2016 Kasım tüp bebek

Orası öyle ama 12 yıl bekledim. İkinciyide kolay kolay deneyemem para biriktirmem lazim calisip. Çok üzgünüm şuan
Ben senin kadar beklemedim ama inan ilkini yaptıktan sonra çalıştım giymedim gezmedim hep biseyler den kıstım ve tedavi parasını biriktirdim yeniden denedim ve bu ay inan o kadar sıkıştık ki ama nasip olunca bi şekilde rabbim zamanını olusturur

Ben senin kadar beklemedim ama inan ilkini yaptıktan sonra çalıştım giymedim gezmedim hep biseyler den kıstım ve tedavi parasını biriktirdim yeniden denedim ve bu ay inan o kadar sıkıştık ki ama nasip olunca bi şekilde rabbim zamanını olusturur
Yapacak birsey yok hayırlısı diyelim daha vakti gelmemiş demek ki :((

Bu benim 6. Denemem. Sonunda pozitifi aldik. Fazla ayakta kalmamaya agir kaldirmamaya calistim. Cocuklar cok kostugu icin giris cikislar sakinlesince sinifa girdim ciktim. Saglikli beslenmeye calistim. Hazir gida yemedim. Kabiz olmamak icin incir kayisi falan yedim midem kazindikca. Bi de cay kahveyi cok sevmeme ve tuketmeme ragmen bu donemde hic icmedim. Hala da icmiyorum. Bol bol su iciyorum. Bilmeden cok nar yedim. Sonradan ogrendim ki nar zararliymis. Rabbim korudu. Hala maydanoz ve dereotu yemiyorum canim
Nar tutunmayi kolaylastirir diye biliyorum canim ben. Sasirdim okuyunca.

Hadi bakalim o zaman guzel haberlerini bekliyorum bu arada canim igneyi kac ml vurulmustun ben bir onceki denememde 225 vuruldum ama 5 tane yumurtam olmustu 3 dollenmisti 3.gun 2 tane transfer ettiler ama tutmadi simdi istiyorumki daha cok yumurtam olsun 5.gune kadar gitsin insallah.

ilk 5 gun 375 vuruldum sonra 300 vuruldum ve hergun 3-4 tane incir yedım cnm inşallah benımkıde sennkıde herkesın kı tutar

canım ben 24 kasımda transfer yaptırdım yarın iş başı yapacam
dr g-bu kadar izne gerek yok dediler ama ben gerek duydum ve ev içinden hiç çıkmadan gezindim yattım dinlendim salı gunu test gunum allahım inş + sonuç alırım
İşte aslında doktorlar ertesi günü bile normal hayatınıza dönün diyorlar da bizim içimiz rahat etmiyor. Ben 3gün alacm bakalım. İnşallah canım senin de benim de hepimizin pozitif olur :)

Ağrım sızım olmadı benim maşallah. Bir iğne var progestan 50 ml.o nasıl bir ağrıdır hamdolsun.hic bir şey yaşamamisim diyorsun hu hu.uyuyamıyorum bile şişti kabalarim.yatamiyorum bile.her gün vuruluyor.boyle yaşayan var mı acaba
Bende senin gibi hergün oluyordum meğer 3 günde bir olunanı varmış proluton depot ondan iste doktorundan

Bende senin gibi hergün oluyordum meğer 3 günde bir olunanı varmış proluton depot ondan iste doktorundan
Banada proluton depot verdi doktor. Agirtmiyor evet. Benim 22 yumurta toplandi 2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu ama sonuc yine negatif. Olmayinca olmuyor. Rabbim isteyen herkese versin

Şimdi doktor aradı yumurtaliklar çok fazla olgunlaşmış 1 buçuk 2 ay sonra transfer yapilcak pazartesi gelin saat 8 buçukta toplayalım dedi üstelik üstüne basa basa dünde aradık dedik gonal f yetmezmi neden bu kadar fazla oldu diye vurun dediler bugünde dunku gonal f vurmamaliydik daha kesinlikle vurmayin diyolar ya yemin ederim herkes bizlerle dalga geçer olmuş haberimiz yok ben burda gonal f 450yi 650ye alıyorum hic kimsenin acimasi kalmamış yemin ederim ya :KK43:
Nerde tedavi yaptırıyorsun? Çok pahalıya alıyorsun 300e satıyordu benim aldığım yer. Ben 900lük hazır kalemden almıştım o bile 680di ben pazarlık yaptım 480e aldım tanıdıkta ordan almıştı

Merhabalr.daha oncede yazmistim.24 kasimda transferim oldu.bugun transferim 9.gunu idrar testi yaptim cok cok silik cikti bole bisey yasayan var mi.ya kullanilan ilaclarda yapar mi boyle yani idrarda olumlu sonuca yol acarmi nette ole yaziyoda
9.gününse ilaçların etki yapması pek mümkün değil. Akşam mı yaptınız testş sabah mı?

Back
X