Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne nin adı ne canımyarın gidicem ,detaylı sorucam ,tecrubeli arkadaşlar yardım eder diye düşünmüştüm
Çünkü benim daha önce iki kez 7 haftalıkken kalpleri durduHarika bir haber bubenimkini neden pdtye gondermediler ama :/
yarın öğrenicem bugün hemşire tel.iğne kullanıcamı söyledi,inşallah ya,Dondurulmuslarlà daha kolay canım sadece Rahmi hazirlayacaklar
Ben dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini[/QUOTEcok ozur diliyorum yeni girmeye basladigim icin cok bilemiyorum siz hamile misiniz surecinizi ogrenmek isterim
Ben dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini
Ben dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini
Ya ben yapmak istemedim ki eşim benden daha meraklı neredeyse kendi test yapıcak o dereceCnm cılkı transferde bende erkenden yapmıştım sonra da böyle günlerce stresli dolaştım var mi yok mu die yapma bundan sonra bırak işkence etme kendine kan testini bekle
Ya zaten eşimin zoru ile yapmıştım isteyerek değil mecbur beklicem 10. Gün sabahtan yaparım sonrada kan testine giderimBenim tam tersi canım sürekli adetim :) ayda iki defa oluyorum. Doktor da sebebini bulamadı. Transfere kadar inşallah adet olmam da hayırlısı ile transfer olur. Sen de idrar testini takma canım. Arkadaşim kan testinde 250 küsur pozitif gördü. Hatıra olsun diye idrar testini yapıp saklayayim dedi çift çizgiyi göremedi :) :) gününü bekle ya da 10.gün çıkabilir 5.gün embriyosu
Büyük ihtimal kan sulandirici iğne olabiliryarın öğrenicem bugün hemşire tel.iğne kullanıcamı söyledi,inşallah ya,
Hadi ya dr ne dedi peki leke gelmesineKızlar meraba :) bugün 13. Günüm 12. Gün yani dün kahverengi leke geldibakalım şimdi dinleniyorum bu hafta işe gitmicem yatıyorum
Hahaha valla bende birinde pozitif çıkıyordu diğer markada negatif du kafayı yemistim bu sefer onu yapmicam kendime bu arada kızlar bağırsaklarım çok hareketli midemi de bulandırıyor zaten uzun zamandır bozuktu yine bi kötü bugün isal gibiyim ilaç kullanmamda sakinxa var mi ki yada köy nisastssi var evde suda eritip icsem bişey yapar mi ki bu süreçte neler yenmemeli bilgisi olan var miYa ben yapmak istemedim ki eşim benden daha meraklı neredeyse kendi test yapıcak o derece![]()
Bizim senle bir gün arayla olmuş transferimiz canım bende 21 nde transferim oldu benimde ara sıra ağrım oluyor normaldir hatta bende sık idrara çıkma bile başladı kullandığım ilaçlardan mıdır nedir anlamadımMerhaba,22 kasım da 5. Gün 2tane embriyo transfer edildi,bugün 8.gün dünden beri adet olacakmışım gibi sancım arttı,ben bu ağrıyı biliyorum Ne düşünmem gerektiğini bilemedim..benzer bi durum yaşayan var mı
Bana doktor maydonoz ve nar dan uzak dur dedi ben sorduğumda he birde deri otu bence dr danış canım en doğru bilgiyi o vericektirHahaha valla bende birinde pozitif çıkıyordu diğer markada negatif du kafayı yemistim bu sefer onu yapmicam kendime bu arada kızlar bağırsaklarım çok hareketli midemi de bulandırıyor zaten uzun zamandır bozuktu yine bi kötü bugün isal gibiyim ilaç kullanmamda sakinxa var mi ki yada köy nisastssi var evde suda eritip icsem bişey yapar mi ki bu süreçte neler yenmemeli bilgisi olan var mi
İçini ferah tut canım dua et rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim:) insan seviniyo aynı yer olunca :) hemşireyi aradım coasprini kes o yapmış olabilir dedi çok şükür dünden beri gelen bişey yok tekrar yatıyorum işte yarın tekrarlıcaz testi dün yaptırdığımızda iki kat artmıştı ama işte sonra lekelenme oldu![]()
Hemşireye sordum coasprini bırak dedi o yapmış olabilir dedi bakalım yarın testimi tekrarlıcaz bi sıkıntı yoktur inşallah :)Hadi ya dr ne dedi peki leke gelmesine
Ayyy hadi gözün aydın canım benim rabbim kucağında görmeyi nasip etsin hayırlısı olsun bugun kaçıncı günündü transferdeArkadaşlar testi tekrarladım ve sonuç 980 progesteron 25 şükürler olsun Allah ima. RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı nasip kısmet etsin.igneye ve günde 1 jel devam.cuma tekrar gidecegim
Ben canım ama bana doktor iğne vermedi estrofem diye bi ilaç verdi iğne kullandım hiçherkeze slm arkadaşlar,dondurulmuş tedavime başlıcam hemşire göbekten iğne kullanıcağımı söydedi,bu iğne ne için benim gibi dondurulmuş tedavisine iğneyle başlayan oldumu
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz,4aralık dediler ama adet tarihim cuma,sanki o zaman yapsam da belli olurmuş gibi geliyor..Bizim senle bir gün arayla olmuş transferimiz canım bende 21 nde transferim oldu benimde ara sıra ağrım oluyor normaldir hatta bende sık idrara çıkma bile başladı kullandığım ilaçlardan mıdır nedir anlamadım