2016 Kasım tüp bebek

estrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim var
İnanmıyoruuuuuuuum İnşaAllah haftaya transferin mi var canım??? çok sevindimmmm.. hayırlı ve sorunsuz bir transfer gerçekleşir İnşaAllah.. kendine dikkattt et..

estrofem bel ağrısı yapıyor canim benimde var. kaçıncı gunundesin nezaman belli olucak transfer tarihin? benim bugün kontrol vardı herşey yolunda şimdilik kısmet olursa haftaya çarşamba transferim var
estrofem 2 henuz 2 gün sonra 3 cuma kontrol var benimde o zaman netleşir sanırım inşallahhhh güzel olacak herşey :anneadayı:

İnanmıyoruuuuuuuum İnşaAllah haftaya transferin mi var canım??? çok sevindimmmm.. hayırlı ve sorunsuz bir transfer gerçekleşir İnşaAllah.. kendine dikkattt et..
sagol canim benim. bugün yarin derken kısmet buzamanaymis. dualarına talibim arkadasim sen hamilesin ins mevlam tekrar nasip etsin ins. allah kucagimiza almayi nasip etsin.

söylerim tabi.. sizin ilk deneme mi.. ilk değilse hepini ordamı yaptırdınız yaşınız kaç acaba.. çok soru sordum k. bakmayın
Estağfurullah öyle şey mi olur.levi hocada 2kez asilama yaptırdık.muayenehanesine gittim ben hep.1kere tuttu asilama ama nasip olmadı.ilk tüp bebek denemesi canım 32 yaşım.onun öncesinde ege üniversitesi de yaptım

Back
X