aynı şeyi yaşadınız mı cesarete ihtiyacım varr
Canım kan pıhtılaşması olabilir senin genetiğinde iki düşük olmadan o teste baktırmıyor dr lar ama Türkiye'de bayanların yüzde kırkında var kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanarak bu sorun çözülmüş oluyor sana vermiş miydi dr un ilk denemende bunları benim kardeşimde var diye testi yaptırmamaya rağmen istedim dr umdan oda yazdı sonuçta zararı olmayan şeyler

nie kızalım canım merak suan en buyuk hakkın fakat 8 gun aslında idrar testı ıcın erken
ama su 19 tl lik 6 güne kadar erken test çubuklarından alırsan varsa gebelıgın çıkabılır ama çıkmazsa 9 veya oncu gun tekrar et
benimde değerim yavaş başladı
9uncu gun cok sılık
10 gun bıraz daha belırgın cıktı
ertesı gun kan testı yaptırıdıgımda sonuç 59 çıkmıştı ıkıncı testte 138 çıktı ama benım de kese gözükmeden daha net gebelik denmıyo
kese ıcınde ultrasona 15 gun sonra cagırdı S salihayasin

nie kızalım canım merak suan en buyuk hakkın fakat 8 gun aslında idrar testı ıcın erken
ama su 19 tl lik 6 güne kadar erken test çubuklarından alırsan varsa gebelıgın çıkabılır ama çıkmazsa 9 veya oncu gun tekrar et
benimde değerim yavaş başladı
9uncu gun cok sılık
10 gun bıraz daha belırgın cıktı
ertesı gun kan testı yaptırıdıgımda sonuç 59 çıkmıştı ıkıncı testte 138 çıktı ama benım de kese gözükmeden daha net gebelik denmıyo
kese ıcınde ultrasona 15 gun sonra cagırdı S salihayasin
Tek çizgi çıktı :(((

o yüzden dedım canım daha erken
8. gun genellıkle çoğul gebelıklerde
ve 5. gun embiriyosu ıcın gecerlı oluo
onlarda çıkıyor sonuc

sen kendını sartlandır
ve pazar gunu bır daha yap erken gebelik testı ıle ya da ctesı yap
zaten pazartesı kan verme gunun

sen kendını sartlandır
ve pazar gunu bır daha yap erken gebelik testı ıle ya da ctesı yap
zaten pazartesı kan verme gunun
Umarim öyledir ya kasık ağrılarım geçti goguslerim de okdr acımıyor sanki belirtiler kuş oldu uçtu o yüzden yaptım bnm ki 3,gun embriyosuydu

Umarim öyledir ya kasık ağrılarım geçti goguslerim de okdr acımıyor sanki belirtiler kuş oldu uçtu o yüzden yaptım bnm ki 3,gun embriyosuydu

BENIMDE İLK KAN TESTI YAPTIRDIKTAN SONRA BI ANDA BOSLUGA DUSMUSTUM
BUTUN BELIRTILERIM KAYBOLMUSTU
IKINCI TEST ICIN GITTIGIMDE KUS GIBI HISSEEDIYIORFUM RUHUMU
SONRA KAN SONUCUM CKTI IKI YE KATLANMISTI

Back
X