2016 Kasım tüp bebek

Kızlar benim bildiğin kanama oldu tamam dedim olmadı tutmadı. 10.gun geldi kan ve pıhtı. Hemen doktoru aradım bana iğne verdi.gozun aydın çok sevindim.benim de yarın yükseliş olur inşallah beta hcg ve progesteron.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Amin canım saolll

Kızlar benim bildiğin kanama oldu tamam dedim olmadı tutmadı. 10.gun geldi kan ve pıhtı. Hemen doktoru aradım bana iğne verdi.gozun aydın çok sevindim.benim de yarın yükseliş olur inşallah beta hcg ve progesteron.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
ne kadar sürdü kanaman

İlk denememiz cnm ama yine de 5. Gune bekletmişler Aslı'nda boyle bir durumda taze transfer mi
Yapılsaydı diyor insan dondurulmuş şansı daha yüksek diyenler var fkt taze de cok olumlu alan kişiler var arkadaslar sizin Nasıl oldu taze mi blast embriyo mu oldu

teşekkür ederim tatlım. işallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. bu arada rabbim bi kız evlat verirse adını asya koymayı çok istiyorum bu arada adını görünce öyle yazmak istedim. yarın gidicem işte bakalım ne hale gelmiş yumurtacıklarım. özel olmazsa sorun neydi? hani başarısız olunmuş ya acaba sorun neyydi
Canim bende bir kizim olursa adini asya koymak istiyordum hesabimi bu sebepten bu isimle aldim ama 1.denememden bir oglum oldu sonra ona kardes istedim 2.denemem negatif oldu simdi 3. Denememi tekrar sahin beyde yapicaz.valla canim tup bebek basari orani %50 60 civari bizim hersey yolunda gitti ama sonuc negatifti kismet degilmis demekki simdi gene denicez insallah bu sefer olumlu olur hakkimizda hayirlisi

Erken transfer eyseydi keşke cnm belki rahim de daha iyi gelisirdi üzülme ruhu uflenmisse önünde hiç bişey duramaz
Evet oyle diyenlerde var bilmiyorum Kı yanı Türkiye'nin iyi merkezlerinden biri diye Oray'a gidiyoruz Dr güveniyorum fkt iste insan bunlari da düşünüyor :( :KK42:

Mrb ben yeni katılıyorum aranıza , bu ay(2016Kasım) tedaviye başladık , 18.11.2016 - 5.gün embriyosu transferim oldu , 9.gün 165 hcg 11.gün 406 hcg sonucu aldım , yorumlarınız nedir? Çok merak ediyoruz! Gebeliğin seyrini!
Gayet iyi sonucun katlanmış sonuçta. Hayırlı olsun

Back
X