2016 Kasım tüp bebek

Yok canım yapmadım moralim bozuldu dün akşam minik minik bikaç tane kahverengi leke gördüm sanki eşim getircek test çarşamba test günü izin vermedi o güne kadar moralsiz tv izliyorum öyle :110::KK42:
Evet belki iyiye haberdardır kahverengiler az kalmış bekle o zaman ama moralsiz degil gayet moralli bir sekilde

Slm arkadaslar surekli takip ediyirum sizleri de bende 10 kasımda tedaviye basladim 23 kasımda yumurtalarım toplantı 9 taneden 6 tanesi dollendi 3. Güne 4 iyi iki orta geldi bugun 5. Gun ve hic iyi değiller Dedi embriyolog yarını bekleyeceğiz dondurma icin Dedi :KK43: bir tane bile kalmayabilirmiş hic boyle bir ihtimal düşünmemiştim yıkıldım resmen transfere bile gidememek düşüncesi mahfetti beni yarin herseu belli olacak dua edin bana da lutfen :KK43: sizlerin Nasıl oldu tedaviniz kısa Kı uzun protoko muydu ? Benim uzun protokoldü aralık ayının ortasında transfer olacaktı fkt bir tane kalırsa kaliteli onu yapacaklar :KK43:
Canım kaçıncı denemen bilmiyorum ama galiba doktorlar iki denemeden fazla olumsuz olanlari 5.güne götürmeye çalışıyorlar. Benim de buna benzer durumum. 3.güne 4 tane vardı 5.güne 1 kaldı. Kızdım başta madem öyle keşke 3.gün dondursaydilar diye ama sonra düşününce vardır bi hayır dedim belki diğerleri için boşuna umut bağlayacaktim hayal kırıklığı daha büyük olacakti tutmayacakti. Sıkma canını moralini yüksek tut. Rabbim ol derse olur inşallah kalır seninkiler hiç belli olmaz canım

IMG_5274.webp

Slm arkadaslar surekli takip ediyirum sizleri de bende 10 kasımda tedaviye basladim 23 kasımda yumurtalarım toplantı 9 taneden 6 tanesi dollendi 3. Güne 4 iyi iki orta geldi bugun 5. Gun ve hic iyi değiller Dedi embriyolog yarını bekleyeceğiz dondurma icin Dedi :KK43: bir tane bile kalmayabilirmiş hic boyle bir ihtimal düşünmemiştim yıkıldım resmen transfere bile gidememek düşüncesi mahfetti beni yarin herseu belli olacak dua edin bana da lutfen :KK43: sizlerin Nasıl oldu tedaviniz kısa Kı uzun protoko muydu ? Benim uzun protokoldü aralık ayının ortasında transfer olacaktı fkt bir tane kalırsa kaliteli onu yapacaklar :KK43:
Erken transfer eyseydi keşke cnm belki rahim de daha iyi gelisirdi üzülme ruhu uflenmisse önünde hiç bişey duramaz

Back
X