2016 Kasım tüp bebek

Bende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırım :cry::KK42:
Csnım nasıl ya inşallah tutunur bebeğin sana yüzde elli az bi ihtmal değil ne zaman bi dahaki kontrolün

Bende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırım :cry::KK42:
Moral bozmak yok canım ben 6 haftalık gittiğimde kalp atışını bile duymadik o kadar korktum ki Dr 1 hafta sonra tekrar gel dedi hep dua ettim bide ya Müsavvir çektim bebeğim beni bırakmasin diye sen onu birakmaki oda seni birakmasin bir dahaki kontrolün ne zaman olmadı başka bir Dr görün istersen

Moral bozmak yok canım ben 6 haftalık gittiğimde kalp atışını bile duymadik o kadar korktum ki Dr 1 hafta sonra tekrar gel dedi hep dua ettim bide ya Müsavvir çektim bebeğim beni bırakmasin diye sen onu birakmaki oda seni birakmasin bir dahaki kontrolün ne zaman olmadı başka bir Dr görün istersen
Bir hafta sonra tekrar gel dedi. 7:6 normalde 6/6 görünüyomuş

Allahım korusun bebeğini canım
lütfen sen duanı oku sabret önce kendi üzme ona inan ki annesinin onu ne kadar çok ıstedıgını bılsın
Allahım en hayırlısını verecektır hakkında inşallah tatlım

ben bir daha gebe kalırsam bu hamilelik takvimini yapmayacağım
2009 dan beri hayal ediyordum gebelik olursa yapıcam diye
yaptım uğursuz geldı
ben artık öyle inanıyorum
ilk üç ay bitince yapacağım

Bir hafta sonra tekrar gel dedi. 7:6 normalde 6/6 görünüyomuş
Allahım mucizeni kismetinden eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bolca dinlen merak etme bebeğin seninle kalacak inşallah canım benim

ben bir daha gebe kalırsam bu hamilelik takvimini yapmayacağım
2009 dan beri hayal ediyordum gebelik olursa yapıcam diye
yaptım uğursuz geldı
ben artık öyle inanıyorum
ilk üç ay bitince yapacağım
Canım takvim niye ugursuz gelsinki ne kadar gün kaldı gelişimi herşeyi yazıyor gün günn ben hergün heyecanla okuyordum bu olaydan önce :KK42: ama ilk şoku atlattım daha iyiyim bende artık nelere alışmıyoruz bu dünyada biliyorsun allah sabır veriyo yüreğe su serpiyor vardır onunda bildiği ne yapalım kısmet :KK15:

Canım takvim niye ugursuz gelsinki ne kadar gün kaldı gelişimi herşeyi yazıyor gün günn ben hergün heyecanla okuyordum bu olaydan önce :KK42: ama ilk şoku atlattım daha iyiyim bende artık nelere alışmıyoruz bu dünyada biliyorsun allah sabır veriyo yüreğe su serpiyor vardır onunda bildiği ne yapalım kısmet :KK15:
Canım naptın merak ediyorum seni iyi misin

Kızlar benim de bebeğin eşinin arkasında kanama başladı şu anda hastane de yatıyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.Rabbim yardımcımız olsun

Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberler ver bizlere insallah[/Q ALLAHİM inşallah hayırlı haberler duyurur.Doktor sızıntı kesilirse iyi demişti inşallah bakalım. Birazdan gelir doktorum muayeneye.Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.karsi odada bebekler ağlıyor ben de burada ağlıyorum. Doğmamış bebeğim için ağlıyorum.Allah kimsenin hakedenlerin kucağını boş bırakmasın insallah

Canım çok geçmiş olsun ne dedi doktorun
Muayene etmedi canım. Tehlikeli olur dedi.simdilik kanamam azaldığı için iyi dedi.insalalh sızıntı önlenmistir dedi.kesildigi an kanama bakacak inşallah. Hayırlısı diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden

Back
X