2016 Kasım tüp bebek

Bugün transferimin 8. günü, kasığımda ara ara seyirme gibi kıpırtı oluyo. Gebe olan arkadaşlar sizde de oldu mu? Yoksa hareket azlığımızdan dolayı, kaslardan mı oluyo ki? Kan testini beklemek ne zormuş. Günler geçmiyo...
Aynı şeyleri yaşamıştım bende canım. Hatta yoğunlukla ne alakaysa göbek deliğime yakın seyirmeler oluyordu:))

Screenshot_20161130-203540.webp
Screenshot_20161130-203540.webp

Yukardakı deger aralıgına bakınca normal gibi.
Ama 7. Gün degerim 4.58 di...
Hiç artma olmamış.
Galiba tutunamadı.

Çarşamba 12. Gün kan testini yaptırcam inş.
Bugün çok ağladım.
Üzülmem diyodum. Üzülünüyomuş...
Allah en hayırlı zamanı bilir...

Nerde tedavi yaptırıyorsun? Çok pahalıya alıyorsun 300e satıyordu benim aldığım yer. Ben 900lük hazır kalemden almıştım o bile 680di ben pazarlık yaptım 480e aldım tanıdıkta ordan almıştı
Biz ganol f yi 2 kutusuna 580 TL verdik yanında bir de cetrotide vardı.

Amin. İnşaallah. Sağolun. Allah razı olsun.
Allah her isteyene saglikli, hayırlı evlat nasip etsin; ama önce hiç anneliği tatmayana nasip etsin...
Rabbim ol der ve olur.bizlerde çok uğraştık ama her sefe4inde ayağa kalkmayı bildim Allahim in izniyle.asla isyan etmedim.Rabbim güç kuvvet versin öncelikle bizlere sağlık versin.Ne yapalım bizim elimizde değil. KÜN FE YÜKÜN

Biz ganol f yi 2 kutusuna 580 TL verdik yanında bir de cetrotide vardı.
Kizlar ya bu ignelerin fiyatlari boyle degisiyomu?ben cok pahaliya aldim diye hatirliyorumEczane ile pazarlik nasil yapiyorsunuz offfff ya bende uyguna bir yer bulsamda alsam 3 hafta arastirayim bari

İzmir de isen kahramanlarda eczaneden aldık çok uyguna veriyor
Canim bursadayim peki bu ilaclar kargoyla falan alinmaz dimi birde tam olarak gonalf 450 yada 900 tam fiyatini soylermisin buradaki eczanelere en azindan arkadaslar bu fiyata aldilar diye pazarlik yapayim

Canim bursadayim peki bu ilaclar kargoyla falan alinmaz dimi birde tam olarak gonalf 450 yada 900 tam fiyatini soylermisin buradaki eczanelere en azindan arkadaslar bu fiyata aldilar diye pazarlik yapayim
Soğuk hazne lazım canım b3nim.keske olsa.biz o fiyata aldık eminim daha yeni

Bursa Özlüce de 29 ekim eczanesi yakınımın reçetesiz ise baya indirim yapıyorlar hem de taksitte yaparlar aklınızda olsun hanımlar .

Merhaba kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı bu jel benden farklı renklerde geri geliyo aynı sorunu yaşayan var mı aranızda :110:

Back
X