Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımm hepimize inşallahhh rabbin isteyen herkese nasip etsin tatlımmHadi gözün aydın işte bu dur Rabbim tamamına erdirsin insallah
Canımm Çarşamba günümde yarınmı yaptırsam yoksa çarşamba günündemiÇarşamba mi yaptıracaksin testi
hayırlı olsun inşallahhhİsteyen herkese versin mevlam
Hayır , tek embriyo transferi oldu.
Hayır tek embriyo transferiGözünüz aydın çift embriyo muydu
Çarşamba yaptır zaten senden iki gün sonra tekrarini isteyecekler katlanmaya bakmak icinCanımm Çarşamba günümde yarınmı yaptırsam yoksa çarşamba günündemi![]()
Canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın: ) insan tanimasa bile öyle bi seviniyor ki burdaki hamile haberlerine :) test gününde yap bence de. 3 defa yapacağına 2 defa yapmış olursunCanımm Çarşamba günümde yarınmı yaptırsam yoksa çarşamba günündemi![]()
İçini karartma hemen yaYok canım yapmadım moralim bozuldu dün akşam minik minik bikaç tane kahverengi leke gördüm sanki eşim getircek test çarşamba test günü izin vermedi o güne kadar moralsiz tv izliyorum öyle![]()
Ya lütfen canım git bi kan testi yaptır ya belki çıkarda dr ararsın ona göre iğne verir sanada lütfensabah yaptırıcam
ama çoğaldı adet sanki
bilmiyorum tüm umudumu yitirdim test yaptırasım bile yok
Saol canım benimmmCanım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın: ) insan tanimasa bile öyle bi seviniyor ki burdaki hamile haberlerine :) test gününde yap bence de. 3 defa yapacağına 2 defa yapmış olursun
Darısı başına Saol canımmmmmm
Canım darısı başına. Korku çok tabi cesaretlen biraz yaptır gününde testini ,ben günü bekliyordumda dün çok az minicik kahverengi leke gördüm çok üzüldüm bugun öğleden sonra yaptım testi bakalım hayırlısıG Gul-Can Tebrikler kiz/ bir anlik bendemi idrar testi yapsam dedim ama neqatifi gorup moralim bozulacagini da dusundum. 1 araligi sabirsizlikle beklerken diger yandan da korkuyorum. sanki negativ kagidini elime tutusduracaklar gibi. bende bir de 3 gun embiryosu b ve c kaliteli. tutmadi sanki dusunuyorum. ilk tup bebek denemem su 2, 3 ,4 denemeleri gorunce sanki ben de o asamalradan gecicem gibime geliyor. cok korkuyorum
ya bende yanlarimda belimde sancilar basladi yerimden kipirdayamaz hale geldim acaba ilaclardan mi?Canım darısı başına. Korku çok tabi cesaretlen biraz yaptır gününde testini ,ben günü bekliyordumda dün çok az minicik kahverengi leke gördüm çok üzüldüm bugun öğleden sonra yaptım testi bakalım hayırlısı
Bende de var o belimde sancı ağrı sonra kasigima geçiyor ağrı normal mi acabaya bende yanlarimda belimde sancilar basladi yerimden kipirdayamaz hale geldim acaba ilaclardan mi?
Yat dinlen canım sancı hep var zaten herkeste oluyoya bende yanlarimda belimde sancilar basladi yerimden kipirdayamaz hale geldim acaba ilaclardan mi?
Benim ilk denemem ve 5. Gün embriyosu transfer ettiler ayni ayİlk denememiz cnm ama yine de 5. Gune bekletmişler Aslı'nda boyle bir durumda taze transfer mi
Yapılsaydı diyor insan dondurulmuş şansı daha yüksek diyenler var fkt taze de cok olumlu alan kişiler var arkadaslar sizin Nasıl oldu taze mi blast embriyo mu oldu
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Ne marka test yaptın bende ondan alayim 10. Gün hastaneye cesaretim yokYat dinlen canım sancı hep var zaten herkeste oluyo