2016 Kasım tüp bebek

Hoşbuldum ağzın bal yesindoldurulmuş embriyolarim var bu kez daha kolay olacak hersey inşallah regl olmayı bekliyorum eli kulagindadir ama stresten kaç gün geçti bu arada ben İstanbul dan sizler nerelerden
Bende istanbul silivri deyim benimde transferim geçen hafta p.tesi oldu dondurulmuş emriyo ile yaptık sende hoş geldin aramıza umarı tedavin iyi gecer ve olumlu sonuç alırsın canım :KK19:

Slm arkadaslar surekli takip ediyirum sizleri de bende 10 kasımda tedaviye basladim 23 kasımda yumurtalarım toplantı 9 taneden 6 tanesi dollendi 3. Güne 4 iyi iki orta geldi bugun 5. Gun ve hic iyi değiller Dedi embriyolog yarını bekleyeceğiz dondurma icin Dedi :KK43: bir tane bile kalmayabilirmiş hic boyle bir ihtimal düşünmemiştim yıkıldım resmen transfere bile gidememek düşüncesi mahfetti beni yarin herseu belli olacak dua edin bana da lutfen :KK43: sizlerin Nasıl oldu tedaviniz kısa Kı uzun protoko muydu ? Benim uzun protokoldü aralık ayının ortasında transfer olacaktı fkt bir tane kalırsa kaliteli onu yapacaklar :KK43:
Canim bozma moralini. Benim de son gune tek bi tane orta kalite kalmisti. Ve su an hamileyim ins devami gelirse. Allaha havale et.

Hala az da olsa var.6 gündür var canim.yarin tekrar test var.uzulme yarın güzel haber vereceksin Allahın izniyle
benimki baya yoğun dün azdı öğleden sonra ve akşam çoğaldı bildiğin adet gibi
hala da devam ediyor....test yap dedi doktor ama bu kadar yoğun kanama ile sanmıyorum birşey çıksın

hala da devam ediyor....test yap dedi doktor ama bu kadar yoğun kanama ile sanmıyorum birşey çıksın
Bence yine de yaptır belli olmaz

Merhba benimde 24 kasimda transferim oldu.2tane 3.gun transferi biri iyi kalite digeri ise tutmaz dedi.7 tane yumurtam olusmustu 4 tanesi dollenmis maalesef simdide belirti ariyorum surekli

Benm d.bakir canım. Benim de dondurulmuş olacak üçüncü denemem bu. İlki olmadı ikincisi düşük. Bu sefer tutturacam inşallah :) ben başladım estrofeme. Aralik 10 gibi falan transfer olacak bi aksilik çıkmazsa ama benim düşükten.sonra adetlerim duzensizlesti çok. O kadar ki bi iki ay adetten bi hafta sonra yine leke geliyordu falan. Sanki bu sefer de öyle olacak gibi. Transfer ertelenecek diye hissediyorum. Gerçi Rabbim hayırlısıni versin diyoruz hep. Bi iki ay geç erken farketmez olsun da bu sefer hayırlısı ile. Istanbul'u düşünüyorduk biz de ilk ikisi olmayınca ama eşim git gel zor olur dedi. Nerde tedavin canım?
Benimde ilk düşüğümden sonra adetlerim allak bullak olmuştu

Kızlar dün transferim oldu bugün ilk günüm ve hep sanki tuvalette yada ayağa kalktigim bi zamanda emvriyolqr gitmiş gibi hissediyorum yoklar sanki ilkinde de hep bu his vardı içimde. transfer sonrası 1 saat yattım sonra tuvalete gittim ve yola çıktık 2 saatlik hep aklımda sorular var duruyorlarfir dimi

Kızlar dün transferim oldu bugün ilk günüm ve hep sanki tuvalette yada ayağa kalktigim bi zamanda emvriyolqr gitmiş gibi hissediyorum yoklar sanki ilkinde de hep bu his vardı içimde. transfer sonrası 1 saat yattım sonra tuvalete gittim ve yola çıktık 2 saatlik hep aklımda sorular var duruyorlarfir dimi
Kız delirme emriyo niye olmasın içini ferah tut bende geçen hafta pazartesi transfer olduğumda 1 saatlik dinlenmeden sonra yola çıkmıştım 1 saat sürmüştü eve gelmem daha çok yeni transferin bi belirti olmaması normal benide 4. Günde başladı hafif hafif kasık ağrısı içini çürütme iyi düşün iyi olucak herşey :KK19:

Merhba benimde 24 kasimda transferim oldu.2tane 3.gun transferi biri iyi kalite digeri ise tutmaz dedi.7 tane yumurtam olusmustu 4 tanesi dollenmis maalesef simdide belirti ariyorum surekli
Benim arkadaşımda aynı senin gibiydi 1 tane iyi kalite diğeride orta kalite 2 yumurtası vardı doktor 2 sinide koymuştu 1 tanesi tuttu şuan 10 haftalık hamile içini ferah tut canım inşallah seninde öyle olucak inanıyorum bende :KK19:

Yinede yaptır ya belli mi olur ??

Tatlm düşükten sonra adetlerim düzensizleşti demişsin bende geçen ay ilk tedavinin sonucunda düşük yaptım adet olmayı bekliyorum ama 4 5 gündür leke geliyor kanama olmadı sancı vuruyor bugün kesin olur diyorum olmuyor sende de oldu mu
Canım benimki şöyle oluyordu adet oluyodum 8-9 gün sürüyordu bittikten bi hafta sonra yine leke geliyordu birkaç gün sonra yoğunlaşiyordu. Yani ayda iki defa oluyordum üstelik karin ağrısı vardi hep. Senin de birkaç güne gelir bence

Kız delirme emriyo niye olmasın içini ferah tut bende geçen hafta pazartesi transfer olduğumda 1 saatlik dinlenmeden sonra yola çıkmıştım 1 saat sürmüştü eve gelmem daha çok yeni transferin bi belirti olmaması normal benide 4. Günde başladı hafif hafif kasık ağrısı içini çürütme iyi düşün iyi olucak herşey :KK19:
İnşallah cnm insan olumsuz denemesi olunca daha şüpheci oluyor ilkinde hiç böyle şeyler düşünmüyordum. bu hafta bi geçsin ise baslica m haftaya o zmn kafam dağılır.

Hepinizden allah razı olsun iyiki tanıştık 1 ay boyunca birbirimize elimizden geldiği kadar yardımcı destek olduk, böyle devam ederiz inşallah hep. hepiniz gönlü güzel anne adaylarısınız .. gönlünüzdeki hayalinizdeki herşey gerçek olsun inşallah :dua:
Seninde gönlündeki herşey gerçek olsun..
Güzel konu sahibemiz:)

Screenshot_2016-11-29-11-26-38.webp

Back
X