Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk yatıp sonra yürüyün biraz demislerdi ilaç hareketle etkili hale geliyormuşBisey sorabilir miyim.crinio jeli kullandiktan sonra yatmak gerekiyor mu acaba.
Benimde adetim geçiktiğinde dr aramıştım söktürücü vermişti sende arasan belki sanada verirÇok kötü yaw. Transferim ertelenecek yoksa alismistim böyle düzensizliğe :)
Kafanı dağıt canım takma kafana rabnim hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah cnm insan olumsuz denemesi olunca daha şüpheci oluyor ilkinde hiç böyle şeyler düşünmüyordum. bu hafta bi geçsin ise baslica m haftaya o zmn kafam dağılır.
Ben dr sormuştum 5 dk yatıp 2-3 dk hareket et yürü mesela dedi evde ben öyle yapıyorumBisey sorabilir miyim.crinio jeli kullandiktan sonra yatmak gerekiyor mu acaba.
Bende ilk 9. Gün yaptım çıkmadı 12 .silik çizgi çıktı .Bugün kan verdim daha Dr göstermedim hcg 738 çıkmış ogleden sonra Dr gitcemKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım eşimin zoru ile ama 2. Çizgi çıkmadı transefern 8. Günü bugun erken diye çıkmadı diye ümitlendiriyorum kendimi doğrumu acaba ya![]()
Hayirli olsun bir hamis daha gördüm sanki
Umutsuzluk yapmamıştım zaten 5. Gün emriyosu benimki o yüzden içimi çürütmedim ya inşllahBende ilk 9. Gün yaptım çıkmadı 12 .silik çizgi çıktı .Bugün kan verdim daha Dr göstermedim hcg 738 çıkmış ogleden sonra Dr gitcem
Cnm cılkı transferde bende erkenden yapmıştım sonra da böyle günlerce stresli dolaştım var mi yok mu die yapma bundan sonra bırak işkence etme kendine kan testini bekleKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım eşimin zoru ile ama 2. Çizgi çıkmadı transefern 8. Günü bugun erken diye çıkmadı diye ümitlendiriyorum kendimi doğrumu acaba ya![]()
Benim tam tersi canım sürekli adetim :) ayda iki defa oluyorum. Doktor da sebebini bulamadı. Transfere kadar inşallah adet olmam da hayırlısı ile transfer olur. Sen de idrar testini takma canım. Arkadaşim kan testinde 250 küsur pozitif gördü. Hatıra olsun diye idrar testini yapıp saklayayim dedi çift çizgiyi göremedi :) :) gününü bekle ya da 10.gün çıkabilir 5.gün embriyosuBenimde adetim geçiktiğinde dr aramıştım söktürücü vermişti sende arasan belki sanada verir
Merhaba,7günde bir değiştirmek üzere 2 tane bele yapıştırarak kullanmamı söylemişti dr bana..yine de sorman da fayda vararkadaşlar transfer sonra climara forte bandı kullanan varmı kullaniyormuyuz ya doktora sormayı unuttum devam ediyordum aklima takildi siz devam ediyormusunuz
Fulham bahcecideyim ben canim sen?Sabah ornek vericek esim. Doktorum bi bakalim dondurulamayacak gibi olursa donus tarihini degistiricen fresh olmasi gerekebilir dedi. Biraz tedirginim aslinda dondurulunca sanki sanaim azalicak gibi geliyor ama vardir bi bildikleri herhalde. Sen nerde tesavi oluyorsun ?
Adet ağrısı yaşayan çok insanın karnı ağrıyo ama bu gebelik belirtisi de olabiliyo merak etme strese sokma kendiniMerhaba,22 kasım da 5. Gün 2tane embriyo transfer edildi,bugün 8.gün dünden beri adet olacakmışım gibi sancım arttı,ben bu ağrıyı biliyorum Ne düşünmem gerektiğini bilemedim..benzer bi durum yaşayan var mı
Bende fulya bahçeci :)Fulham bahcecideyim ben canim sen?