2016 Kasım tüp bebek

Bende fulya bahçeci :)[/
Kızlar meraba :) bugün 13. Günüm 12. Gün yani dün kahverengi leke geldi :KK43: bakalım şimdi dinleniyorum bu hafta işe gitmicem yatıyorum
Aynı yerde olmamıza niye bilmiyorum ama sevindim :)) içini ferah tut korkma büyük ihtimalle tutunma lekesi o :dua: doktorunla görüş bence.. kan testinin sonucu ne çıktı bir sonra ki kontrolün ne zaman canım?

Aynı yerde olmamıza niye bilmiyorum ama sevindim :)) içini ferah tut korkma büyük ihtimalle tutunma lekesi o :dua: doktorunla görüş bence.. kan testinin sonucu ne çıktı bir sonra ki kontrolün ne zaman canım?
:) insan seviniyo aynı yer olunca :) hemşireyi aradım coasprini kes o yapmış olabilir dedi çok şükür dünden beri gelen bişey yok tekrar yatıyorum işte yarın tekrarlıcaz testi dün yaptırdığımızda iki kat artmıştı ama işte sonra lekelenme oldu :(

Kızlar bugün dr kontrole çağırdı dondurulmuş embriyolarim var dün adetim bitti bugün kistim varmış lucrin yazdı haftaya salı yaptır dedi

• Beğen
Reactions: zkd
herkeze slm arkadaşlar,dondurulmuş tedavime başlıcam hemşire göbekten iğne kullanıcağımı söydedi,bu iğne ne için benim gibi dondurulmuş tedavisine iğneyle başlayan oldumu

:) insan seviniyo aynı yer olunca :) hemşireyi aradım coasprini kes o yapmış olabilir dedi çok şükür dünden beri gelen bişey yok tekrar yatıyorum işte yarın tekrarlıcaz testi dün yaptırdığımızda iki kat artmıştı ama işte sonra lekelenme oldu :KK43:
Hayırlı olsun şimdiden güzel düşün koy elini karnına onu hisset orada olduğunu düşün mutlu ol. Gerçekten pozitif enerji herşeyi olumlu hale getiriyor :eğlence:

• Beğen
Hayırlı olsun şimdiden güzel düşün koy elini karnına onu hisset orada olduğunu düşün mutlu ol. Gerçekten pozitif enerji herşeyi olumlu hale getiriyor :eğlence:
Rabbime tevekkül ettim o herşeyin en doğrusunu bilir :) bakalım yarın test yaptırıcaz tekrar inşallah değerim güzel çıkar

Hamile kalanlar belirtileriniz neydi acaba ben her adet oncesi cok usurum sitma tutar ve yine aynisi oluyor galiba tutmadi diye dusunuyorum:KK43:
Ben dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini

• Beğen
Back
X