2016 Kasım tüp bebek

Benim de 1 aralık ti beni de 20 araliga çağırdı bende meraktan oluyorum niye benin bu kadar geç çağırdı ne insafsız doktor bu yaaaa :sinirli::KK34:
Muhtemelen garanti olsun diye seni öyle cagirmistir. Cunku kalp atışı genellikle 6. Haftadan itibaren duyuluyormus. Ben keseyi görüp bir daha kalp atisi duymaya gidecekmisim gibi geliyor. Doktorum sabırsızlığıma dayanamamis olabilir

Kızlar merhaba aralığın 1 inde transferim oldu 22 gün sonra yani dün test sonucum 35 hamileyim ama değerim çok düşük çok korkuyorum benim gibi olan varmı yardımmmmm

Canım merhaba :) fazla giremiyorum işyerinde yoğunluk var bu arada biz bebeği gördük kalp atışını dinledik çok şükür :) 6+3 bugün itibariyle :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo
Bu arada pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum
Negatif alan arkadaşlara inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif sonuç almalarını diliyorum

Canım merhaba :) fazla giremiyorum işyerinde yoğunluk var bu arada biz bebeği gördük kalp atışını dinledik çok şükür :) 6+3 bugün itibariyle :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo
Bu arada pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum
Negatif alan arkadaşlara inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif sonuç almalarını diliyorum
İyiyim tatlım bende hiç yazmıyosunuz eskisi gbi merak ettim bende sizleri iyi bak kendine arada yaz :KK68:

• Beğen
Reactions: zkd
Back
X